2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

iyi çalışmalar
bir şey soracağım aranızda coğrafya öğretmeni de vardır belki

2014 te kütüphanede insanlar haritalarla coğrafya çalışıyordu kitap hep haritalardan oluşuyordu
internetten aradım bulamadım
adını yayınevini bilen var mı

iyi çalışmalar
bir şey soracağım aranızda coğrafya öğretmeni de vardır belki

2014 te kütüphanede insanlar haritalarla coğrafya çalışıyordu kitap hep haritalardan oluşuyordu
internetten aradım bulamadım
adını yayınevini bilen var mı
Canım bak bende bu var dedigin tam olarak bu mi bilmiyorum ama
20151023_225113.jpg

20151023_225136.jpg

20151023_225200.jpg

teşekkür ederimmm

dediğim bu ya da benzeri idi; eski baskı farklı olabilir; ben onu 2 yılönce görmüştüm

ben bunu internette gördüm de içini göremeyince bilememiştim

çokkkkk teşekkür

memnun musun bana işe yarar geldi alayım diyorum

Güzel canım yani göllerimiz şunlar diyip okuyup geçince pek kalıcı olmuyor haritada yerlerini görünce daha bir iyi oluyor ben memnunum.
Memnun oldugum bir diger konuda kızlar ben yazın netten türküyenin dilsiz haritasını cikardim bolca konu calisirken mesela daglari ovalari platoları vs.o dilsiz haritalara yazdim tek tek veeee sonuc süper tavsiye ederim herkese :)

Gunaydinlarr:KK49:

sedefonur sedefonur canim insallah iyi gecer sinavi.
Sağol kuzum
basarilar sedefonur sedefonur :nazar:

gunaydin arkadaslarr :KK55::KK55:

bol dersli verimli bi gun olsun insallahh:KK76::KK76:
Sağol kuzum
sedefonur sedefonur ya kitap okumayida hic sevmem okuldada zoraki okuyorum :KK43: ama iyiyim cok şükür.insallah sınavı cok super geçer bu arada sevdiceginin Allah yardımcısı olsun :)
Sağol kuzum. Kitap okumayi sevmiyosan sevdircek kitaplar onereyim. Kristin hannahin ateşböceği yolu 1 günde bitirmistim :) bütün kitapları güzel gerçi.. Devami da var ateşböceği sarkisi. Onu daha okuyamadim. Yine ayni yazarın sevgi uğruna yaptiklarimiz, kis bahçesi, gece yolu harika kitaplar

Merhaba kızlar bugün calisamadim:KK43: hastayim baş agrisindan öluyorum ilacta aldim ama kar etmedi tum gun yattim:KK1:vicdanim hic rahat deil gitti gun:KK43:

Sağol kuzum

Sağol kuzum

Sağol kuzum. Kitap okumayi sevmiyosan sevdircek kitaplar onereyim. Kristin hannahin ateşböceği yolu 1 günde bitirmistim :) bütün kitapları güzel gerçi.. Devami da var ateşböceği sarkisi. Onu daha okuyamadim. Yine ayni yazarın sevgi uğruna yaptiklarimiz, kis bahçesi, gece yolu harika kitaplar

not aldım inşallah boş bir vakitte alır okurum çok teşekkür ederim :KK200::KK68::KK68:

Çok iyiymiş bu kitap ama nereden sipariş vericez tükenmiş hep :KK43:

öyle mi ben gider kitapçıdan alırım demiştim

burda dershaneleri de var kendi satış ofisleri vardır diye düşündüm

haftaya bakayım

gönderirlerse bilgileri de alıp buraya yazarım

Merhaba kızlar bugün calisamadim:KK43: hastayim baş agrisindan öluyorum ilacta aldim ama kar etmedi tum gun yattim:KK1:vicdanim hic rahat deil gitti gun:KK43:
Geçmiş olsun canım

Bende iki gün tembellik ettim, keyfim yoktu, kitap kahve iyi oldu ama derslere dönüş yapma vakti geldi :KK51:

selam kızlar nasılsınız
son günlerde pek verimli çalışamıyorum. Stajım başladı. Onun için ders planı yazmam gerekiyor
pazartesi italyancada quizim var ve sıfırım resmen ona çalışmalıyım.
Dershaneye gidiyorum not alıyorum. Hocalarımdan çok memnunum. Şimdi eğitimden biraz soru çözeceğim sonra tarih ve çoğrafyadan öğrendiğimiz konuları tekrar edeceğim. Bu arada vatandaşlık notlarını verdi hocamız. Nasıl paylaşırım bilmiyorum çok ince birşey değil tek tek sayfa çekip buraya yüklemem zor olur yani. Ama kitaplardaki gereksiz kalabalık bilgileri barındırmıyor. Whatsapp grubu kurup ordan atabilirim isteyene. İsteyene dershaneden alıp kargo yapabilirim.

yargının 2015 eğitim bilimleri modüler soru bankası setini aldım kitapçıdan.
25 liraydı. Kitapevinin kartında 17 lira birikmiş. 8 liraya geldi resmen koca set. Çok mutlu oldum

X