Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zaman almiyor mu yaVideo izliyorum aynı zamanda yazıorum
Canım bak bende bu var dedigin tam olarak bu mi bilmiyorum amaiyi çalışmalar
bir şey soracağım aranızda coğrafya öğretmeni de vardır belki
2014 te kütüphanede insanlar haritalarla coğrafya çalışıyordu kitap hep haritalardan oluşuyordu
internetten aradım bulamadım
adını yayınevini bilen var mı
Canım bak bende bu var dedigin tam olarak bu mi bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 1666864
Eki Görüntüle 1666868
Eki Görüntüle 1666869
teşekkür ederimmm
dediğim bu ya da benzeri idi; eski baskı farklı olabilir; ben onu 2 yılönce görmüştüm
ben bunu internette gördüm de içini göremeyince bilememiştim
çokkkkk teşekkür
memnun musun bana işe yarar geldi alayım diyorum
Çok zaman almiyor mu ya
Canım bak bende bu var dedigin tam olarak bu mi bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 1666864
Eki Görüntüle 1666868
Eki Görüntüle 1666869
Sağol kuzum
Sağol kuzum
Sağol kuzum. Kitap okumayi sevmiyosan sevdircek kitaplar onereyim. Kristin hannahin ateşböceği yolu 1 günde bitirmistim :) bütün kitapları güzel gerçi.. Devami da var ateşböceği sarkisi. Onu daha okuyamadim. Yine ayni yazarın sevgi uğruna yaptiklarimiz, kis bahçesi, gece yolu harika kitaplarsedefonur ya kitap okumayida hic sevmem okuldada zoraki okuyorum ama iyiyim cok şükür.insallah sınavı cok super geçer bu arada sevdiceginin Allah yardımcısı olsun :)
Canim çok geçmiş olsun hemencecik iyileşip derslere don insallahMerhaba kızlar bugün calisamadim hastayim baş agrisindan öluyorum ilacta aldim ama kar etmedi tum gun yattimvicdanim hic rahat deil gitti gun
Canim çok geçmiş olsun hemencecik iyileşip derslere don insallah
Çok iyiymiş bu kitap ama nereden sipariş vericez tükenmiş hep
Sağol kuzum
Sağol kuzum
Sağol kuzum. Kitap okumayi sevmiyosan sevdircek kitaplar onereyim. Kristin hannahin ateşböceği yolu 1 günde bitirmistim :) bütün kitapları güzel gerçi.. Devami da var ateşböceği sarkisi. Onu daha okuyamadim. Yine ayni yazarın sevgi uğruna yaptiklarimiz, kis bahçesi, gece yolu harika kitaplar
Benim en kiymetlilerim bunlar. Eminim çok seversin :)not aldım inşallah boş bir vakitte alır okurum çok teşekkür ederim
Çok iyiymiş bu kitap ama nereden sipariş vericez tükenmiş hep
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bugün calisamadim hastayim baş agrisindan öluyorum ilacta aldim ama kar etmedi tum gun yattimvicdanim hic rahat deil gitti gun
öyle mi ben gider kitapçıdan alırım demiştim
burda dershaneleri de var kendi satış ofisleri vardır diye düşündüm
haftaya bakayım
gönderirlerse bilgileri de alıp buraya yazarım