Sadece KPSS düşünmekle ilerliyor maalesef. Araya bisey girince derslerden hemen soguluyo. Düzen ve sistem şart. Belki kasimda daha verimli oluruz kuzumSorma kuzum. Kac gündür bitmedi isler. bi duzgunce oturamadim ders basina. Boyle de soguyorum derslerden.
Okulum vardaha ne olsun :'(
ben keyifli matematik çözümlü çek kopart yaprak testini almıştım . Benim için ( matematik özürlü biri olarakGünaydın arkadaşlar iyi çalışmalar diliyorum.
Bu kitap hakkında bilgisi olan var mi?
Ya nasil moral oluyo yazdiklarin bir bilsenSeni de biliyorum kuzum. Sen de kahvenin alir nazil istekli calisirdin hatirliyorum. Ama gerçekten bu şekilde gitmez buna bi son vermemiz lazim
Maşallah macaronumm
Canim gel sen de katil aramiza :) birlikte asalim bu durumu
Biliyorum kuzum tabii ki okul olmasa çok daha iyi calisirdin. Ama okul varken de atanan çok arkadasim oldu. Bizim zamanimizda 4 hafta devamsizlik hakki vardi. Kullanan hepsini unide çok şey kaybeder misin, 15 tatilde de yuklenirsin. Vize final zamanki seni biraz zorlar. Bu yil bile sen çok azimlisin masallah. Hele okul olmasa kim bilir neler yapardin.
Cahide bolati araştırabilirsin canim oda bu dedigin seylere uyuyor bende aldim ama henüz çözemedimHanımlar
Tarih için kime sorsak evveliyati öneriyor. O soru bankasını çözdük bitirdik. Aynı Ramazan Hoca gibi ösym yi takip edip kendini guncelleyen başka hangi yayınevi var?? Soru bankası almak istiyorum ama hangi yayınevine guvenecegimi bilemedim.
Siiznn var mi emin olduğunuz güvendiğiniz bi yayınevi?
inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz canım
Cahide bolati araştırabilirsin canim oda bu dedigin seylere uyuyor bende aldim ama henüz çözemedim
Rehberlik türleri ve mesleki danisma kuramlarindan 100 soru cozdum, sonra yine rehberlikle devam edicem kizlar
Kizlar bi fikrim var. int te motive olmak için birşeyler arastiriyodum, sonra ders calisirken çekilen fotoğrafları gördüm. Beni acayip motive etti. Nazil dershanede veya kütüphanede baskalarini calisirken görünce motive oluruz, bu etkiyi fotoğraflarla da saglayabiliriz. Evet burada ne kadar calistigimizi söylerken bile birbirimizi olumlu etkiliyoruz, hele bir de bunu biraz daha somutlastirip göstererek yaparsak daha verimli olacagini dusunuyorum ve uygulamaya baslatiyorum. Paylasimlari bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1665425
Tabiki yazarım:) baskada data ayrıntı diye duydum datayi cok begeniyorlar onada bak bir benim hic datadan bir kitabim olmadıTeşekkür ederim cevabın için :)
Cozdugun zaman da yorumlarını yazar misin rica etsem
Elimdeki kitap bitince ona göre alayım ben de
Ayy ne şeker bende ayaga kalkinca atarim foto :)
Tabiki yazarım:) baskada data ayrıntı diye duydum datayi cok begeniyorlar onada bak bir benim hic datadan bir kitabim olmadı
ayyy hayatımda bu kadar tatlı bir çalışma masası göremezdim heralRehberlik türleri ve mesleki danisma kuramlarindan 100 soru cozdum, sonra yine rehberlikle devam edicem kizlar
Kizlar bi fikrim var. int te motive olmak için birşeyler arastiriyodum, sonra ders calisirken çekilen fotoğrafları gördüm. Beni acayip motive etti. Nazil dershanede veya kütüphanede baskalarini calisirken görünce motive oluruz, bu etkiyi fotoğraflarla da saglayabiliriz. Evet burada ne kadar calistigimizi söylerken bile birbirimizi olumlu etkiliyoruz, hele bir de bunu biraz daha somutlastirip göstererek yaparsak daha verimli olacagini dusunuyorum ve uygulamaya baslatiyorum. Paylasimlari bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1665425
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, inşallah en kısa zamanda iyi olursun da çalışmalarını buraya yazarsın , senin çalışma azmin bana da iyi geliyor . bende hiç yok taYa nasil moral oluyo yazdiklarin bir bilseninsallah hakkımızda hayırlısı olsun ataniriz hepimiz kurtuluruz umarim ezaninda üstüne geldi bu duam ama ben grip oldum yatıyorum cok fenayım dikkat edin kızlar cok kötü bir grip var ortalıkta herkes hasta sizede bulasmasin Allah korusun
Sedosum calisma masan cok tatli kuzum. Ben de yuklerim cektigimde. Benimki hic renkli olmasa daRehberlik türleri ve mesleki danisma kuramlarindan 100 soru cozdum, sonra yine rehberlikle devam edicem kizlar
Eki Görüntüle 1665425
Datanin hangi soru bankası? Farklı farklı kitapları vardi en son gördüğümde
ayyy hayatımda bu kadar tatlı bir çalışma masası göremezdim heralbu ne tatlılık not defterinden bende de var canım bimden bir şey almak için girdim not defterlerini görünce bayıldım kabına hemen aldım .
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, inşallah en kısa zamanda iyi olursun da çalışmalarını buraya yazarsın , senin çalışma azmin bana da iyi geliyor . bende hiç yok ta
Geçmişler olsun kuzuma. Doğru diyorsun tam grip havasi, dikkatli olmak lazim. Sen de biraz dinlen bari kuzum. Halin olursa kitap oku. Hem türkçeye katkisi olur :)Ya nasil moral oluyo yazdiklarin bir bilseninsallah hakkımızda hayırlısı olsun ataniriz hepimiz kurtuluruz umarim ezaninda üstüne geldi bu duam ama ben grip oldum yatıyorum cok fenayım dikkat edin kızlar cok kötü bir grip var ortalıkta herkes hasta sizede bulasmasin Allah korusun
Sağol kuzum begenmene sevindim :) sizin de paylasimlarinizi bekliyorumayyy hayatımda bu kadar tatlı bir çalışma masası göremezdim heralbu ne tatlılık not defterinden bende de var canım bimden bir şey almak için girdim not defterlerini görünce bayıldım kabına hemen aldım .
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, inşallah en kısa zamanda iyi olursun da çalışmalarını buraya yazarsın , senin çalışma azmin bana da iyi geliyor . bende hiç yok ta
Bekliyorum seninkini de kuzum :) aslında sade bi calisma masasi eminim ders calisma için daha verimlidir. :)Sedosum calisma masan cok tatli kuzum. Ben de yuklerim cektigimde. Benimki hic renkli olmasa da
Maşallah kuzuma :)butun gun olcme istatistik calistim.simdi dizi molasii