2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Adsız.png

yavaş olsun, ama iyice yerleşsin önemli olan bu, nasıl olsa zamanımız var.
Evet zamanımız in olması beni daha da motive ediyor gibi. Panik yapmadan kaptırmadan çalışmak meğer ne kadar da güzelmiş :KK66:
Ama sizin programa yetişemiyorum. Dün matematikten konu çalışıp sadece 25 soru çözebildim mesela. Zamanla hızınıza da yetişebilirim umarım :)

Evet zamanımız in olması beni daha da motive ediyor gibi. Panik yapmadan kaptırmadan çalışmak meğer ne kadar da güzelmiş :KK66:
Ama sizin programa yetişemiyorum. Dün matematikten konu çalışıp sadece 25 soru çözebildim mesela. Zamanla hızınıza da yetişebilirim umarım :)
aslında programı tekrardan revize edebiliriz düşüncelerinize göre canım :))

ne yalan söyleyim bana da zor geldi, ipin ucunu bıraktım nerdeyse. offf hem ev-iş-çocuk- hem kpsss bilemiyorum ben çok zorlanıyorum. günde 1 saatle başlayıp zamanla mı artırsak, yoksa hiçten vazgeçcem galiba.:KK12::KK12::KK12: kafamın içindeki yapamazsın,edemezsin, boşver seslerinin susturamıyorum zaten:KK12::KK12::KK67::KK67::KK67::KK67:

Aşağıdakilerden hangisi İslamiyet öncesinde kurulan Türk devletlerinin ortak özelliklerinden biri değildir?
a- Ordularının güçlü olması
b- Taht kavgalarının yaşanması
c-Ülkenin hanedanın ortak malı sayılması
d -Kut anlayışının geçerli olması
e-Teokratik yönetimin geçerli olması

6. I. Kam
II. Kut anlayış
III. Tabiat Kültü

Yukarıda kilerden hangileri İslamiyet'ten önceki Türk devletlerinde dinsel alanla doğrudan ilgili değildir?

Yalnız II

Yalnız III

I ve II

I ve III

II ve III

Kizlar merhaba bende 28 yasinda isletme 2015 mezunu olucam ins bu sene kpss ye hazirlaniyim diyorum ama bi yandanda yapamassin torpil olmadan atanan varmiki diyorum ayrica temelim yok sıfırdan basliycam bilhassa matematikten korkuyorum bi yandanda esim matematik öğretmenligi mezunu o calistirir dershaneye de gitmeme gerek yok baslasammi diyorum ev hanimiyim vaktimde var aslinda ama sinav dan hic umudum yok sizce kizlar hazirlanmaliyim :110:

Benim için matematik çok büyük bir sorun olduğu için, sıfırdan başlıyorum, bana göre matematikten sonra en fazla yapabileceğim türkçe dersidir. Ama bu benim için geçerli. Tarih dersine bakamıyorum. Ama elbet ben ekstrem bir örneğim. Ben size uymalıyım :KK66:

O yüzden mat ve türkçe yanına tarih de çalışacağız derseniz anlarım. Ama ben en azından 10 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında sadece mat türkçe çalışabilirim. Tarihe ise sadece ve sadece başlık başlık ilerleyebilirim bu bir ay içinde.

Böylece bu bir ay içinde hem disiplin kazanmış olurum hem de matematiğe alışmış olurum ve beni bu kadar çok zorlamaz. Misal bir soruyu çözmek 15 dakikamı alıyor. Okuyorum yazıyorum çözümlüyorum anlamaya çalışıyorum. Çok vakit geçiriyorum.
Ama bir ay sonra pratiklik kazanacağıma eminim. Tabi her gün düzenli çalışırsam ki buna da söz veriyorum :KK52:

X