Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ben hiç izlemedim vatandaşlık videolarını. iyi ki almaya karar vermişim o zaman =) kuzum aynen ben de çok ayrıntı çalışmak istemiyorum vatandaşlığa. daha bi dolu ders var, ama bu ders notları bizi idare eder bence.Günaydın kızlar , hayırlı , bol verimli haftalar olsun inşallah
Sağ ol canım benim inşallah erken gelirde başlarım tarihe ,Vatandaşlık hocası yazmıyor zaten canım anlatıyor sadece ondan pek not yakalayamadım bende bugün son 4 videom kaldı bitsede kurtulsam . Vatandaşlık kitaplarda çok ayrıntılı çok sıkıldım da iyice karıştı anlamadım , bu notlar iyi olur inşallah
evet canım ayrıntı ama malesef artık kpss de de tarihten uç sorular geliyor, bilmekte fayda var.Arkadaşlar ya bu tarih evveliyat bazı soruları çok detay değilmi sizce ?
ovvv yandım normalde aras la 2-3 günde gelirdi 100 tl üzeri kargo bedava sadece ptt kargodandı bende ondan seçtim inşallah geç gelmez yaaa ben hiç izlemedim vatandaşlık videolarını. iyi ki almaya karar vermişim o zaman =) kuzum aynen ben de çok ayrıntı çalışmak istemiyorum vatandaşlığa. daha bi dolu ders var, ama bu ders notları bizi idare eder bence.
hangi kargoyu seçtin? ptt kargo bana 2 haftada getirdi kuzum. sürat 2 günde getirmişti.
vatandaşlıktan tavsiye edeceğiniz video varmıGünaydın kızlar , hayırlı , bol verimli haftalar olsun inşallah
Sağ ol canım benim inşallah erken gelirde başlarım tarihe ,Vatandaşlık hocası yazmıyor zaten canım anlatıyor sadece ondan pek not yakalayamadım bende bugün son 4 videom kaldı bitsede kurtulsam . Vatandaşlık kitaplarda çok ayrıntılı çok sıkıldım da iyice karıştı anlamadım , bu notlar iyi olur inşallah
isem yayıncılığın videosunu izliyorum ben , yazdım zaten bana pek faydası olmadı benim suçum da var tabi bunda , size iyi gelir belki , kolay gelsinselam kızlar bende dgs çalışıyorum. sadece mat ve türkçe. buraya takip ederim inşallah
vatandaşlıktan tavsiye edeceğiniz video varmı
kitap olarak ne kullanıyorsunuzisem yayıncılığın videosunu izliyorum ben , yazdım zaten bana pek faydası olmadı benim suçum da var tabi bunda , size iyi gelir belki , kolay gelsin
Kitap almadım elimde kitaplarım vardı lider yayınlarının seti var güzel anlatıyor ama ayrıntılı ondan , Kitap siparişi verdim evveliyat anayasa ders notlarını aldım güzeldir inşallahkitap olarak ne kullanıyorsunuz
derslerden çok şükür geçtim kuzum :) Allahtan o geçti yani. şimdi mat çalışıyorum. soru çözüyorum. sonra vaktim varsa mat denemesi çözüyorum bir yada iki tane. şubat başında da tarihe başlayacağım kısmetse. çok video var ama olsun artık ne bilsek kardır. :) instagram kullananlar kpss profillerini takip etsin kızlar kaliteli bilgiler var baya hiç bilmediklerimde çıkıyorkuzum çok güzel kitaplar almışsın, güle güle kirlet coğrafyanın doktrini bende var. engin eraydın bu kitapla paralel anlatıyor, çok güncel bir kitap. gereksiz bilgiler yok. vatandaşlık ders notlarını ve tarihten aldığın soru bankalarından ben de alıcam. enderun soru bankası da bi çıksın da.. vatandaşlıkta da videodan yazamıcam vallahi, direkt bu ders notlarından takip ederim.
kuzum sen hele bi finalleri atlat düzene koyarsın dersleri
bugün coğrafya tekrarına başladım. face de bişey paylaşıp eğitimdeyizden bi video ders kazanmıştım.i coğrafyayı seçtim, ordaki videoları izliyorum. çok güzel kar yağıyo burda
kuzum belki şehirden şehire de değişir kargo, ben ankaraya yaklaşık 7 saatlik bi mesafedeyim , inşallah seninki erken gelir.ovvv yandım normalde aras la 2-3 günde gelirdi 100 tl üzeri kargo bedava sadece ptt kargodandı bende ondan seçtim inşallah geç gelmez ya
Bugün vatandaşlık videolarım bitecek canım bana pek yararı olmadı videolar ,hoca biliyormuşuz gibi anlatıyor yazmayınca da olmuyor not aldım da eksik, sıkılınca da nete falanda girince öyle de ders dinlenilmez tabi benim hatam birazda ders notlarından çalışırım hem tekrar içinde kolay olur .
aferin kuzuma rahatlamışsındır finaller yük insanın üstünde şimdi tatildesin dimi şubata kadar ben de sırf bu yüzden instagram hesabı açtım. çok güzel paylaşımlar var gerçekten kuzum tarih videoları çok ama hiç gözünü korkutmasın. daha önce de demiştim, günde 3 video düzenli izleyebilirsin 1 aydan daha kısa bi sürede bitiyor.derslerden çok şükür geçtim kuzum :) Allahtan o geçti yani. şimdi mat çalışıyorum. soru çözüyorum. sonra vaktim varsa mat denemesi çözüyorum bir yada iki tane. şubat başında da tarihe başlayacağım kısmetse. çok video var ama olsun artık ne bilsek kardır. :) instagram kullananlar kpss profillerini takip etsin kızlar kaliteli bilgiler var baya hiç bilmediklerimde çıkıyor
Günaydın kızlar
kitaplarım gelince tarihe başlayacam diye program yapmamıştım . Onun için dün hiç verimli geçmedi 4 vatandaşlık videosu dinledim vatandaşlığı bitirdim tek . Programın ne kadar önemli olduğunu anladım .Dün tesadüfen bir video gördüm ve izledim .(( Ben program hazırlayacam zaman o kadar aradım bulamadım örnek güzel bir program dün karşıma geldi ))
İzlediğim en somut etkili ders çalışma videosu , Çünkü genelde nelere dikkat edilmesini ,neler yapılmasını söyler hocalar . Bu videodaki hoca saatli bir program hazırlıyor , minimum ve maksimum soru sayısını ders saatlerine göre ayarlıyor .
Benim programda vardı hangi dersten çözeceğim ama sayı belirlememiştim . Bazen az bazen çok çözüyordum düzensizdim yani. Bugün hocanın anlatığı şekilde program hazırlayacağım inşallah arkadaşlar .
Sizde bakın mutlaka çalışan arkadaşlara yönelik de uygun bir program sizin saatleriniz daha yoğun olabilir ama en azından yol gösterir.
evet detay sorular var onlarda kpss de standart sapma yapcak sorular.ben yapamadığım soruları küçük kağıtlara not alıyorum eve yapıştırıyorum göz önünde oluyo tavsiye ederimArkadaşlar ya bu tarih evveliyat bazı soruları çok detay değilmi sizce ?
Günaydın kızlar
kitaplarım gelince tarihe başlayacam diye program yapmamıştım . Onun için dün hiç verimli geçmedi 4 vatandaşlık videosu dinledim vatandaşlığı bitirdim tek . Programın ne kadar önemli olduğunu anladım .Dün tesadüfen bir video gördüm ve izledim .(( Ben program hazırlayacam zaman o kadar aradım bulamadım örnek güzel bir program dün karşıma geldi ))
İzlediğim en somut etkili ders çalışma videosu , Çünkü genelde nelere dikkat edilmesini ,neler yapılmasını söyler hocalar . Bu videodaki hoca saatli bir program hazırlıyor , minimum ve maksimum soru sayısını ders saatlerine göre ayarlıyor .
Benim programda vardı hangi dersten çözeceğim ama sayı belirlememiştim . Bazen az bazen çok çözüyordum düzensizdim yani. Bugün hocanın anlatığı şekilde program hazırlayacağım inşallah arkadaşlar .
Sizde bakın mutlaka çalışan arkadaşlara yönelik de uygun bir program sizin saatleriniz daha yoğun olabilir ama en azından yol gösterir.
Günaydın kızlar
Sedefim Türkçe sorularina hic bakmadim nasil soruldu bilmiyorum ama size sorulacağını sanmıyorum ya. Daha genel hatlarda sorarlar diye düşünüyorum. Bunlar ayrintiya giriyor biraz ve direkt edebiyatla alakalı.Eki Görüntüle 1749078
Belissa kuzum codex cuminicus türkçe oabt de sorulmuş, bize de sorulabilirmis. Senin branş edebiyat ama bilgin var mi acaba nasıl soruldu?
anladım belisim inşallah gelmez. bizim türk dili diye bi ders var. orda anlatıyo. gelse gelse kutatgu bilig atabetül hakayık bekliyorum ben, ya da en kötü altın yarukta yer alan hikayeler gelse süper olur. bu sana anlattığım konu da çocuklara ilk okumayı biz öğretiyoruz diye bu dilin tarihini kökenini vs bilmeliymişiz. ben direkt e l el elele öğretip gidiyorum =) sanki bunu anlatıcam çocuğa.Sedefim Türkçe sorularina hic bakmadim nasil soruldu bilmiyorum ama size sorulacağını sanmıyorum ya. Daha genel hatlarda sorarlar diye düşünüyorum. Bunlar ayrintiya giriyor biraz ve direkt edebiyatla alakalı.
Kumanların yazdığı sözlük diil mi o sedefimEki Görüntüle 1749078
Belissa kuzum codex cuminicus türkçe oabt de sorulmuş, bize de sorulabilirmis. Senin branş edebiyat ama bilgin var mi acaba nasıl soruldu?
Günaydın kızlar