evet holofum. belki de bu şekilde sorulmuştur türkçe öabt de çıkmış. bizim konularımızda da var. hoca dedi ki sizin türkçe alan sorularınız türkçe öabt dekilerle paralel geliyo dedi, bu da size gelebilir dedi. o yüzden sordum belisime.Kumanların yazdığı sözlük diil mi o sedefim
tatlım tarih için bol bol tekrar. o zaman bak gör netlerimiz artacakKızlar dershane deneme sonucum geçen sene ilk denemeye göre iyi geldi bu biraz motive etti beni ama hala tarih çok kötü
Benimde kitaplarım ne zamn gelecek ne zaman tarihe başlıyacağım belli olmadığı için program yapmamıştım canım . Saatli ve soru sayısı da belli olunca daha verimli olacağını düşünüyorum canım .Bugün tabi sancıdan yerlerde kıvrandığından ilaç , sıcak sularla anca kendime geldim . Yaparım şimdi plan ama pazartesi ve salı günü bitti , saati tam oturtamayabilirim . Allah nasip ederse haftaya canlı derslerde yok kampa gireceğim o zaman çok güzel olur .vaayy çok iyiymiş bu kuzum ya.. keşke daha önce görseydim. ben bi program yaptım. ama saat ve soru sayısı koymamıştım. onları da ekstradan ekliyim bari. özellikle çalışanlar için mükemmel bi video olmuş, yapanın emeğine sağlık, paylaştığın için de teşekkürler kuzum
dün alandan fizikle boğuşup yarım bırakmıştım. coğrafyadan tekrar yaptım. alandan türkçe dil konusunu çalıştım.
Bana da yol gösterdi canım evet günü ayırıp saati hesaplayınca ne kadar zamanımız kaldığını daha iyi görüyoruz ona göre düzenli çalışabiliriz . Ben bugün hasta olunca yattığım yerden , ayakta , hatta yerde ,sıcak su torbam la hocanın diğer videolarını da izledimcanım çok teşekkür ederim benimde izlediğim en en güzel video çok faydalı hiç bu şekil aklıma gelmedi hep zamanın olmadığından şikayet ederdim meğersem varmış :))
evet böylece hiçbir dersi ihmal etmemiş oluruz ,unutmada olmaz inşallahprograma değişik bi bakış açısı olmuş.hafta boyunca gk gy eğitim öabt dengesi kurulmuş oluyo
rica ederim canımÇok güzelmiş canım tşkler
Benimde kitaplarım ne zamn gelecek ne zaman tarihe başlıyacağım belli olmadığı için program yapmamıştım canım . Saatli ve soru sayısı da belli olunca daha verimli olacağını düşünüyorum canım .Bugün tabi sancıdan yerlerde kıvrandığından ilaç , sıcak sularla anca kendime geldim . Yaparım şimdi plan ama pazartesi ve salı günü bitti , saati tam oturtamayabilirim . Allah nasip ederse haftaya canlı derslerde yok kampa gireceğim o zaman çok güzel olur .
Bana da yol gösterdi canım evet günü ayırıp saati hesaplayınca ne kadar zamanımız kaldığını daha iyi görüyoruz ona göre düzenli çalışabiliriz . Ben bugün hasta olunca yattığım yerden , ayakta , hatta yerde ,sıcak su torbam la hocanın diğer videolarını da izledim
mesela
kanalında matematik videoları var heral matematik öğretmeni
Evet canım, çıksa bile çok az ve öz sorarlar. Hiç Türkçecimiz yok olsa sorardık. Kolaylıklar diliyorum güzelimevet holofum. belki de bu şekilde sorulmuştur türkçe öabt de çıkmış. bizim konularımızda da var. hoca dedi ki sizin türkçe alan sorularınız türkçe öabt dekilerle paralel geliyo dedi, bu da size gelebilir dedi. o yüzden sordum belisime.
tatlım tarih için bol bol tekrar. o zaman bak gör netlerimiz artacak
Çok geçmiş olsun canımBenimde kitaplarım ne zamn gelecek ne zaman tarihe başlıyacağım belli olmadığı için program yapmamıştım canım . Saatli ve soru sayısı da belli olunca daha verimli olacağını düşünüyorum canım .Bugün tabi sancıdan yerlerde kıvrandığından ilaç , sıcak sularla anca kendime geldim . Yaparım şimdi plan ama pazartesi ve salı günü bitti , saati tam oturtamayabilirim . Allah nasip ederse haftaya canlı derslerde yok kampa gireceğim o zaman çok güzel olur .
Bana da yol gösterdi canım evet günü ayırıp saati hesaplayınca ne kadar zamanımız kaldığını daha iyi görüyoruz ona göre düzenli çalışabiliriz . Ben bugün hasta olunca yattığım yerden , ayakta , hatta yerde ,sıcak su torbam la hocanın diğer videolarını da izledim
mesela
çok geçmiş olsun kuzucum. bilirim o ağrıyı ahh neler çektim.. paylaşımlar için sağolasın sucumBenimde kitaplarım ne zamn gelecek ne zaman tarihe başlıyacağım belli olmadığı için program yapmamıştım canım . Saatli ve soru sayısı da belli olunca daha verimli olacağını düşünüyorum canım .Bugün tabi sancıdan yerlerde kıvrandığından ilaç , sıcak sularla anca kendime geldim . Yaparım şimdi plan ama pazartesi ve salı günü bitti , saati tam oturtamayabilirim . Allah nasip ederse haftaya canlı derslerde yok kampa gireceğim o zaman çok güzel olur .
mesela
sağol holofum. hoca çıkar dedi ama çıkarsa yuh artık gerçekten, bütün bölümlerin öabt sorularından karma yapıp bize sorarlarsa şaşırmam. nasılsa müfredatta bütün konular var diye de savunurlar kendilerini. bugün kimya çalıştım mesela onda da sadece ygs değil lys kimya da varmış. ben ztn lys kimya yapsam tıp okurdum dimi, ben türk dilinin geçmişini bu kadar ayrıntılı bilceksem çocuğa harf öğretmeyi seçmeyip edb çı olurdum. demek ki benim kapasitem sınıf öğretmenliğine yetmiş ki bu bölümü okumuşum. daha ne kadar zorlıcaklar bilmiyorum. tek tesellim tüm branştaşlarımın benimle aynı durumda olması.Evet canım, çıksa bile çok az ve öz sorarlar. Hiç Türkçecimiz yok olsa sorardık. Kolaylıklar diliyorum güzelim
Haklısın canım çok ayrıntı ben de tarihten biliyorum. Zaten sistemin elle tutulur bi yanı yok. Biz de ünivde görmediğimiz pek çok dersten sorumlu tutuluyoruz ve gerçekten çocuklara hiç öğretmicemiz şeyler.çok geçmiş olsun kuzucum. bilirim o ağrıyı ahh neler çektim.. paylaşımlar için sağolasın sucum
sağol holofum. hoca çıkar dedi ama çıkarsa yuh artık gerçekten, bütün bölümlerin öabt sorularından karma yapıp bize sorarlarsa şaşırmam. nasılsa müfredatta bütün konular var diye de savunurlar kendilerini. bugün kimya çalıştım mesela onda da sadece ygs değil lys kimya da varmış. ben ztn lys kimya yapsam tıp okurdum dimi, ben türk dilinin geçmişini bu kadar ayrıntılı bilceksem çocuğa harf öğretmeyi seçmeyip edb çı olurdum. demek ki benim kapasitem sınıf öğretmenliğine yetmiş ki bu bölümü okumuşum. daha ne kadar zorlıcaklar bilmiyorum. tek tesellim tüm branştaşlarımın benimle aynı durumda olması.
kuzum bu arada hala açıklanmadı mı şubat atamaları? aklıma geldikçe dua ediyorum sana inşallah atanırsın da kurtulursun ya
Hoş geldinMerhaba kızlar bende öğretmenim ve hazıtlanıyorum ama şuan sadece tarih coğ öğrenme psikolojisi bitti.
Öyt ve mattayim şuan. Bir sözelci olarak matta çok zorlansamda en az 10 tane mat yapmalıyım kesin olarak atanabilmek için.
Tabi alanı hiç saymıyorum bile ona kalan iki ayda çalışacağım
Sizler hangi konulardasınız hangi dersleriniz bitti
merhaba canım hoşgeldin. yine kendin bilirsin ama bence alanı son 2 aya bırakma. bize sınavda en çok fark attıracak kısım alan. eğitimin artık bi önemi kalmadı zaten. tavsiyem eğitimi hızlıdan hallet. en geç martta alana başlaMerhaba kızlar bende öğretmenim ve hazıtlanıyorum ama şuan sadece tarih coğ öğrenme psikolojisi bitti.
Öyt ve mattayim şuan. Bir sözelci olarak matta çok zorlansamda en az 10 tane mat yapmalıyım kesin olarak atanabilmek için.
Tabi alanı hiç saymıyorum bile ona kalan iki ayda çalışacağım
Sizler hangi konulardasınız hangi dersleriniz bitti
aynen holofum haklısınHaklısın canım çok ayrıntı ben de tarihten biliyorum. Zaten sistemin elle tutulur bi yanı yok. Biz de ünivde görmediğimiz pek çok dersten sorumlu tutuluyoruz ve gerçekten çocuklara hiç öğretmicemiz şeyler.
İnşallah canım benim Allah razı olsunen geç haftaya çarşamba belli olcak kontenjanlar dün bakan tvde söyledi
Hoşbuldum :) doğru diyorsun ama ösym bu belli olmuyor hiç bazen alan çok kolay olabiliyor burda farkı gky eğitim yaratıyor.merhaba canım hoşgeldin. yine kendin bilirsin ama bence alanı son 2 aya bırakma. bize sınavda en çok fark attıracak kısım alan. eğitimin artık bi önemi kalmadı zaten. tavsiyem eğitimi hızlıdan hallet. en geç martta alana başla
aynen holofum haklısınhayırlısıyla bi açıklansa da rahatlasan kuzum. hadi az kalmış, inşallah güzel haberlerini alırız
kızlar dün kimya, fen öğretimi çalıştım. fen öğretimi bitti, coğrafyadan tekrar yaptım. bugün de biyolojiye başladım bakalım
Hoşbuldum teşekkür ederim. Branşımı söylemesem çok tanıdığım takip ediyor burayı tanınmak istemem anlarsın umarımHoş geldinbranş nedir?
peki canım sen bilirsinHoşbuldum :) doğru diyorsun ama ösym bu belli olmuyor hiç bazen alan çok kolay olabiliyor burda farkı gky eğitim yaratıyor.
Geçtiğimiz sene 34.50 neti olan edebiyatçı arkadaşım p10 kötü olduğu için atanamadı.
Hoşbuldum teşekkür ederim. Branşımı söylemesem çok tanıdığım takip ediyor burayı tanınmak istemem anlarsın umarım
sedefim iletini yirimpeki canım sen bilirsinösym nin ne yapacağı belli olmuyor gerçekten. iyi çalışmalar dilerim
Hımm, pekiHoşbuldum :) doğru diyorsun ama ösym bu belli olmuyor hiç bazen alan çok kolay olabiliyor burda farkı gky eğitim yaratıyor.
Geçtiğimiz sene 34.50 neti olan edebiyatçı arkadaşım p10 kötü olduğu için atanamadı.
Hoşbuldum teşekkür ederim. Branşımı söylemesem çok tanıdığım takip ediyor burayı tanınmak istemem anlarsın umarım
Bu arada gygk ve eğitimin fark etmesi alan neti aynı olan kişiler arasında geçerli. Mesela benle aynı alan netini yapan ama p10u 84 olan arkadaş benim 200 kişi kadar önümde.Hımm, peki
benim p10um 83 alan netim 33,75 p121im 80 küsur bi arkadaşın p10u 75 alan neti 38,5 p121i 80 küsur aramızda küsuratlar ve 20 kadar kişi var. Hiçbir sınavın diğerinden bi üstünlüğü yok, hepsi ayrı ayrı çok önemli, üçünün de iyi ya da iyiye yakın olması gerek
evet kuzucum, relax olcazsedefim iletini yirimpanik yok inşallah atancaz