2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Sevindim canım, ne durumda çalışmaların, benim okul bitmedi hiç başlamadım daha :oops:

yeni mezunum bende eylülde başladım işle birlikte iyi gidio şuanlık geçen sene dershaneye gittim alt yapı oldu biraz bu senede dershaneyede gidiyorum bakalım tarih vatandaşlık mat çok zorluyo :KK43:

Ayy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün :KK61::KK61:

Ayy kızlar moralim çok bozuk valla çeyiz için yemek takımlarımı tencere seyimi çatal bıcak falan bi kaç bişey daha aldım her telden bi ses çıkıo valla bunaldım yok nie burdan almadın yok nie şurdan almadın onurun amcası bizim arkadaşlardan oradan nie almadınız indirim yaparlardı dio önceden sanki haber vermiş gibi kaç kere görüştük o zaman söyleseydiniz işlerin bu raddeye geleceğini biliyordunuz valla bu yüzden derse veremiyorum kendimi bide boş günüm bugün :KK61::KK61:
Lesicim üzülme canım. Moralin bozulmasın. Tabi ki insanlar iyiye yönlendirmek de isterler seni ama sen madem almışsın daha kafana takmana gerek yok. Alınacak o kadar şey var ki aldıkların bir köşede dursun sen almadiklarini düşün.
Ben bir esya aldığım zaman geriye bakmıyorum artık. Eksikleri tamamlaman daha hayırlı olur.

benim oğlum var, evde çalışamıyorum, zaten işe geliyorum 8-5 bazen dersler için izin veriyolar okula koşturuyorum, evin işleri çocuk derken bende ancak iş yerinde çalışıyorum, canım sen çeyiz işiyle hayli hayli çalışırsın, kendini salıverme bence kapat kulaklarını alabildiğini al alamadığını alma, atandıktan sonra zaten alırsın

Lesicim üzülme canım. Moralin bozulmasın. Tabi ki insanlar iyiye yönlendirmek de isterler seni ama sen madem almışsın daha kafana takmana gerek yok. Alınacak o kadar şey var ki aldıkların bir köşede dursun sen almadiklarini düşün.
Ben bir esya aldığım zaman geriye bakmıyorum artık. Eksikleri tamamlaman daha hayırlı olur.

Aynen öyle ama feci takıntılıyım sinir oluyorum bu huyuma :KK43: biri bişey dedimi hemen moralim bozuluo :KK43:

Aynen öyle ama feci takıntılıyım sinir oluyorum bu huyuma :KK43: biri bişey dedimi hemen moralim bozuluo :KK43:
Ben de çoğu zaman öyleyim canim ama sen takma kafana.
Düşüneceğin daha önemli şeyler var.
Hem.almışsın bir kere onları atıp yenisini almayacagina göre. Aldım artık de gec onlara.

Canım hiç takılmamaya çalış onlara, bizim çevremizde de çok öyle iş işten geçtikten sonra yol göstermeye çalışan. Hem belki senin beğenip aldıkların orda yoktur. Bir de tanıdık daha pahalıya satmasın da indirimi şurda dursun. Güle güle kullan hepcini de:KK36:

benim oğlum var, evde çalışamıyorum, zaten işe geliyorum 8-5 bazen dersler için izin veriyolar okula koşturuyorum, evin işleri çocuk derken bende ancak iş yerinde çalışıyorum, canım sen çeyiz işiyle hayli hayli çalışırsın, kendini salıverme bence kapat kulaklarını alabildiğini al alamadığını alma, atandıktan sonra zaten alırsın

önceden hiç çalışmışmıydın bu sene ilkmi olacak?
inşallah kulaklarımı kapatmayı öğrenicem yoksa böyle giderse sıkıntıdan hasta olucam daha yolun başındayız :S

Ben de çoğu zaman öyleyim canim ama sen takma kafana.
Düşüneceğin daha önemli şeyler var.
Hem.almışsın bir kere onları atıp yenisini almayacagina göre. Aldım artık de gec onlara.

çok saol canım. İnşallah :KK43:

Canım hiç takılmamaya çalış onlara, bizim çevremizde de çok öyle iş işten geçtikten sonra yol göstermeye çalışan. Hem belki senin beğenip aldıkların orda yoktur. Bir de tanıdık daha pahalıya satmasın da indirimi şurda dursun. Güle güle kullan hepcini de:KK36:

:KK48: canım ya haklısın o tarafıda var ne olacağı belli olmaz

kızlar gerçekten çok iyi geliyosunuz çok saolun

Holofim holofim nasilsin canim? Çalışıyor musun ne alemdesin arkadascezim:KK60:

Selam kızlar bende hemşirelik mezunuyum formasyon aldım öğretmenlik için.kpss çalışıyorum evliyim ve 3 aylık kızım var çok az bis vaktim oluyor kızım durmuyor gece uyumuyor ama elimden geleni yapacağım bu topige katılmak istiyorum birde ..yaptıklarım ise
İhtiyaç yayınlarının sihirbaz setinden geometri çalıştım.. İhtiyaç soru bankamdan geometriyi bitirdim ve not aldım . Sıra matematikte iyi çalışmalar herkese :emir_bebek:

Hoşgeldin canım biz öğretmenlik olduğumuz için bu topik bizim için daha faydalı çünkü eğitim bilimleri kafamıza takılanlar à cevap alıyorum burda.
Benim kızım da 4.ayından gidiyor

Süper canım :KK60:bende son konuda istatistik kısmında takıldım :KK43:diğer konuları yapabiliyorum

istatiatik icin cozumlu soru bankasi al..mesela 5 soru coz..cevabini kontrol et.diger besi snra coz..15 tane cozup sonra kontrol edersen ayni yanlisi devam ettirirsin..az soru cozup kontrol yaparsan dier sorularda ayni yanlisi yapmazsinn..yapamadigin anlamadigin olursa zorlama cozume bak

istatiatik icin cozumlu soru bankasi al..mesela 5 soru coz..cevabini kontrol et.diger besi snra coz..15 tane cozup sonra kontrol edersen ayni yanlisi devam ettirirsin..az soru cozup kontrol yaparsan dier sorularda ayni yanlisi yapmazsinn..yapamadigin anlamadigin olursa zorlama cozume bak

Teşekkür ederim önerini uygulayacagim inş yapabilirim boyle

sedefonur sedefonur sedefim bugun bimden senin dedigin konserve açacağını aldim bir de 4lu zeytinlik vardı onu aldım. Belki sende almak istersin bayagi da uygundu fiyati. Saklama kaplari da vardi.

selam kizlaar

bugun dersanede 410,soru cozdum..karisik konulardan...:nazar::nazar:
eve geldim utu birikmisti..utu yaptim ama cok yoruldum yaa:KK43::KK43:

11 gibi alana calismaya baslayacagim.hic degilse bi saat calusayim..h.sonu..hic yoktan iyidir..zihnim acilsin diye kahve icicem.. haftasonu calisamayacagim..yarin annemlerdeyiz.pazar da msafir gelcek:KK43:

siz napiyosunuz kizlaaar

selam kizlaar

bugun dersanede 410,soru cozdum..karisik konulardan...:nazar::nazar:
eve geldim utu birikmisti..utu yaptim ama cok yoruldum yaa:KK43::KK43:

11 gibi alana calismaya baslayacagim.hic degilse bi saat calusayim..h.sonu..hic yoktan iyidir..zihnim acilsin diye kahve icicem.. haftasonu calisamayacagim..yarin annemlerdeyiz.pazar da msafir gelcek:KK43:

siz napiyosunuz kizlaaar

Sen de evli misin canım
Maşallah iyi çalışıyor sun
Ben eğitim bilimleri öğrenme yi bitiremedim

X