Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin bana dua edin formasyon alabilmem için bende bu derslere calismak istiyorum artıkprogram geliştirmeye başlıyorum 3 günde biter mi? zorlarsak biter.. haydi bakalım iyi çalışmalar
sınıf yönetiminden elimde konu anlatımı yok, sonradan eklenmişti ya.. sınıf yönetimi ile ilgili bildiğiniz güzel video ders var mı kızçeler?
İnşallah alirsin kuzum. Eğitim zevkli. PG dişinda :)Kolay gelsin bana dua edin formasyon alabilmem için bende bu derslere calismak istiyorum artık
Ekstra mi kuzum? Bu konuya bugün caliscaktim bende.Kizlar su soruya bakabilir misiniz
Eki Görüntüle 1671067
Hayir maalesef ortukmus. Ben de ekstra yaptim kuzumEkstra mi kuzum? Bu konuya bugün caliscaktim bende.
Hayir maalesef ortukmus. Ben de ekstra yaptim kuzum
Program geliştirmeden nefret ediyorum ya, 4 soru mu cikiyodu?
Nasil örtük ya? Ekstra boyle spor eglence vs faaliyetleri öngörmuyor muydu?Hayir maalesef ortukmus. Ben de ekstra yaptim kuzum
Program geliştirmeden nefret ediyorum ya, 4 soru mu cikiyodu?
Kuzum yapabildigimiz kadar yapalim. Gerisi Allah kerim.Ya Kizlar bu 4 soruyu yapsak alana yarim puan bile gelmez. Kitabi çöpe atasim var. Çok sinir oldum PG ye
Ya ben bu aralar çok kötüyüm sanki hicbir şey istedigim gibi gitmiyor gitmeyecek hicbir sey düzelmeyecek gibi yoruldum çırpınmaktan dün okula gittim sürat ifadem aynen su sekil dokunsalar patlayacak gibiyim oyle umutsuz mutsuz sıfır umut beklenti depresyona girdim sanırım aglamak istiyorum aglayamiyorum
Ya ben bu aralar çok kötüyüm sanki hicbir şey istedigim gibi gitmiyor gitmeyecek hicbir sey düzelmeyecek gibi yoruldum çırpınmaktan dün okula gittim sürat ifadem aynen su sekil dokunsalar patlayacak gibiyim oyle umutsuz mutsuz sıfır umut beklenti depresyona girdim sanırım aglamak istiyorum aglayamiyorum