2016 kpss

hangi kitabı aldın

ihtiyaç yayınlarının setlerini aldım canım, konu anlatım seti ve soru bankası.
kitapseç.com sitesinde çok uygun fiyatlar, toplam 89 tl gibi bir rakamdı, 14 adet kitap.

ihtiyaç yayınlarının setlerini aldım canım, konu anlatım seti ve soru bankası.
kitapseç.com sitesinde çok uygun fiyatlar, toplam 89 tl gibi bir rakamdı, 14 adet kitap.
bende ihtiyaçın geçen senelerdeki setleri var konu anlatım 2011-2012 2013 te almamıştım incelediğimde 2012 den pek bi fark yoktu yeni eklenen dersler haricinde ihtiyaç iyi güzel hoş da renkli vs ama bi önceki yılın copy paste yapıyo çok az güncelliyo kendini...bu yılki nasıl bilmiyorum ama ben şahsen 2016 için 2015 sınavının çıkmasını beklicem çünkü her yeni sınava göre güncelleniyo kitaplar ... 2016 içinde kasım gibi basıma başlanır sanıyorum

benim bu konularda bir fikrim yok maalesef, haklısındır belki, ben onlara bir çalışayım da, güncellemeler bir şekilde hallolur. Sağolasın yine de canım.

bugün motive olabilmek adına aldım kitaplarımı kütüphaneye gittim çok da iyi oldu :)
bana o daha vakıt kaybı gelıyo .. oyle daha mı ıyı dıyosunn .. bende balkanlardayım ıyı gıdıyosun cnm

kolay gelsın cnm

kızlar bende girmeyi düşünüyorum vatandaşlık mıydı neydi onla başladım :) dersin adını aklımda tutamazken nasıl olacaksa artık :))

kızlar bende girmeyi düşünüyorum vatandaşlık mıydı neydi onla başladım :) dersin adını aklımda tutamazken nasıl olacaksa artık :))
canım vatandaşlık genelde en son çalışıyorlarmış, güncel konularla birlikte ama.
he he olur bir şekilde karar verdikten sonra inşallah, azimle ve kararlılıkla çalışmak lazım.

canım vatandaşlık genelde en son çalışıyorlarmış, güncel konularla birlikte ama.
he he olur bir şekilde karar verdikten sonra inşallah, azimle ve kararlılıkla çalışmak lazım.

her işim ters beni zaten bula bula en son çalışılcak dersi mi bulmuşum :))

bana o daha vakıt kaybı gelıyo .. oyle daha mı ıyı dıyosunn .. bende balkanlardayım ıyı gıdıyosun cnm
canım bizim evle kütüphane arası en fazla yarım saatlik yol...evde çalışma ortamım var ama gitmemdeki amaç da motivasyon artırmak içindi etrafta deli gibi ders çalışan tipleri görünce gaza geliosun istemsizlik gidio sırf o açıdan :))

bende oyle yapayım barı bız bı otobusluk mesafeeyız ama

benim bu konularda bir fikrim yok maalesef, haklısındır belki, ben onlara bir çalışayım da, güncellemeler bir şekilde hallolur. Sağolasın yine de canım.
sen bilirsin canım ama ne yazıkki böyle...ben daha çok ayrıntı kitaplar olsun istiyorum malum artık nereden ne sorcakları belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…