2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Screenshot_2015-10-29-12-05-32~2.jpg

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun ögretmenlerim bakın bunlarda öğrencileriniz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

program geliştirmeye başlıyorum :KK55: 3 günde biter mi? zorlarsak biter.. haydi bakalım iyi çalışmalar :KK54:

sınıf yönetiminden elimde konu anlatımı yok, sonradan eklenmişti ya.. sınıf yönetimi ile ilgili bildiğiniz güzel video ders var mı kızçeler?

program geliştirmeye başlıyorum :KK55: 3 günde biter mi? zorlarsak biter.. haydi bakalım iyi çalışmalar :KK54:

sınıf yönetiminden elimde konu anlatımı yok, sonradan eklenmişti ya.. sınıf yönetimi ile ilgili bildiğiniz güzel video ders var mı kızçeler?
Kolay gelsin bana dua edin formasyon alabilmem için bende bu derslere calismak istiyorum artık :KK43:

Hayir maalesef ortukmus. Ben de ekstra yaptim kuzum
Program geliştirmeden nefret ediyorum ya, 4 soru mu cikiyodu?
Nasil örtük ya? Ekstra boyle spor eglence vs faaliyetleri öngörmuyor muydu?
Cok düşününce örtük cikar cikmasina da ilk akla gelen olmaz yani.
4tu galiba kuzu.

Ya Kizlar bu 4 soruyu yapsak alana yarim puan bile gelmez. Kitabi çöpe atasim var. Çok sinir oldum PG ye

Ya ben bu aralar çok kötüyüm :KK42: sanki hicbir şey istedigim gibi gitmiyor gitmeyecek hicbir sey düzelmeyecek gibi yoruldum çırpınmaktan dün okula gittim sürat ifadem aynen su sekil:KK34: dokunsalar patlayacak gibiyim oyle umutsuz mutsuz sıfır umut beklenti depresyona girdim sanırım aglamak istiyorum aglayamiyorum:KK43:

Canım o kadar stres yapma okul olunca öyle oluyor zor oluyor gerçekten bi adapte oluyorsun hopp ödevler çıkıyor vize final ama çalışmıyorsun dimi iyi tarafından bakmaya çalış :KK43: ben geçen sene hem okul (okula 2 saatte gidiyordum evime uzaktı okulum) hem iş hem dershane yürütmeye çalıştım tabi olmadı birde seneye var nasıl olsa dedim mal gibi şimdide eğer kpss yi kazanamazsam evlenemicem ve işe gidiyorum mecburen :KK43:

X