2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Sağol inşallah. Ya şöyle söyleyeyim kitlerde tayin yok genelde. Gittiğin yerde kalıyorsun torpilin yoksa. Tayin isteme hakkı var görünüyor sözde ama isteyince göndermiyorlar . Ben de o dusuncedeydim atanmadan önce ama sonra cok pisman oldum. Şimdi herkesi uyarıyorum. Ilk atamada atandim, ikinciyi beklesem istedigim yer oluyordu. Puanim da yanmış oldu, el salladim öyle. Çok şükür işim var maaşım var yine de.
Kit leri duymuştum canım vardiyalı çalışanlar bayramda ailesini görebilmek için yıllık izin kullandığını söylemişlerdi,mutlaka dikkat edicem bunlara,yani sen atanmışsın hala torpil diyorlar pes. kolay gelsin inş istediğin yer olur

Kit leri duymuştum canım vardiyalı çalışanlar bayramda ailesini görebilmek için yıllık izin kullandığını söylemişlerdi,mutlaka dikkat edicem bunlara,yani sen atanmışsın hala torpil diyorlar pes. kolay gelsin inş istediğin yer olur
Insallah sagolasin, sen de atanirsin hayirlisiyla :KK19:

Kızlar su sorulara da bir bakar mısınız? Isaretlediklerim benim doğru olduğunu düşündüklerimi ama yanlış çıktı hepsi acaba cevaplar mi hatali yoksa ben mi yanlis yaptim.
20151011_174011.jpg 20151011_174028.jpg 20151011_174042.jpg

Ya kızlar bir şey soracağım Türkiyede bakı yönünün güney olmasınin sebebi yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan yaziyo bir kitapta bir kitaptada kuzey yarim kurede olmasindan dolayı kafam karıştı dogru cevap hangisi acaba?
Kuzey yarım kürede olması. Yengeç dönencesinin kuzeyinde de güneyinde de bakı güneydir.

13 için B diyor:KK34: 6. Soruda nüfus artış hızını göç olarak mı düşündün? Doğum olarak algiladim ben ondan isaretledim onu.
Ya o soruda hata var gibi geldi soruyu tam soramamışlar,herhalde tüketim fazla olursa ithalat yapamayız acık veririrz gibisinden b oluyor yani. aktif nüfus derken 15-64 yaş arası çalışan nufusu kast ediyor canım onlarda en çok hizmet sonra sanayi sonra da tarımda calışcak şekilde dagılmışlar. yarısından fazlası tarım olamaz.

1 ve 6 açıklığa kavuştu gibi de, 13 nolu soruyu anlamadım. Nüfus artış hızı cok değil ki turkiye de, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Sanayi bolgesine göc fazla oldugu icin nüfus hizi cok canim dogum olarak dusunmedim ben.

X