İnsanın kendi annesi qibi olmuo kesinlikle canım birtek Annem olsun bana bişey olmaz dedikleri boşa deilcanım benim kayınvalide falan yokda mecburen annem sabahları oğluma bakmaya geliyo o arada yemek sadece yapılacaksa yapıveriyo..zaten çoğu zaman ben yapıyorum...
İnsanın kendi annesi qibi olmuo kesinlikle canım birtek Annem olsun bana bişey olmaz dedikleri boşa deil
canım bız dırek yazdık burdan ama sen nasıll ıstersen ıster ozelden yolla ıstersen yaz
Onemli.degil tatlimmm...sadexe icerlendimmmm...kewke.annemde yanimda olsaydi..Kuzum ya özürdilerim seni üzmek istememiştim
canım uzulme bak bız yarız :) aıle gıbı olduk burada doktora gıden herkesı heyecanla beklıyoruz yavrucugumuz nasıl acaba dıye :)Onemli.degil tatlimmm...sadexe icerlendimmmm...kewke.annemde yanimda olsaydi..
Hayatim belmkide daha huzrulu ve guzel.gecerdi...kaynanamlardan bir allahin kulu arayip ne oldu cinsiyet ne ndemedi bende arayip.soylemedim..o kadar hastaneye gidip.geliyorum soemuyorlar bende bitirdim.onlari esim.icin sadexe saygimi korurum
Öle tabi canım ama Allahın takdiri biqün hepimiz yaşıycaz bu acıyı maalesef Allahım hepimize dayanam qücü versin..Onlar içinde kendini üzme Allahım herkesin kalbine qöre verir elbet Allah sana eşine ve çocuklarına uzun ömürler nasip etsin inşallah sende qerektiqi qibi davran bundan sonra...Onemli.degil tatlimmm...sadexe icerlendimmmm...kewke.annemde yanimda olsaydi..
Hayatim belmkide daha huzrulu ve guzel.gecerdi...kaynanamlardan bir allahin kulu arayip ne oldu cinsiyet ne ndemedi bende arayip.soylemedim..o kadar hastaneye gidip.geliyorum soemuyorlar bende bitirdim.onlari esim.icin sadexe saygimi korurum
ayy hadı kuzum heyecan dorukta valla:):)kızlar minnakımı görmeye gidiyorum.....
evet yanı sızın aranız ıyıydı anne oldu bana dıyordun ona sasırdım zaten
kızlar minnakımı görmeye gidiyorum.....
Hayır isteye isteye zorla yaptırcan kaynanamla aramda 10 dk mesafe var kendi annemle 1 saatten fazla canım annem qelio temizliğimi yapıo ütümü yapıo dokundurtmuo bana benle yaşıt bi qörümcem var işi qücü telefonla oynamak qezmek bikere kendiliqinden qelelim yapalım dediklerini dıuymadım biz oraya qidelim orda yiyelim diye masuz yapmıo...
Hayırlı haberlerle qel kuzum inşallah...kızlar minnakımı görmeye gidiyorum.....
Oda tam bi şeymiş yani okadarda deil..kızım bızımkı gıdıyorum bır bardak su vermıyor bırgun koca bıdonu geldı koydu onume al ıc dıye ben nasıl kaldırıyım hamıle halımle kocam dovcekdı valla onu
AYYY HAHHATEN NERDE BIZIM KIZZZZbu arada listeye bakarken hatırladım da @bsrd nerde kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?