2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

693_kucuk.jpg

ne kadar minnak çıktı yahu bu fotoğraf :KK48::KK48: bu işte kitap bende elimdekileri bitirince full data çözeceğim

Aa evet bu kitabı da görmüştüm ama çözümlü değil diye elemistim :63:

Bunun turkcesini cozmustum bi de çok basit gelmisti bana. Yetersiz bulmuştum.

Kesin tarihi de basittir eski bilgiler vardır diye almak istememistim

Kafam karıştı şimdi :mad:

Kolay gibi duruyor ama zor bi ders. Benim de çok yanlisim cikti rehberlik te canim.

Evet canım ya kolay gibi duruyor bana da zor geldi.rehberlik türleri alanları bu il ilçe bakanlık psikolojik danışman hepsinin görevlerini nasıl ezberliceksem.karisma ihtimali çok yüksek konular.ortalama kaç soru çıkıyo du biliyo musun
bu arada çalışma masası çok hoş benim hiçiiç açıcı deil:KK53:Calismayi sevmiyorum ya ondan heralde:KK47:

Evet canım ya kolay gibi duruyor bana da zor geldi.rehberlik türleri alanları bu il ilçe bakanlık psikolojik danışman hepsinin görevlerini nasıl ezberliceksem.karisma ihtimali çok yüksek konular.ortalama kaç soru çıkıyo du biliyo musun
bu arada çalışma masası çok hoş benim hiçiiç açıcı deil:KK53:Calismayi sevmiyorum ya ondan heralde:KK47:
Canim begenmene sevindim, sen de bi kaç renkli kalemler al, insanin içini aciyolar, calisma isteğin de gelir belki.
Rehberlik ten kaç soru geliyor hatirlamiyorum. Ama su superin hollandin cikardigi şeylerden ve su müdürün, mudur yardimcisinin görevleri vs bunlardan kesin soru geliyor. Okurken farkları yine anlasiliyor ama soruda hic ayirt edemiyorum.
Bu arada bugün calisorken superin kuramina formül buldum.
BAY KoÇ DGS ye girdi
B büyüme evresi
A araştırma evresi
Y yerleşme evresi
K koruma evresi
Ç çöküş evresi
Araştırma evresinin alt basliklari
D deneme basamagi
G geçiş basamagi
S sinama ve değerlendirme basamagi

Canim begenmene sevindim, sen de bi kaç renkli kalemler al, insanin içini aciyolar, calisma isteğin de gelir belki.
Rehberlik ten kaç soru geliyor hatirlamiyorum. Ama su superin hollandin cikardigi şeylerden ve su müdürün, mudur yardimcisinin görevleri vs bunlardan kesin soru geliyor. Okurken farkları yine anlasiliyor ama soruda hic ayirt edemiyorum.
Bu arada bugün calisorken superin kuramina formül buldum.
BAY KoÇ DGS ye girdi
B büyüme evresi
A araştırma evresi
Y yerleşme evresi
K koruma evresi
Ç çöküş evresi
Araştırma evresinin alt basliklari
D deneme basamagi
G geçiş basamagi
S sinama ve değerlendirme basamagi

Renkli kalemlerim var da canım masam falan renksiz aazcıkrenklendireyim bari de masa beni cçeksinkendine:KK55: ccanım akrostis cçokiyi aakıldakkalıcı olmus:21:

Renkli kalemlerim var da canım masam falan renksiz aazcıkrenklendireyim bari de masa beni cçeksinkendine:KK55: ccanım akrostis cçokiyi aakıldakkalıcı olmus:21:
Renklendir kuzum iyi gelir :) ehh biraz daha akilda kalici oldu. Bi de hangi donemde kac yas araliginda oldugunu ezberlersek biraz daha fikir yürüyebiliriz belki :)

Günaydınn anca uyanabildim evde kalınca çok uyuyorum ben ya ne yapıcam bilmiyorum :KK43: 9. 10 gibi kalkıcaktım güya :KK43:

selam canlar:KK200::KK200:

olcme istatistikten test cozdum:nazar::nazar: rehberlikten iletisim unitesini calisip test cozdum:nazar::nazar: simdi rehberlik turlerini calismaya basladimm:nazar::nazar::nazar:

siz neler yaptinizzzz:KK49::KK49::KK49:

sedefonur sedefonur ya kitap okumayida hic sevmem okuldada zoraki okuyorum :KK43: ama iyiyim cok şükür.insallah sınavı cok super geçer bu arada sevdiceginin Allah yardımcısı olsun :)

Ya tarihe nasıl çalışmalıyız yazarak mı videolari izleyince guzelde yazmaya gelince bana gelen geliyor yaa :mad: dershane hocalari yazarak calisin demiş hep

X