- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
İnşallah canim benimCanim keske yetirtirsen. İnsallah tahminunden once biter konular yetostirirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim benimCanim keske yetirtirsen. İnsallah tahminunden once biter konular yetostirirsin
Kızlar sınav başvurusunu kaçırırım diye panik oluyor m
Başvuru zamanı burda da dillendirelim de
Dershane yé gitmediğim için habersiz kalabilirim
kizlar oturdum plan yaptim kendime, çok panik oldum. En azindan onumu göreyim dedim. Planima gore tarih 1 aya bitiyor, kimya da bitiyor. Ama biyo ve fizik yarida kaliyor. Aslında yoğun bi plan yaptim ama o kadar çok konu var ki.. Ancak bu kadar oldu. fizik kimya biyo calismasam mi acaba dedim. Ama 9 soru geliyo, 3 er tane her dersten. En azindan 2 ser tane yapsam 6 soru kardir diyorum. Fizik kimya biyodan hicbsy bilmiyorum en son lise 1 de görmüştüm karneme 1 gelmişti TM ye gecmistim. Plana uymaya caliscam bakalim
Bugün 3 soru çözdüm kizlar superim dimi 3 soruyuda hangi mantikla cozdum bilmiyorum valla
Bir osmanli tokadı lazim bana
selam kizlar derslerden hangi konulardasiniz? gk ve egitimde
Türkçe cümlede anlam
Coğrafya toprak türleri bitti
Mat üslü sayılar
Ölçme istatistikler ( bizim hoca ilk istatistikle başlıyor)
Öyt ( öğretim modelleri)
Gelişimde bu hafta başlıcak
Digr egitim derslerini sonraya birakarak mi ilerliyorsunuz. hepsi beraber degilTürkçe cümlede anlam
Coğrafya toprak türleri bitti
Mat üslü sayılar
Ölçme istatistikler ( bizim hoca ilk istatistikle başlıyor)
Öyt ( öğretim modelleri)
Gelişimde bu hafta başlıcak
Digr egitim derslerini sonraya birakarak mi ilerliyorsunuz. hepsi beraber degil
bende egitime yeni basladim hepsini ilerletmeye calisiyordum
Bende sizin yöntemle ilerleyim canim. Çünkü bir telas panik yapti bende alanda calismam gerekiyor. Genel kulturde var.Düşündükçe yoruluyorum
evet canim Tesekkur ederim yardimci oldun bana.Bransin ne( aynen canım hem bitirdiğin dersler olursa daha iyi olur motive olursun
evet canim Tesekkur ederim yardimci oldun bana.Bransin ne