2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Konu olarak benden iyi durumdasın canım niye stres yapıyosun ki önemli olan anlamak. Bütün konular bitip kafanda oturmamasındansa anlayarak gitmek daha verimli bence.

Eylül başı gibi başladım ama sadece bu iki derse çalışıyorum aşırı kötüyüm çünkü yavaş gidiorum die de stres yapıorum

Eylül başı gibi başladım ama sadece bu iki derse çalışıyorum aşırı kötüyüm çünkü yavaş gidiorum die de stres yapıorum

Aynen canım bende tarih ve coğrafya ile başladım eylülde. Ama senden gerideyim:oops: Hiç stres yapmıyorum çünkü anlayarak gidiyorum. Bitirdim dediğim konu tam anlamıyla kafamda oturmuş oluyor. Dediğim gibi önemli olan anlayarak gitmek bence o yüzden rahat olmalısın ilk olarak. Ben Anadolu Selçukluya bugün geçtim mesela :) Bir program yap bence kendine ve ona uy. Ben öyle yaptım ve rahat rahat yetişiyor hepsi mayısa kadar dert etme hiç :)

Aynen canım bende tarih ve coğrafya ile başladım eylülde. Ama senden gerideyim:oops: Hiç stres yapmıyorum çünkü anlayarak gidiyorum. Bitirdim dediğim konu tam anlamıyla kafamda oturmuş oluyor. Dediğim gibi önemli olan anlayarak gitmek bence o yüzden rahat olmalısın ilk olarak. Ben Anadolu Selçukluya bugün geçtim mesela :) Bir program yap bence kendine ve ona uy. Ben öyle yaptım ve rahat rahat yetişiyor hepsi mayısa kadar dert etme hiç :)

Ay gerçekten mi hiç program yapıp çalışmadkmki o yüzden prpgramı nasıl yapıcam onuda bilmiyorum :) bakalım

Ay gerçekten mi hiç program yapıp çalışmadkmki o yüzden prpgramı nasıl yapıcam onuda bilmiyorum :) bakalım
İstersen paylaşayım programımı ama hayatında göreceğin en saçma programdır sanırım:) ben videolardan takip ediyorum dersleri o yüzden haftada kaç video bitirmem gerektiği yazıyor sadece :) geri kalan bütün zamanlar tekrar ve soru çözümü

İstersen paylaşayım programımı ama hayatında göreceğin en saçma programdır sanırım:) ben videolardan takip ediyorum dersleri o yüzden haftada kaç video bitirmem gerektiği yazıyor sadece :) geri kalan bütün zamanlar tekrar ve soru çözümü

Olabilir valla
Bende videolardan dinliyorum aynı zamanda işte çalışıyorum akşamları eve gelince ve tatil olduğum günlerde işim çıkmazsa "hep birşey çıkıyor :KK43:" hem video hem test çözüyorum

yok kuzummm, unutur muyum hiçç :KK19: eski kullanıcı adını hatırlıyorum ama belissa hatırlattı semiramis olduğunu :KK48:
aynen valla, ilk ben başlamaya karar verdiğimde macaron vardı eskilerden, hepiniz toplanıverdik yine :KK74: umarım bu yıl inşallah biz de atanıcaz :KK31:

Bu şarkı geldi aklıma.Hadi inşallah kuzum :KK37::KK36:

Ben de kilo verdim
50kiloyum suan galiba. En son 53 54 arasiydim. Zayifligi da hic sevmiyorum.:KK43:

48 oldum bende belisim :110:

ChocolateChips ChocolateChips canim benim bunyem kilo vermeye meyilli. Belki sana iyi bir sey gibi gelir ama ben sevmiyorum. Kilo almak icin diyet yapiyorim cogu kezo_O
Neyse sordugun soru da ben eskiden üstüne cizmezdim kitaplarin ama sonra cizmeden de yapamadigimi farkettim:KK53: konu anlatimliyi diger senede kullanirsin da soru bankasini bilmiyorum kisiye bagli. Aman bosver atanalim da bunlari düşünmek zorunda kalmayalim insallah.

Bu şarkı geldi aklıma.Hadi inşallah kuzum :KK37::KK36:

48 oldum bende belisim :110:
gercekten mi kuzum.o_O Kiyamam niye oyle oldu

bu program geliştirme beni öldürecek. çözüyorum çözüyorum yanlış çıkıyor.

Belissa Belissa saol tatlım yorumun icin:KK74:Kendime dert etmek te ustume yoktur boyle seyleri:confused:
haklisin canim cookk zayiflik bende sevmem sen bu saatlerde ye bak kilolar nasil geliyo.ins istedigin kiloyu sagligin icin alirsin:KK72:
benim bunye de cok kolay almaya musait surekli dikkat etmem gerekiyor ve dal gibi ince de deilim:KK8:aman atanalimda gerisini sonra dusunuruz:KK69:

KizalRr merhabalar ben evli cocuklu yopiginden misafir geldim size:KK66: :emir_bebek: yaa canlar evde kendim caliaiyorum ben sosyal bilgiler ogretmeniyim aranizda dershaneye giden varsa konularda nerelere geldinizi yazarmisiniz ona gore ken di programima yon vecrecegimde. Egitim gkgy den simdiden tesekkur ederim herkese basarilar :KK45:

KizalRr merhabalar ben evli cocuklu yopiginden misafir geldim size:KK66: :emir_bebek: yaa canlar evde kendim caliaiyorum ben sosyal bilgiler ogretmeniyim aranizda dershaneye giden varsa konularda nerelere geldinizi yazarmisiniz ona gore ken di programima yon vecrecegimde. Egitim gkgy den simdiden tesekkur ederim herkese basarilar :KK45:

gunaydin kizlar:KK68::KK68:

dum butun gun olcme videosu izledim. baska derse bakamadim:cool:

canim dersanem daha baslamadi.. baslayanlar da bi hafta oldu.ilk unitededirler simdi. alan dersleri kasim aralik gibi baslicak:KK28::KK28:

X