2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Ben iibf mezunuyum 2016 kpss b grubu na hazırlanıyorum 17 aylık oğlum var gün içinde sürekli onunla ilgileniyorum akşam vakit bulup ders çalışıyorum Bu sınavın kalkıp kakmadigi belli değil çok saçma bir durum açıkçası moralim çok bozuldu ne yapacağımı sasirdim
canım dersaneyle görüştüm şuan böyle bişey yok dedi umarım olmazda :)))dvm edebilirsn çalışmalarına bnde düğünümden sonra başlarım artıkkk senin sayende bende öğrendim vala niye yalan söylym kalktı dye çalışmyrdm çoık mutlu oldum allah yardımcn olsun canım başarılar:KK73::KK73::KK73:

canı ik tane ayrı dersaneyle görüştüm biri bulunduğum şehrde iyi bi dersane biride murat yok öyle bişe dediler kayıt almaya bile başlamışlar rahat olablrsin canımiçime sinmeyince ik tane ayrı dersaneyle grstm kolay gelsn:)))

ben de kamu mezunuyum 2014 ü 68 puanla kapadım çalışamadım ama 2012 de 79 puanım vardı alım çok az olduğundan puanım yandı atanamadım evlendim çalışamadığımdan şimdi kaynanamgil yanımdalar kış için 28 şubat gidecekler yuppi diyeceğim ders çalışamıyorum çünkü sürekli çene dedikodu ben de konuşmazsam bu sefer bizi istemiyor sanıyorlar bir de bir alınganlık ooo benim stresim bana yetiyor zaten de bilmiyorum sizler konular başladınız mı

yok canım bende yeni başlıycam kısmet olursa offf ya o en kötüsü zaten bende öyle dedikodu geyik muhabbeti hiç sevmem öyle şeyleri:KK53:düğünüm var mayısın 2 sinde ama biraz biraz başliyim dyrm artık evlenince benimde en korktuğum şeydir nişanlılık döneminde 2014 te çok çektim bu sorunlardan umarım evlenince rahatlarım dyrm artıkk:KK43::KK43:

yok canım bende yeni başlıycam kısmet olursa offf ya o en kötüsü zaten bende öyle dedikodu geyik muhabbeti hiç sevmem öyle şeyleri:KK53:düğünüm var mayısın 2 sinde ama biraz biraz başliyim dyrm artık evlenince benimde en korktuğum şeydir nişanlılık döneminde 2014 te çok çektim bu sorunlardan umarım evlenince rahatlarım dyrm artıkk:KK43::KK43:
ben de niaşnalılık da beni istemediler pek çenelerinden dedikodularından bakışlarından çok çektim diken üzerindeydim sonra da eltim hiç yüz vermiyor bunlara gelmeyin de diyor büyük oğlu bazen diyorum iyi yapıyorlar ben iyi davranıyorum eşime isteyecekleri tüm kızları anlattılar psikolojimi bozdular sinirden ders çalışamıyorum tüm kitaplarımı masanın üzerine koydum sinirden kuduruyorum :KK70:
ama umarım sen çekmezsin kaç aydır aksadı çalışmalarım halbuki ben çalışmaya başlamıştım 2016 dememeli zaman akıyor ve kpss zorlaştı iyice anlayışlı büyükler lazım insana sweye yine geleceklerdi de ben artık dayanamadım eşime de dedim böylemi ders çalışacağım o zaman kitaplarımı çöpe at ben çalıışmıyorum dedim ağladım sızladım da acıdı bana yoksa hala anne babası gelsin derdinde ne bileyim ya keşke evlenmeden önce atanabilseydim

ben de niaşnalılık da beni istemediler pek çenelerinden dedikodularından bakışlarından çok çektim diken üzerindeydim sonra da eltim hiç yüz vermiyor bunlara gelmeyin de diyor büyük oğlu bazen diyorum iyi yapıyorlar ben iyi davranıyorum eşime isteyecekleri tüm kızları anlattılar psikolojimi bozdular sinirden ders çalışamıyorum tüm kitaplarımı masanın üzerine koydum sinirden kuduruyorum :KK70:
ama umarım sen çekmezsin kaç aydır aksadı çalışmalarım halbuki ben çalışmaya başlamıştım 2016 dememeli zaman akıyor ve kpss zorlaştı iyice anlayışlı büyükler lazım insana sweye yine geleceklerdi de ben artık dayanamadım eşime de dedim böylemi ders çalışacağım o zaman kitaplarımı çöpe at ben çalıışmıyorum dedim ağladım sızladım da acıdı bana yoksa hala anne babası gelsin derdinde ne bileyim ya keşke evlenmeden önce atanabilseydim
bende durum çok farklı değil kayınpederim kayinvalidem arada geliyolar kalkıp ders calisicam diyemiyorum programim alt üst oluyor yarın tekrar basliycam ins matematik hiç yok bende aantremanin kitabıyla sıfırdan başladım çok ciddi çalışmak gerekiyor oğlum sürekli oynamak istiyor akşam çok yoruluyorum keşke bakarken atansaydim çok pismanimmmm

bende durum çok farklı değil kayınpederim kayinvalidem arada geliyolar kalkıp ders calisicam diyemiyorum programim alt üst oluyor yarın tekrar basliycam ins matematik hiç yok bende aantremanin kitabıyla sıfırdan başladım çok ciddi çalışmak gerekiyor oğlum sürekli oynamak istiyor akşam çok yoruluyorum keşke bakarken atansaydim çok pismanimmmm
burda birbirimize ara sıra da gaz versek yeter ya atanan arkadaşlarımı kıskanıyorum gerçekten insanın kendine güveni gidiyor beğenmediğimiz arkadaşlarımız nerelerde benim onlardan eksiğim ne diyorum kendime düzenli çalışmak şart unuttuklarımız da çabası büyükler çok anlayışlı değil ya hem de hiç

bu sabah kahvalltı senaryosu geçmiş film şeridi gibi yine eşime isteyecekleri kızları sıraladılar sinirim tepemde

Arkadaşlar ev hanımları ve çocuklu için ders programı öneriniz varmı günlük 4 saat yeterli mi tarih coğrafya. Nasıl calismaliyim not aalarak ve ezbere yapmak daha mi iyi yardım lutfennnnn

Hatunlar bu yolda sırt sırta verirsek eminim başarıcaz , bende 2014 'te çok çalışmadığım ve önemsemediğim için 71.5 puan ile atanamayacaklardanım:110:
:KK31:Çok hırslandım ve şimdiden çalışmaya başlarsam başabileceğimi umut ediyorum.:KK31:

İndirmiş olduğum ders programından günde 2ders tek konu olarak sizlerle paylaşıp,
hep beraber çalışalım ve kazanalım.
:KK73::KK73::KK73:

:KK23:Kimler benimle ???
indirdiğin ders programını buraya da yazar mısın canım? Ben de çalışmaya çalışanlardanım, birbirimize gaz verebiliriz, motive olabiliriz diye düşnüyorum.

Merhaba kızlar , topiğe gelenlerden habersizdim . 2016da kpss rutin şekilde olucak. Yasa devreye girmeden , karadeniz bölgesinde ki bir ilçede mülakat sistemi ile sınav yapılmış fakat yargıtaydan red cevabı gelmiş ve onaylanmamış. Yani kpss kalkmayacak asparagas haberlere inanmayın. Hep birlikte çalışalım şimdiden , konulara yavaş yavaş hakim olmayı tercih ederim, yazarak çalışalım, son 6ay kalada kitap okuyalım sadece. Okumak soru çözmekten daha etkili olduğunu gördüm ve 5yıl önce mezun olup mat yapmadan 3ay kitap okuyarak sınava girip 71.5 aldım. 1Yıl boyunca çalışırsam mat derside alırsam 85 alıcağıma eminim ki o zaman kesin atanırım, bu arada ben tbbi sekreterim kızlar. Sizin meslekleriniz nedir?

Google playstore'dan indirmiş olduğum kpss programında, özetli konu anlatımlarından gidelim. Siz ne dersiniz?

indirdiğin ders programını buraya da yazar mısın canım? Ben de çalışmaya çalışanlardanım, birbirimize gaz verebiliriz, motive olabiliriz diye düşnüyorum.
Tabletmin şarjı bitmiş , birazdan sana yazarım canım. Şimdilik tarih ve vatandaşlıktan gitsek nasıl olur ?

X