- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Masalhh allh esirgesin pasayida kizmi bu bellimi ydi cinsiyeti senin karnin kıza benziyor inanki :) benim 3 cu kızım geliyor allh kısmet ederse tecrübeliyim tahmin etim sadece :)Sağol canım, ikinci benim. Bir oğlum daha var 3 yaşında :)
ben 10.haftamdan beri santafer kullanıyorum canım 6 haftadır kullanıyorum sabah akşam ama bende hala kansızlık var.Kan değerlerim bugün 11.1 çıktı. Doktorum normal ama yine de kan ilacı kullanmaya başlayalım. Hamileliğin bu döneminden sonra kansızlık olabilir dedi. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz?
AMin canım , hepimizinkini. Valla kız olsun istedim ne yalan söyleyeyim ama erkekmişMasalhh allh esirgesin pasayida kizmi bu bellimi ydi cinsiyeti senin karnin kıza benziyor inanki :) benim 3 cu kızım geliyor allh kısmet ederse tecrübeliyim tahmin etim sadece :)
yaaa bizim 16 hafta bitiyor hala öğrenemedik sen nezaman öğrenmiştin canımAMin canım , hepimizinkini. Valla kız olsun istedim ne yalan söyleyeyim ama erkekmiş
ilkinde 16.haftada öğrenmiştim. Bunda 12. haftada erkek dedi. Sonra da değişmedi erkek demeye devam etti. Erken söyledi yani canım. Sen de ilk randevunda meyve suyu içip git. Bebek hareketli oluyor o zaman, inşallah öğrenirsin hayırlısıyla.yaaa bizim 16 hafta bitiyor hala öğrenemedik sen nezaman öğrenmiştin canım
çikolata yedim bugün ters dönmüş yüzüstü yatıoduilkinde 16.haftada öğrenmiştim. Bunda 12. haftada erkek dedi. Sonra da değişmedi erkek demeye devam etti. Erken söyledi yani canım. Sen de ilk randevunda meyve suyu içip git. Bebek hareketli oluyor o zaman, inşallah öğrenirsin hayırlısıyla.
Gözünaydın canım bi prens daha qelio ne qüzel Allah baqışlasın inşallahKizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
Sacmalamis ya o asada olan bebek sanci dan durdurmaZ ben neler çektim yukarı çıkana kadar ama doktorumdan başkasına gitmedim acile gitimde mecbur nöbetçi kimse o baktı hepsi umutsuz konuştu ama sukur çok iyiz şimdi senin bir şikayetin yok çok şükür nasıl bu kdar sallamış gitme başkasına elbet öğrencen allhin izniyle cinsiyetini ❤❤❤allahım bebeklerimizi bizi bağışlasın canım benim hiçbir sorunum olmadı sadece bulantım çoktu 3gün hastanede yattım hipotroidi hastasıyım ilacımı kusmamam gerekiyodu onun dışında hiçbişey yokken kadın bukadar nasıl salladı hayret..umutla giden bir insanı bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok bu insanlık değil
yaaa bizim 16 hafta bitiyor hala öğrenemedik sen nezaman öğrenmiştin canım
Gözünaydın canım bi prens daha qelio ne qüzel Allah baqışlasın inşallah
çok geçmiş olsun, bu arada oğluşun hayırlı olsun :)sagol canım bugun benı cok korkuttu ama bır terleme kusma goz kararması mahvoldum resmen ama cınsıyetı ogrenmek bugune kısmetmıs demekkı
sagol canım bugun benı cok korkuttu ama bır terleme kusma goz kararması mahvoldum resmen ama cınsıyetı ogrenmek bugune kısmetmıs demekkı
ya benim doktorum hiçbişeey söylemiyo tahminen diyorum ozaman kahve falı olur diyo meraktan çatlicambende kızımı 11+5 te ögrendm
çok geçmiş olsun, bu arada oğluşun hayırlı olsun :)
ya benim doktorum hiçbişeey söylemiyo tahminen diyorum ozaman kahve falı olur diyo meraktan çatlicam
aynen canım ya buda bana ders olsun ki çocuk aşağıda değil yukarda kendi doktorum yukardan bakıyor yeri çok güzel çıkmış falan demişti bu cihazı kasığıma koydu bebeği bile göremiyoruz hafif yukarı çekio gözrüyoruz sonra aşağıya indiriyo sağlam bi görüntü yok napmaya çalıştı anlamadım şaka gibi bi doktordu acaba beni korkutup artık ona mı gidim istedi anlamadım kiSacmalamis ya o asada olan bebek sanci dan durdurmaZ ben neler çektim yukarı çıkana kadar ama doktorumdan başkasına gitmedim acile gitimde mecbur nöbetçi kimse o baktı hepsi umutsuz konuştu ama sukur çok iyiz şimdi senin bir şikayetin yok çok şükür nasıl bu kdar sallamış gitme başkasına elbet öğrencen allhin izniyle cinsiyetini ❤❤❤
ayy ben kız bebeklerine hastayım resmen rabbim gönlüne göre versin ben hep ablam olsun istemiştim ilk bebeğim ve kız olsun çok istiyorum önce sağlık sonra kız olması dileğim :)hahaha garantici demek ki senin dr onlar anlıyor aslında.. benimkide %80 kız dedi ctesi kontrolüm var kesinlesir o zamanda
Cumartesi gidicem canım dua edin bu sefer öğrenim :)Allah gönlüne göre versin insalllllaaaah bende cok kız istiyordum sükürler olsun nasip oldu darısı sana kendi doktoruna ne zaman gideceksin
Cumartesi gidicem canım dua edin bu sefer öğrenim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?