- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
Anladim sucum. Tesekkur ederim ayrintili yorumun için. Simdi kafamda daha güzel netleşti. Günü 2 ye bölmeye karar verdim. Sabah erken kalkmaya calisicam 2-3 e kadar tarih, sonrasında aksama kadar alan, uykum gelene kadar da 2-3 günde bir coğrafya ve eğitimden karma test seklinde gidicem. Dediğin gibi alana baslamazsam daha çok panik olucam, kaygili bi şekilde tarih calisirsam da verimli olmicak. Beni asil etkileyen alan ama soyle bisey var. Bizim alanda da tarih cikiyo, konularini tam bilmiyorum ama ramazan hoca sinif öğretmenliğine girceklere de faydasi olur demişti bi videosunda. O yüzden tarihe bu kadar önem veriyorum.Canım buradan baktım 5 kasımda başladığımı yazmışım ilk iki hafta 1 gün videolar, diğer gün videoların testi olarak gittim son hafta bu ay sonu bitsin diye sabah videoları bitirdim akşam test yaptım . Osmanlı bitince genel tekrar günü yaptım baştan test çözdüm . Şimdi yarında baştan tekrar günüm nasipse pazartesi bitecek canım.
Bir gün videolar diğer gün videoların testi şeklinde gidersen alana fırsat olur sıkılmazsın . her gün tarih çalışırsan testiyle birlikte o zaman alana da çalışmak için sıkı bir program yapman lazım ben tarihten konuları bölmeden gittim günde en az 5 , 6 video izledim. bir günde testle birlikte videolar zaman alıyor çünkü
Bügün videoyu dinlerken hoca dedi türkçe vatandaşlk çekiliyor dedi .baktım matematikte var üzüldüm uzaktan eğitim aldığıma hocalar gerçekten ösym sorularını nasıl sorduğunu biliyorlar ösym mantığında anlatıyorlar . Aldım artık yapacak bir şey yok inşallah faydası olur.
Ben de dun engin hoca evveliyat grubunu takip edin dedi, takibe alinca gördüm isem mat videolari cikarmis. Aynen adamlar tam ÖSYM tarzında anlatiyolar. Bence sen onun videolarini da izle. Uzaktan egitiminkileri de üstüne izle, iyice pekişir. Ama su da var, ÖSYM daha çok tarih ve cog soru tarzini değiştirdi. Matta sadece mantik eklendi. O yüzden uzaktan eğitimin de faydali olucagina inanıyorum. Mantik için bende kozmik odanin kitabi var. Güzel sorular var onu da tavsiye ederim kuzum
Bilemiyorum ki.. Sinavda ciksa kesin sembolik derdim.Canım acaba sembolik , etkinlik pekiştireci de var ikincil pekiştireçleri kapsadığı için olabilir mi