2016 kpss

merhaba bende kpss ye çalışmaya karar verdim artık eşimden para almak canımı sıkıyor bir çocuğum var bir taneside yolda özel sektörde çalışamam bu yüzden kpss b grubundan giricem ben son kez şansımı deniyecem açıktan 2.üniversiteye başlamıştım bankacııkve sigortacılık ilk dönem geçtim ama donduracam ikinci dönem finallerinin olduğu dönemde doğum yapacam inşallah. tek çıkış noktam kpss ama kalkacak şeklinde dedikodular dolaşıyordu

yok canım ya, kalkmayacak, burda bir arkadaş açıkladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kaç yaşındasın, neden son kez deneyeceksin ki? atanıncaya kadar gireceğim diye koşullandır kendini, inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Daha önce girmiş miydin Kpss, ve kaç puan aldın?

29 olacam 3 ay sonra aslında maddi sıkıntım yok ama kendimi ezik hissediyorum arkamdan üniversite mezunu ama kocasının eline bakıyor diyorlar yeni tanıştıklarım ise çalışmadığımı duyunca suratları değişiyor canım 2012 girmiştim p3 puanım 69 sanırım yaşlandığımı hissediyorum ondan son kez dedim

hayır canım, sakın öyle düşünme bak ben 39 um, bu sana moral versin. bebeğin de olacakmış o zaman daha çok isteyeceksin inan çalışıp, bir yerlere girmeyi, çünkü benim de 2 kızım var ve herşey onlar için diyorum. Bir de yıllarca özel sektörde çalışmış biri olarak, devlet kesinlikle çook çok artı bayan, bir bayan olarak özellikle de. sen de vakit varken, bu işe kesin başla ve inşallah kazanalım hep beraber canım.

kızlar ben geldim matematik-geometri ve tarih ağırlıklı çalışmak istiyorum bu sene çünkü coğrafya ve türkçede bir sorunum yok sayılır küçük detaylar haricinde...

bugün motive olabilmek adına aldım kitaplarımı kütüphaneye gittim çok da iyi oldu :)

maşallah canım, azimlisin. ben de tarihten 2.konuya başladım ama ağır ilerliyorum.
canım bende tarihten balkann savaşlarına geldim ama bi ileri iki geri sürekli tekrar yapıyorum :)) olsun canım ağır olsun zamanımız çok sonuçta :))

canım bende tarihten balkann savaşlarına geldim ama bi ileri iki geri sürekli tekrar yapıyorum :)) olsun canım ağır olsun zamanımız çok sonuçta :))
evet canım ağır olsun, sağlam olsun değil mi? sen maşallah öndesin, sırayla mı gidiyorsun peki? atladığın konular var mı?

evet canım ağır olsun, sağlam olsun değil mi? sen maşallah öndesin, sırayla mı gidiyorsun peki? atladığın konular var mı?
yok canım sırayla çalışıorum ama dediğim gibi balkan savaşlarına kadar geldim geri başa döndüm iyice yerleşsin diye :))) aynen tatlım ağır olsun sağlam olsun nasılsa vakit çok :)

yok canım sırayla çalışıorum ama dediğim gibi balkan savaşlarına kadar geldim geri başa döndüm iyice yerleşsin diye :))) aynen tatlım ağır olsun sağlam olsun nasılsa vakit çok :)
hımm anladım canım, güzel gidiyorsun o zaman. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

aminnn canım benim hepimiz alırız inşallah :)) sen nasıl çalışıyorsun çalışma stilin nedir ve hangi dersler ?
ben çok çalışamıyorum açıkçası, tarih baktım şimdiye kadar, internetten hakan dede videolarını izliyorum, evde de ihtiyaç yayınlarının konu anlatım kitabı var, ondan okuyup özet çıkarıyorum, konu sonunda da o konuyla ilgili testleri çözüyorum.
çok az da matematik baktım geçenlerde, ilk konuların ekol.hoca-şenol.hoca sitelerinden videolarına baktım. ama çok yoğun çalıştığım söylenemez.

ama bir an önce toparlanmaya bak motivasyon çok önemli o olmadan itelesen bile gitmio :) ben video dinlerken artık çok sıkılıyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…