- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim canım, ne durumda çalışmaların, benim okul bitmedi hiç başlamadım daha
Lesicim üzülme canım. Moralin bozulmasın. Tabi ki insanlar iyiye yönlendirmek de isterler seni ama sen madem almışsın daha kafana takmana gerek yok. Alınacak o kadar şey var ki aldıkların bir köşede dursun sen almadiklarini düşün.Ayy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün
benim oğlum var, evde çalışamıyorum, zaten işe geliyorum 8-5 bazen dersler için izin veriyolar okula koşturuyorum, evin işleri çocuk derken bende ancak iş yerinde çalışıyorum, canım sen çeyiz işiyle hayli hayli çalışırsın, kendini salıverme bence kapat kulaklarını alabildiğini al alamadığını alma, atandıktan sonra zaten alırsınAyy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün
Lesicim üzülme canım. Moralin bozulmasın. Tabi ki insanlar iyiye yönlendirmek de isterler seni ama sen madem almışsın daha kafana takmana gerek yok. Alınacak o kadar şey var ki aldıkların bir köşede dursun sen almadiklarini düşün.
Ben bir esya aldığım zaman geriye bakmıyorum artık. Eksikleri tamamlaman daha hayırlı olur.
Ben de çoğu zaman öyleyim canim ama sen takma kafana.Aynen öyle ama feci takıntılıyım sinir oluyorum bu huyuma biri bişey dedimi hemen moralim bozuluo
Canım hiç takılmamaya çalış onlara, bizim çevremizde de çok öyle iş işten geçtikten sonra yol göstermeye çalışan. Hem belki senin beğenip aldıkların orda yoktur. Bir de tanıdık daha pahalıya satmasın da indirimi şurda dursun. Güle güle kullan hepcini deAyy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün
benim oğlum var, evde çalışamıyorum, zaten işe geliyorum 8-5 bazen dersler için izin veriyolar okula koşturuyorum, evin işleri çocuk derken bende ancak iş yerinde çalışıyorum, canım sen çeyiz işiyle hayli hayli çalışırsın, kendini salıverme bence kapat kulaklarını alabildiğini al alamadığını alma, atandıktan sonra zaten alırsın
Ben de çoğu zaman öyleyim canim ama sen takma kafana.
Düşüneceğin daha önemli şeyler var.
Hem.almışsın bir kere onları atıp yenisini almayacagina göre. Aldım artık de gec onlara.
Canım hiç takılmamaya çalış onlara, bizim çevremizde de çok öyle iş işten geçtikten sonra yol göstermeye çalışan. Hem belki senin beğenip aldıkların orda yoktur. Bir de tanıdık daha pahalıya satmasın da indirimi şurda dursun. Güle güle kullan hepcini de
Holofim holofim nasilsin canim? Çalışıyor musun ne alemdesin arkadascezimCanım hiç takılmamaya çalış onlara, bizim çevremizde de çok öyle iş işten geçtikten sonra yol göstermeye çalışan. Hem belki senin beğenip aldıkların orda yoktur. Bir de tanıdık daha pahalıya satmasın da indirimi şurda dursun. Güle güle kullan hepcini de
Selam kızlar bende hemşirelik mezunuyum formasyon aldım öğretmenlik için.kpss çalışıyorum evliyim ve 3 aylık kızım var çok az bis vaktim oluyor kızım durmuyor gece uyumuyor ama elimden geleni yapacağım bu topige katılmak istiyorum birde ..yaptıklarım ise
İhtiyaç yayınlarının sihirbaz setinden geometri çalıştım.. İhtiyaç soru bankamdan geometriyi bitirdim ve not aldım . Sıra matematikte iyi çalışmalar herkese
Süper canım bende son konuda istatistik kısmında takıldım diğer konuları yapabiliyorum
istatiatik icin cozumlu soru bankasi al..mesela 5 soru coz..cevabini kontrol et.diger besi snra coz..15 tane cozup sonra kontrol edersen ayni yanlisi devam ettirirsin..az soru cozup kontrol yaparsan dier sorularda ayni yanlisi yapmazsinn..yapamadigin anlamadigin olursa zorlama cozume bak
Hemşire puanlarında yükseldi fakat ben hemşirelik yapmak istemiyorum allah muhtaç etmesinMerhaba hos geldin.
Hemsire olmak daha kolay degil mi?
Arkadaşlar evveliyat vatandaşlık çek kopart testi alan varmı?
selam kizlaar
bugun dersanede 410,soru cozdum..karisik konulardan...
eve geldim utu birikmisti..utu yaptim ama cok yoruldum yaa
11 gibi alana calismaya baslayacagim.hic degilse bi saat calusayim..h.sonu..hic yoktan iyidir..zihnim acilsin diye kahve icicem.. haftasonu calisamayacagim..yarin annemlerdeyiz.pazar da msafir gelcek
siz napiyosunuz kizlaaar