2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canim dusse benim bebegim duserdi haftada acile gidiyordum serum lar iyne pregastan hap kullanıyorum benim bebegim tam bikini bolgemin usteydi çok çok asadaydi 3 buçuk ay ben neler çektim vücudum bebegimi red ediyordu rahim kasilmalari doğum sancisi çektim hergün istirat ilaç tedavisi bugünlere geldik çok şükür bir gece kanamam oldu yine 8 haftadaydik kör bir doktorun nöbetiyidi serviste kalp atışını göremiyor salkk kürtaj alacaktı bizi yanındaki hemşire ebe gördü hocam kalbi atıyor bebegin yatis yaptı o gece yatim hastande . Simdi cok sukur yerine terkesti yukari cikti hic bir sikayetim kalmadı doktorum şu anda dio ki eğer yaşarsa insalh mucize koy adını bebeğinin :)

yaaaa cıddı mısın yaa benımkı kaysa bıle anlayacakmısım gıbı gelıyor bana
Gerçekten bu seferki ne damar nede gazdı yani artık ayırt edebiliyorum bildiqin bebeqimdi 3 kere arka arkaya vurdu resmen çok bambaşka bişeydi bak yaşayınca anlıycaksın ne demek istediqimi çok heycanlandım benim normalde hapşurduktan sonra bi kıpırtı oluodu ama bu durduk yere oldu muhteşemdi

Senin demi kesin deil canm
aslında kendi doktorum kız (daha doğrusu birinci doktorum) dedi, hadi dedim sünnetten önce çok koşuşturdum bi baktırayım dedim ne özeldeki doktorumdan randevu alabildim nede hastanedeki doktorumu bulabildim.hadi özel hastaneye gideyim dedim orasıda doluymuş...neyse velhasıl ben bi doktora gittim hastanede ama nasıl bi yerdi öyle bi tarafta bi kadını alttan muayene etti bi tarafa beni ultrasona yatırdı düşün artık....ultrasonla baktı ama diğer doktorumda ben hemen anlayıp aaaa kolu bacağı kalbi atıyo falan diyodum bunda çocuğun neyi neresinde anlamadım ve erkeğe benziyo dedi....ki kendi doktoruma 3-5 gün önce gitmiştim..o yüzden ikilemde kaldım canım ya....aslında nubu falan kız...@misseste nin dediği gibi belirtilerde kız diyo hele eşimle oğlum kız diyolarda başka bişey demiyolar ama bakalım cuma çıkar meydana diye ümit ediyorum...özeldeki doktorum söyler ultrasonu bi harika çünkü...

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kıyafet konusunda nelerden ne kadar almam gerekir hiç bilmiyorum. İnternette baktığım listeler çok uzun ve karmaşık geliyor bana. Sizlerden bi fikir alayım ona göre abartıp giydiremeyeceğim şeyleri almak istemiyorum

Canım vallahi ben yenidoganları mümkün mertebe az alıyorum daha cok 3-6 ay aldım bu seferde 0-3 ay almadım onu tamamlicam bende aynen senin gibiyim ama söylede birsey var kısın dogum yapıcaz kısmetse ama 3 6 ayları yaza gelecek yaz erken mi gec gelecek uzun kollu mu kısa mı bende bu ikilemde kaldım :)

Hayırlısı olsun canim benimde erken tahminde bulunması yanıtlıyor ya 12 haftada erkege benziyor dedi 10 gün sonra yine erkeğe benziyor demişti 15ci haftda kıza donmus dedi kordonu bacak arasında testislerini kordonLada bastırıyor olabilir dedi yine hazırlık bişey yapma 2 hafta sonra randevum hakimzdan hayırlısı olsun

canım ilk zamanlar zıbınlar iyi oluyo.....ayaklı altlar falan benim çok işime yaramıştı...battaniye yani etekbezi derler buralarda ne kadar çok olursa okadar iyi çünkü ilk zamanlarda hele kusan bi bebekse çok yıkamak istiyo bi de daha kışa gelcek kuruması sıkıntı olabailir....ağzını silmek için tülbent tarzı bezler var benim oğluşa annem yapmıştı ama satılıyo da....iç badiler mesela ilk zamanlarda zıbın kullandım sonra hemen badiye tuluma geçtim ben oğlumda çünkü doğduğunda 4.430 kg ydi.....bi çırpıda büyüdü desem yeridir....

yaaa hiç sorma bende ikilemde kaldım şimdi....hadi diyorum erkekse oğlumdan kalanlar var ama kızsa bikaç bişey ilave etmek lazım..gerçi beşiğimiz falan var şu büyüyenlerden oğlum yatıyo şimdi kardeşi olunca bebek beşiğe oğlum bazaya diye düşünüyorum....

Aynen canım bende çoğunlukla 6 ay alıyorum ama ben de çok kararsızım.

O zaman 3-4 ayaklı tulum 3-4 iç zıbın yenidoğan alayım sonra büyüdükçe mi alayım :)

Canim benim zaten biliyorsun riksli gebelim allh korusun her an elim yuremde almam zaten 7 aydan sonra alacam zaten biseyimiz yok herseyi 0 dan alacam abartmadan az ve öz kızların baska cocuk düşünmüyorum diye herseyini attım verdim ihtiyacı olanlara bebek için çöp yok evde merak ediyorum sadece insan 10 cuyuda doğursa merak ediyor benim bu 3 cu ya saglikla gelsinler de napalım elbet kesin öğrencez bir gün :)

Kan değerlerim bugün 11.1 çıktı. Doktorum normal ama yine de kan ilacı kullanmaya başlayalım. Hamileliğin bu döneminden sonra kansızlık olabilir dedi. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz?

allahım bebeklerimizi bizi bağışlasın canım benim hiçbir sorunum olmadı sadece bulantım çoktu 3gün hastanede yattım hipotroidi hastasıyım ilacımı kusmamam gerekiyodu onun dışında hiçbişey yokken kadın bukadar nasıl salladı hayret..umutla giden bir insanı bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok bu insanlık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…