valla ne yapıyorlar acaba yani işleri ne... kim denetler... ptt görevlisi gibi oturup duruyorlar mı hepsi :)) mektup atmaya gittim de adam beni azarladı hemde boş oturuyo hem bakmıyo bişi yapıyoruz burda diyo yaptığı da önünde bir tomar kağıt kenarlarındaki fazlalıklar çıkarıyo :))) bu mudur yani memurluk acep ..... aman neyse devlet baksın bana :))
saygısız ınsan cok yaa .. ne demek azarlamak .. terbıyesız adını alsaydın yaa saygıszlıga asla gelemem
çağırdın geldim...slm kızlarr,
nasılsınız inşallah, ben de ağır gidiyom, tarih 2.ünitedeyim.
iyice pekişsin istiyorum çünkü.
hoşgeldin canım.çağırdın geldim...bende bugün vatandaşlıktan soru çözdüm.... matematik konu çalıştım...
Aynen bende mat hiç yok bende suan mat başladım video kimin videolarına bakiyorsunmeslektaşım sana nacizane bir tavsiyede bulunayım mı? bende kpss 2016 ya hazırlanıyorum aynı zaman da çalışıyorum. ben matematikle başlıyorum işe çünkü matematiğim sıfır hiç birşey bilmiyorum meslek lisesi çıkışlı olduğum için. matematiği anladığında ve soru çözmeye başladığında unutulması zor bir ders. tarih ve coğrafyayı en sona bırakacağım ben mesela 2016 ocakta onlara başlamak istiyorum. çünkü ezber dersler daha çabuk unutuluyor. ben matematikten konu anlatımları videolarını izliyorum netten
şenolhoca.com canımAynen bende mat hiç yok bende suan mat başladım video kimin videolarına bakiyorsun
merhaba bende 36 yaşındayım işletme mezunuyum iki kızm var ve özel bir şirkette çalışıyom ve bu sene kpssye hazırlanmaya karar verdimvar mı benimle bu yolculuğa çıkmak isteyen arkadaşlar, önlisans mezunuyum, 39 yaşındayım, şansımı denemeye karar verdim.benim gibi olan arkadaşları sayfama beklerim, birlikten güç kuvvet doğar inşallah.
katılıyorum bu düşünceye, önce mat pratiğe bağlanmalıHerkes için hayırlısı olsun ... Bide bi kaç sitede kpss için çalışırken güncel konular tarih konuları vatandaşlık bilgisi gibi derslere sonradan başlanmalı ilk çalışılacak ders matematik denmiş