2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

ben bu soruya e şıkkı derim.
çünkü islamiyet öncesi türk devletlerinde evet kut anlayışı olsun göktanrı inancı olsun vardı ama devlet tamamen din anlayışı üzerine kurulu değildi. teokratik yönetim yoktu.

6. I. Kam
II. Kut anlayış
III. Tabiat Kültü

Yukarıda kilerden hangileri İslamiyet'ten önceki Türk devletlerinde dinsel alanla doğrudan ilgili değildir?

Yalnız II

Yalnız III

I ve II

I ve III

II ve III

doğrudan ilgilidir diyor. o zaman şaman anlamındaki kam ve şamanizm inancındaki tabiat kültü doğrudan ilgili. kut anlayışı devlet yönetimi ile ilgili olduğundan bu şıkkı almazdım.

II ve III diyorum

Ben de senin gibiyim. Sıfırdan başladım yaşım 27. Evdeyim. Yapacak başka hiçbir şeyim yokken evde boş boş oturacağıma neden denemeyeyim ki diyorum. Herkes yapıyor bizim neyimiz eksik. Tüm arkadaşlarım kpss sınavı ile atandı. Gayet de güzel atanıyorlar, çalışıyorlar. Mis gibi aylık maaşlarını alınlarının teriyle kazanıyorlar. Ben neden yapamayacakmışım ki diyorum. 2016 da atanacağız

Gercektenmi cnm umut oldun bana evde cok vaktim var evet tek korkum torpil di ins emeklerimiz bosa gitmez ozmn bende mayis sonu aof sinavi bitince baslamayi dusunuyorum sen de b grubu giriceksin demi cnm atanan arkadaşlarında b grubumuydu

Gercektenmi cnm umut oldun bana evde cok vaktim var evet tek korkum torpil di ins emeklerimiz bosa gitmez ozmn bende mayis sonu aof sinavi bitince baslamayi dusunuyorum sen de b grubu giriceksin demi cnm atanan arkadaşlarında b grubumuydu
evet torpil a grubunda. ama b grubunda sıralama ile aldığın puana göre atanıyorsun. başka şehire atananlar da eş durumundan hemen geri illerine döndüler. ben de b grubundayım. sadece genel kültür ve genel yetenek. 6 ders sadece bu kadar

ama a grubundan atanan arkadaşlarım da oldu. adam 88 almış. 90 almış. 92 almış. açılan her kadroya başvuruyor. torpili yoksa üçü dördü olmuyor ama beşincide giriyor. bir şekilde muhakkak giriyor ama. belki o çok istediği yer olmuyor ama boşta da kalmıyor.

Canim dogru söylüyorsun aslinda biz gayretimizi gosterelim zaten kismetimiz vars Allah nasip ettiyse olur yoksa kendimizi paralasakta olmaz sonucta bi yerden baslamak lazim ins hepimizin gayretini RAbbim bosa cikarmasin tsk ederim cvp verdigin icin

merhaba kızlar bende sizin programınıza uyayım coğrafyanın 2. konusundayım matematiğin ilk konusundayım

umarım uygulayabilirim:) ankarada kpss dershanesi araştırıyorum

sende a dan hazırlanıyosun cnm

tabikisi eee :)

canım kendini nasıl rahat hissediceksen artık gerisi sana kalmışş

canım o zaman 1 ay sonra tarihi ekle programına yada sadece gy yoğunlaş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…