ne kadar minnak çıktı yahu bu fotoğrafbu işte kitap bende elimdekileri bitirince full data çözeceğim
Kolay gibi duruyor ama zor bi ders. Benim de çok yanlisim cikti rehberlik te canim.Rehberlik te son iki konu beni bitirdi kızlaruff gicik oldum bu derse
Kolay gibi duruyor ama zor bi ders. Benim de çok yanlisim cikti rehberlik te canim.
Canim begenmene sevindim, sen de bi kaç renkli kalemler al, insanin içini aciyolar, calisma isteğin de gelir belki.Evet canım ya kolay gibi duruyor bana da zor geldi.rehberlik türleri alanları bu il ilçe bakanlık psikolojik danışman hepsinin görevlerini nasıl ezberliceksem.karisma ihtimali çok yüksek konular.ortalama kaç soru çıkıyo du biliyo musun
bu arada çalışma masası çok hoş benim hiçiiç açıcı deilCalismayi sevmiyorum ya ondan heralde
Canim begenmene sevindim, sen de bi kaç renkli kalemler al, insanin içini aciyolar, calisma isteğin de gelir belki.
Rehberlik ten kaç soru geliyor hatirlamiyorum. Ama su superin hollandin cikardigi şeylerden ve su müdürün, mudur yardimcisinin görevleri vs bunlardan kesin soru geliyor. Okurken farkları yine anlasiliyor ama soruda hic ayirt edemiyorum.
Bu arada bugün calisorken superin kuramina formül buldum.
BAY KoÇ DGS ye girdi
B büyüme evresi
A araştırma evresi
Y yerleşme evresi
K koruma evresi
Ç çöküş evresi
Araştırma evresinin alt basliklari
D deneme basamagi
G geçiş basamagi
S sinama ve değerlendirme basamagi
Renklendir kuzum iyi gelir :) ehh biraz daha akilda kalici oldu. Bi de hangi donemde kac yas araliginda oldugunu ezberlersek biraz daha fikir yürüyebiliriz belki :)Renkli kalemlerim var da canım masam falan renksiz aazcıkrenklendireyim bari de masa beni cçeksinkendineccanım akrostis cçokiyi aakıldakkalıcı olmus
Kizceler bugün rehberlikten 260 soru cozdum. Yarin nisanlimla İstanbula gidiyoruz. Mali müşavirlik sinavina girecek. Pazartesiye kadar yokum. Kendinize iyi bakin. Bol calismali gunleriniz olsun
Tesekkur ederim canim :)Ins sınavı güzel geçer canım bol şans
Sende dikkat et
selam canlar
olcme istatistikten test cozdumrehberlikten iletisim unitesini calisip test cozdum simdi rehberlik turlerini calismaya basladimm
siz neler yaptinizzzz
Tarih osmanlı kültür ve medeniyet video izledim ( bitmek bilmiyor)
Coğrafya çalıştım
tarihe baslamadim kasimda insallahhramazan yetgini mi izliyosun
Ya tarihe nasıl çalışmalıyız yazarak mı videolari izleyince guzelde yazmaya gelince bana gelen geliyor yaadershane hocalari yazarak calisin demiş hep