2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

kızlar ya vatandaşlıkta özgür özkınık tan başka önerebileceğiniz bi video varmı? Dershanede sadece vatandaşlık hocasının anlatımını sevmiyorum o yüzden girmicem o derse bi şekilde halletmem lazım :S

sabahtan beri 105 tarih sorusundan başka bir şey yapmadım. Matematiğe geçmem lazım ama geçmemek için elimden geleni yapıyorum :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42: ne yapacağım ben bu matematikle
Kuzum ben youtube da hocolara geldik mat videolari gördum. İzlemedim ama eğlenceli biseye benziyor bi bak istersen

Bana ara vermek yaramiyor. Ben derse ara verince dersten acayip soguyorum. Beyaz eşya mobilya çeyiz tamamlama vs derken bu aksam misafir geldi. Uzadi da uzadi benim aram.. Artik yeter bu kadar. Kismetse yarin tarihe başlamak istiyorum!

Günaydın kızlar
3 gündür pertim çıktı diyebilirim :KK43: iş akşam dershane 22.30da evdeyim anlatılanları tekrar edip biraz soru çözebiliyorum o kadar :KK43:
canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun . Vatandaşlık video sormuşsun lider/yargı vatandaşlık var elimde benimde youtubeden bulabilirsin bir bak istersen .
Kuzum ben youtube da hocolara geldik mat videolari gördum. İzlemedim ama eğlenceli biseye benziyor bi bak istersen
Bana ara vermek yaramiyor. Ben derse ara verince dersten acayip soguyorum. Beyaz eşya mobilya çeyiz tamamlama vs derken bu aksam misafir geldi. Uzadi da uzadi benim aram.. Artik yeter bu kadar. Kismetse yarin tarihe başlamak istiyorum!
canım elimde var lider videosu , senin dediğinede bakayım ama bende sorun yapamadığım için sevmiyorum . Dün bir video açtım sorularını yazdım. test çözeyim dedim 3 tane çözebildim :KK51: bıraktım.
Ara verince başlamak istemiyor insan ama artık baya boşladık , toparlanmayı geçtik artık hızlanmamız lazım. Canım ben başladım tarihe eğitimden sonra çok iyi geldi Ramazan hocada gazlıyor test çözüyorum:-)

kızlar nerelerdesiniz :eek: ders çalışıyorsunuzdur inşallah
Ben tarih 6 video izledim tek testleri kaldı :KK43:

hoşgeldin :KK54: tarihler çekildi ama bizlerde hızlanma olmadı :KK43: tekrardan sınava hazırlanmak baya zormuş toparlanıcaz inşallah . türkçe ,coğrafya , eğitim bitti benim ama tekrar , test olmayınca batırdım :KK17: eğitimi toplamaya çalıştım . tarihe geçtim bugün . Üzüldüm az bir puanla kaçırmanıza inşallah toparlarsınız çalışmaya başlarsınız.
Sağol canım kolay gelsin senin branşın ne alan ne zaman caliscan eğitim deneme coz çok yararı oluyo bende hamileym gaza basamiyorum yoksa başardım çünkü az kaldı calismaliyiz

Belissa Belissa m zumrem.kaytarmak yok..ataninca yapacagin seyleri dusun gaz ver kendine.mesela ataninca evlenicem ,evime sunlari alicam diye dusun..hatta kendine ya da evine esine alacak biseyler belirle (simdi alamayacagin kadar yuksek fiyatli calisinca alabilecegin bi fiyatta olsun) onu dusun..calismani arttirabilir :KK49::KK49:

Canlar şu vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz kafayı yemek üzereyim şu ders yüzünden :KK47:

Günaydın kızlar

canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun . Vatandaşlık video sormuşsun lider/yargı vatandaşlık var elimde benimde youtubeden bulabilirsin bir bak istersen .

canım elimde var lider videosu , senin dediğinede bakayım ama bende sorun yapamadığım için sevmiyorum . Dün bir video açtım sorularını yazdım. test çözeyim dedim 3 tane çözebildim :KK51: bıraktım.
Ara verince başlamak istemiyor insan ama artık baya boşladık , toparlanmayı geçtik artık hızlanmamız lazım. Canım ben başladım tarihe eğitimden sonra çok iyi geldi Ramazan hocada gazlıyor test çözüyorum:-)

canım onu bende gördüm ama 2012 yılında çekilmiş ya vatandaşlıkta bilgi değişikliği oldu mu? Onu izlesek sıkıntı olur mu ki?

Canlar şu vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz kafayı yemek üzereyim şu ders yüzünden :KK47:

ahhh ahhh hiç sorma canım çok sıkıcı bi ders dershanedeki hocadan anlamıoyorum uyuoyorumm resmen 2015 kpss de de 1 yada 2 tane yapabildim sen düşün halimi :S

ahhh ahhh hiç sorma canım çok sıkıcı bi ders dershanedeki hocadan anlamıoyorum uyuoyorumm resmen 2015 kpss de de 1 yada 2 tane yapabildim sen düşün halimi :S
Bende evde çalıştığım için iyice sıkıcı oldu hiç içimden gelmiyor :KK43:

Merhaba kızlar bu kez inşaallah kesin olarak geldim aranıza. Koşar adım tarih ve coğrafyayı bitirmem gerek daha matematiğe bile geçemedim ve yine aylardan kasım :eek:

Günaydın kızlar , erken kalkmak için güzel bir gün :-)

Sağol canım kolay gelsin senin branşın ne alan ne zaman caliscan eğitim deneme coz çok yararı oluyo bende hamileym gaza basamiyorum yoksa başardım çünkü az kaldı calismaliyiz
Alan yok canım bende okulöncesi branşım

Günaydın kızlar , erken kalkmak için güzel bir gün :-)

Alan yok canım bende okulöncesi branşım
Merhaba kızlar bu kez inşaallah kesin olarak geldim aranıza. Koşar adım tarih ve coğrafyayı bitirmem gerek daha matematiğe bile geçemedim ve yine aylardan kasım :eek:
Sakin ol tatlım başaracağız bu sene yeter ki çalışmayı bırakmayalım kolay gelsin :KK66:

X