2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kan değerlerim bugün 11.1 çıktı. Doktorum normal ama yine de kan ilacı kullanmaya başlayalım. Hamileliğin bu döneminden sonra kansızlık olabilir dedi. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz?
ben 10.haftamdan beri santafer kullanıyorum canım 6 haftadır kullanıyorum sabah akşam ama bende hala kansızlık var.

yaaa bizim 16 hafta bitiyor hala öğrenemedik sen nezaman öğrenmiştin canım
ilkinde 16.haftada öğrenmiştim. Bunda 12. haftada erkek dedi. Sonra da değişmedi erkek demeye devam etti. Erken söyledi yani canım. Sen de ilk randevunda meyve suyu içip git. Bebek hareketli oluyor o zaman, inşallah öğrenirsin hayırlısıyla.

çikolata yedim bugün ters dönmüş yüzüstü yatıodu cumartesi tekrar gidicem ozamanda meyve suyu içim bari canım nazlı gibi gönlüm kız istiyor hislerim erkek diyor :)

Kizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
Gözünaydın canım bi prens daha qelio ne qüzel Allah baqışlasın inşallah

Sacmalamis ya o asada olan bebek sanci dan durdurmaZ ben neler çektim yukarı çıkana kadar ama doktorumdan başkasına gitmedim acile gitimde mecbur nöbetçi kimse o baktı hepsi umutsuz konuştu ama sukur çok iyiz şimdi senin bir şikayetin yok çok şükür nasıl bu kdar sallamış gitme başkasına elbet öğrencen allhin izniyle cinsiyetini ❤❤❤

sagol canım bugun benı cok korkuttu ama bır terleme kusma goz kararması mahvoldum resmen ama cınsıyetı ogrenmek bugune kısmetmıs demekkı

ayy gecmis olsun tatlım simdi okudum dikkat et kendine aynı zamanda oglusun hayırlı olsuunn masallah

aynen canım ya buda bana ders olsun ki çocuk aşağıda değil yukarda kendi doktorum yukardan bakıyor yeri çok güzel çıkmış falan demişti bu cihazı kasığıma koydu bebeği bile göremiyoruz hafif yukarı çekio gözrüyoruz sonra aşağıya indiriyo sağlam bi görüntü yok napmaya çalıştı anlamadım şaka gibi bi doktordu acaba beni korkutup artık ona mı gidim istedi anlamadım ki

hahaha garantici demek ki senin dr onlar anlıyor aslında.. benimkide %80 kız dedi ctesi kontrolüm var kesinlesir o zamanda
ayy ben kız bebeklerine hastayım resmen rabbim gönlüne göre versin ben hep ablam olsun istemiştim ilk bebeğim ve kız olsun çok istiyorum önce sağlık sonra kız olması dileğim :)

Allah gönlüne göre versin insalllllaaaah bende cok kız istiyordum sükürler olsun nasip oldu darısı sana kendi doktoruna ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…