- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.570
- Konu Sahibi balbocegi35
tskler tatlım ıyıyım dersler falan sen nasılsınn aynı valla bıldıgın gıbıyım :)selamm canımm nasılsınn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler tatlım ıyıyım dersler falan sen nasılsınn aynı valla bıldıgın gıbıyım :)selamm canımm nasılsınn :)
bende iyi diyelim iyi olalım tatlım aynen dersler vs uğraşıoruz bıraktığın gibi... nasıl gidio dersler ??? az kaldı senintskler tatlım ıyıyım dersler falan sen nasılsınn aynı valla bıldıgın gıbıyım :)
az az .. alandan umudum yok cok konum var canım yaabende iyi diyelim iyi olalım tatlım aynen dersler vs uğraşıoruz bıraktığın gibi... nasıl gidio dersler ??? az kaldı senin
doğru haklısın ama sakın bırakma elinden geleni yap gerisi tevekkülaz az .. alandan umudum yok cok konum var canım yaa
ay kısmet canım .. ınsalah hayırlısı ıle atanırızdoğru haklısın ama sakın bırakma elinden geleni yap gerisi tevekkül
yavaş olsun, ama iyice yerleşsin önemli olan bu, nasıl olsa zamanımız var.Şu an matematik ardışık sayılardayım. Murat yayınlarının mat. konu anlatımı kitabından başladım. Şimdilik güzel gidiyor. Yani anlıyorum ama çok yavaş ilerliyorum.
Evet zamanımız in olması beni daha da motive ediyor gibi. Panik yapmadan kaptırmadan çalışmak meğer ne kadar da güzelmişyavaş olsun, ama iyice yerleşsin önemli olan bu, nasıl olsa zamanımız var.
hadi bakalım cevapları alayımmm :)
aslında programı tekrardan revize edebiliriz düşüncelerinize göre canım :))Evet zamanımız in olması beni daha da motive ediyor gibi. Panik yapmadan kaptırmadan çalışmak meğer ne kadar da güzelmiş
Ama sizin programa yetişemiyorum. Dün matematikten konu çalışıp sadece 25 soru çözebildim mesela. Zamanla hızınıza da yetişebilirim umarım :)
İlk soruya c şıkkı dedim yani bir ve iki.
İkinci soru da Asya Hun. Çin ile yapmış anlaşmayı.
tebriklerr kızlarrrASYA HUN.
ne yalan söyleyim bana da zor geldi, ipin ucunu bıraktım nerdeyse. offf hem ev-iş-çocuk- hem kpsss bilemiyorum ben çok zorlanıyorum. günde 1 saatle başlayıp zamanla mı artırsak, yoksa hiçten vazgeçcem galiba. kafamın içindeki yapamazsın,edemezsin, boşver seslerinin susturamıyorum zatenaslında programı tekrardan revize edebiliriz düşüncelerinize göre canım :))
aslında programı tekrardan revize edebiliriz düşüncelerinize göre canım :))