2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

bir bucuk saat alan calistimm:nazar::nazar:

Belissa Belissa canim zumrem. eski dilden calismaya basladim.. eski dilden hangi kaynaklari onerirsin ve genel olarak alan soru bankalarindan hangi yayinlari tavsiye ediyosun?
Canim Türk dili tarihi vardır sende en iyi kaynak o olur. Eski Türk edebiyatı olarak da bende yine bir akademik kitap var ondan da bakarim diye düşünüyorum ama zaten uzaktan eğitim de alicam insallah.
Soru bankasi da henuz alan icin almadim.

Son düzenleme:
Canim Türk dili tarihi vardır sende en iyi kaynak o olur. Eski Türk edebiyatı olarak da bende yine bir akademik kitap var ondan da bakarim diye düşünüyorum ama zaten uzaktan eğitim de alicam insallah.
Soru bankasi da henuz alan icin almadim.

ahmet bican ercilasunun turk dili tarihi mi?? gecen seneki soru bankalarindan begendiklerin varmi..nette ucuz bulursam onlari alabilirim

Günaydın kızlar hastalıktan dolayı baya boşladım, dün Osmanlının tekrarını yapıp 307 çözdüm. Bugün eğitim tekrarı yapıp test çözeyim. Yarın gk gy ,eğitim denemesi yapmayı planlıyorum .
Herkese kolay gelsin , iyi çalışmalar :KK68:

6 aylik evliyim canim..sen evli misin ? ogrenme kolay bi ders..bence kisa suredr konu bitir tst coz.brans neydi?

Tarih öğretmenliği
Bende evliliği m 2. Yılında yim 4 aylık bir kızım var
Evlilik ilk yılında yüksek lisans tezi ile uğraştım kpss o bitince çalışayım derken çocuk oldu.
Dil olmadıktan sonra yüksek lisans da pek bir ise yaramıyor.
Yine kpss yollarına düştük :KK48:

Tarih öğretmenliği
Bende evliliği m 2. Yılında yim 4 aylık bir kızım var
Evlilik ilk yılında yüksek lisans tezi ile uğraştım kpss o bitince çalışayım derken çocuk oldu.
Dil olmadıktan sonra yüksek lisans da pek bir ise yaramıyor.
Yine kpss yollarına düştük :KK48:

ben de yuksek lisans yaptim keske yapmasaydim kpss calisaydim diyorum.cokgereksiz bence :KK61:

sabah bazi sebeplerden esimle tartistik:KK61::KK61: annemlere ve esimin teyzesine gidecektik gidemedik.. moralim bozuk:KK43::KK43:

Holofim holofim nasilsin canim? Çalışıyor musun ne alemdesin arkadascezim:KK60:
Canım benim ne çalışıyorum ne çalışmıyorum, tam olarak motive olamadım bi türlü:110: alan tarihten ilk konuyu bitirdim, sorularını çözdüm o kadar. Bugün coğrafya çalışmak için erkenden kalktım ama yengemin mevlüdü vardı ona gidince tüm gün gitti, şu anda da misafir var bugün bitti artıko_O sen napıyon kuzum?

Selam kızlar bende hazırlanıyorum KPSS belasına, resim öğretmenliği mezunuyum. Ama anayasa ile başım dertte :KK43: Bir türlü olmuyor. Moralim çok bozuluyor, motivasyonumu düşürüyor, bir yandan eşimin baskısı :KK43:( :KK43:( nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilecek var mi ?
Anayasadan isem yayinciligin videolarini oneriyolar bi bak istersen canim
bugun dersanede olcmenin ilk konulardan deneme vardi.full yaptim :nazar::nazar: calismamin karsiligini alinca o kadar sevindm ki.. calisinca oluyomus. sen ne durumdasin??
İste calistiginin karsiligini görmek paha biçilemez canim masallahhh
Ayy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün :KK61::KK61:
Canim bu süreçte kor sagir ve dilsiz olmak gerekiyor. Her kafadan bir ses cikiyor maalesef. Benim KV ve kp im de istikbalden mobilyaları alalim istiyorlar. Taktilar oraya. Herkes yasiyo sanirim bu durumlari
sedefonur sedefonur sedefim bugun bimden senin dedigin konserve açacağını aldim bir de 4lu zeytinlik vardı onu aldım. Belki sende almak istersin bayagi da uygundu fiyati. Saklama kaplari da vardi.
Sağol kuzum bi bakarim. Aldiklarini güle güle kullan :)
Selam canlarim.. Uzun zamandir yazamiyorum. Nasilsiniz bakalim? Beni sorarsaniz dugun tarihim belli oldu sonunda :KK200:

Kolay gelsin canlarim En Büyük KK.. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin..
Morisimmm her zaman sana dua ediyorum. Benim hic umudum yokken umudum oldun. Beni teşvik ettin. Her şey gönlünce olsun canim benim. Düğün tarihin de hayirli olsun. Bu yil topikcek duguncuyuz sanirim :)
ben de yuksek lisans yaptim keske yapmasaydim kpss calisaydim diyorum.cokgereksiz bence :KK61:

sabah bazi sebeplerden esimle tartistik:KK61::KK61: annemlere ve esimin teyzesine gidecektik gidemedik.. moralim bozuk:KK43::KK43:
Kuzum benim olur öyle esler arasında :KK43: umarim tez vakitte araniz düzelir..

Kizlar bu siralama doğru mu?
BestMe_20151120144845.jpg

Engin hoca 1. Hizmet 2. Sanayi 3. Tarim diyo, ama kitapta 2. Tarim 3. Sanayi diyor
Engin hocaya faceten mesaj attim da cevap daha gelmedi, bi size danisayim dedim

Anayasadan isem yayinciligin videolarini oneriyolar bi bak istersen canim

İste calistiginin karsiligini görmek paha biçilemez canim masallahhh

Canim bu süreçte kor sagir ve dilsiz olmak gerekiyor. Her kafadan bir ses cikiyor maalesef. Benim KV ve kp im de istikbalden mobilyaları alalim istiyorlar. Taktilar oraya. Herkes yasiyo sanirim bu durumlari

Sağol kuzum bi bakarim. Aldiklarini güle güle kullan :)

Morisimmm her zaman sana dua ediyorum. Benim hic umudum yokken umudum oldun. Beni teşvik ettin. Her şey gönlünce olsun canim benim. Düğün tarihin de hayirli olsun. Bu yil topikcek duguncuyuz sanirim :)

Kuzum benim olur öyle esler arasında :KK43: umarim tez vakitte araniz düzelir..
Bi ben diilim düğüncü:KK42: girip çıktığım yerlerden tanıdığım kişiler atanıyolar, evleniyolar, anne oluyolar bi ben kalıyorum. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok, Allah daha çok versin ama ne bilim benim de hayatımda bişiler değişsin istiyorum:KK43:

Bi ben diilim düğüncü:KK42: girip çıktığım yerlerden tanıdığım kişiler atanıyolar, evleniyolar, anne oluyolar bi ben kalıyorum. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok, Allah daha çok versin ama ne bilim benim de hayatımda bişiler değişsin istiyorum:KK43:
Tamam holofum bn de hocayi ve seni baz aliyorum o zaman :) holofum bn de 10 yildan sonra evleniyorum, utaniyorum artik bunca yil olunca. Ve gel gör ki hala belirsizlikler var. Cevremde 6 ayda tanisip evlenenler, pat diye is sahibi olanlar, daha az emek verip atananlar var. Yine de bugunumuze şükür diyorum. Ama hayat bize ne zaman gulcek merak ediyorum. Ancak atanmak kurtaracak bizi bu durumdan, ondan eminim. Bu yüzden derslere sarilmaliyiz.
Bu arada söylemeden gecemicem. Umut vermek sonra hayal kirikligina uğratmak istemem ama içime doguyo sanki senin şubatta olacak gb kuzum

Aynen ben 2012 de kpss den 76 aldım olmayınca yüksek lisans ı kaçış olarak gördüm tezli yaptım birde hiç gereksiz yani üniversite de kalnayacaksak.
Evli olunca dertler bitmiyor
Moralini bozma canım atandığın günü hayal et
Ben de eşimle tartisinca aslında daha çok hirslaniyorum çünkü bizim de ayaklarımiz üstünde durmamiz lazım
Bi duş al iyi gelir belki ben öyle yapıyorum
:KK200:

Kizlar bu siralama doğru mu?
Eki Görüntüle 1696436
Engin hoca 1. Hizmet 2. Sanayi 3. Tarim diyo, ama kitapta 2. Tarim 3. Sanayi diyor
Engin hocaya faceten mesaj attim da cevap daha gelmedi, bi size danisayim dedim
sedefim tarım birincil faaliyet eminim. ikinci sanayi üçüncü hizmet. kpss çalışırken bunu araştırmıştım. hizmet sektöründe çalışanlar en fazla oranda sonra tarım ve sanayi.

X