2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

merhabalar :KK25: bugün sabah eğitim denmesi yaptım , sonra 4 ders canlı matematik dersim vardı daha sonrada 3 ders program dersi dinledim . Akşamda Tg deneme çözümlerimin coğrafya vatandaşlık ve türkçe dil bilgisi kısmını izledim. :KK57: Gözlerim acıyor artık uykumda geldi :KK51: Yarın inşallah kitaplarım gelir . İyi geceler kızlar :KK68:

evet kuzucum, relax olcaz :KK59::KK48: 2013 de ilk topiği açtığımızda oo birsürü atanamayan kişiydik. şimdi bakıyorum da sayılı kaldık. belki bazılarımızı şubatta bile yollıcaz. panik yok elbet biz de atancaz Allah'ın izniyle :KK55:
inşallah sedefim sona kaldık ama dona kalmıcaz :KK53::cool::cool:

merhabalar :KK25: bugün sabah eğitim denmesi yaptım , sonra 4 ders canlı matematik dersim vardı daha sonrada 3 ders program dersi dinledim . Akşamda Tg deneme çözümlerimin coğrafya vatandaşlık ve türkçe dil bilgisi kısmını izledim. :KK57: Gözlerim acıyor artık uykumda geldi :KK51: Yarın inşallah kitaplarım gelir . İyi geceler kızlar :KK68:
kuzum ekstra verimli gününe maşallahhh :nazar: ben de bugün coğrafya tekrarıma devam ediyordum. bi kaç hafta önce face te bişey paylaşıp eğitimdeyizden tek ders video kazanmıştım. coğrafyayı seçmiştim. ordan video izleyip tekrar yapıyodum ama çok vaktimi aldığımı biraz geç de olsa farkettim. sen misin o kadar yavaş ilerleyen dedim ve videoyu bırakıp coğrafyanın tekrarını kitaptan bugün bitirdim. yarından itibaren coğrafyadan deneme çözücem :21:
inşallah sedefim sona kaldık ama dona kalmıcaz :KK53::cool::cool:
hahah :KK70: inşallah kuzum benim

Hayırlı Cumalar kızlar :KK36:
Kitaplarım geldi:KK71:hepsi çok güzeller ama evveliyat denemeleri küçük boymuş :63:
IMG-20160122-WA0048.jpg

Kızlar bugün izin günümdü, dersim olmadığı halde dershaneye geldim ders çalışmaya çok daha faydalı oldu benim için evde sürwkli bi uyuma isteği sürekli dersin başından kalkıyorum burada da uykum geldi tabi ama uyuyamadığımdan ders çalıştım çok iyi oldu tek sorun çok para gidiyo :KK43:

Kızlar bugün izin günümdü, dersim olmadığı halde dershaneye geldim ders çalışmaya çok daha faydalı oldu benim için evde sürwkli bi uyuma isteği sürekli dersin başından kalkıyorum burada da uykum geldi tabi ama uyuyamadığımdan ders çalıştım çok iyi oldu tek sorun çok para gidiyo :KK43:
Tavsiyem evde çalışmayın çünkü mümkün değil mutlaka kütüphanede dershane etütodalarında çalışmak daha faydalı mecbursun çünkü bahane yok ve daha verimli oluyor.
Neden çok para gidiyır dershanede çalışmak için paramı alıyorlar. Ben dershaneye gitmediğim için bilemiyorumda

Tavsiyem evde çalışmayın çünkü mümkün değil mutlaka kütüphanede dershane etütodalarında çalışmak daha faydalı mecbursun çünkü bahane yok ve daha verimli oluyor.
Neden çok para gidiyır dershanede çalışmak için paramı alıyorlar. Ben dershaneye gitmediğim için bilemiyorumda

Yok canım :))) Sabah öğle akşam yemeği :)

Yok canım :))) Sabah öğle akşam yemeği :)
:)) cahillik işte. :) ben onun çözümünü buldum evde poğaça börek yapıp götürüyorum kütüphaneye acıktığımda dışarı çıkıp biraz hava alıp yiyeceğimi yiyip giriyorum içeri. Bi tepsi poğaça yada börek bayağı gün idare ediyor. İnş atanınca bu günlerin acısını çıkarırız

:)) cahillik işte. :) ben onun çözümünü buldum evde poğaça börek yapıp götürüyorum kütüphaneye acıktığımda dışarı çıkıp biraz hava alıp yiyeceğimi yiyip giriyorum içeri. Bi tepsi poğaça yada börek bayağı gün idare ediyor. İnş atanınca bu günlerin acısını çıkarırız

İnşallahhh. Evde çalışmak gerçekten olmuyormuş o kadar az çalışıyormuşum ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Poğaça börek işini bende denim bi süre idare eder hiç olmazsa :)

Hayırlı Cumalar kızlar :KK36:
Kitaplarım geldi:KK71:hepsi çok güzeller ama evveliyat denemeleri küçük boymuş :63:
Eki Görüntüle 1751981
kuzumm kitapların gelmiş hoşgelmiş, güle güle kirlet. evet evveliyatın denemeleri küçük boy. benim hoşuma gitti, sanki hemen bitivericek gibi, büyükler gözümü korkutuyo =) o vatandaşlık ders notları nasıl sence yeterli olur mu, ben de almak istiyorum. aşina ile tarihin pusulası ve tarih denemeleri de eminim güzeldir, ben de alıcam onlardan, haydi artık programını hazırlama zamanı =)

Süper canım kitaplarında daha bol verimli çalışmaların olur inşallah
Sağ ol canım inşallah :KK68:

kuzumm kitapların gelmiş hoşgelmiş, güle güle kirlet. evet evveliyatın denemeleri küçük boy. benim hoşuma gitti, sanki hemen bitivericek gibi, büyükler gözümü korkutuyo =) o vatandaşlık ders notları nasıl sence yeterli olur mu, ben de almak istiyorum. aşina ile tarihin pusulası ve tarih denemeleri de eminim güzeldir, ben de alıcam onlardan, haydi artık programını hazırlama zamanı =)
Sağ ol canım :KK28:geldi çok şükür canım ya , dün baya bi aradım nerede diye :KK12: Ben büyük boy seviyorum canım kitaplarda onlarda daha okuyasım, yapasım geliyor çözümlü de değilmiş:KK43: artık bilgisine ,verimine bakacaz :KK48: önemli olan o nihayetinde .
Vatandaşlık güzel canım kitap gibi ben 2013 başka bir yayının almıştım elimde var o mesela sadece tabloluydu . Ama bu notlar var , tablolar hatta soru bile gördüm bir sayfasında güzel beğendim yeter bence . Aşina da güzel, sanırım Ramazan hoca ilk aşinadan başlayın demişti dimi öyle hatırlıyorum . Her ünitenin basında unutma diye notlar var ve sorularının yan sayfasında cevapları var iyi olur heral öyle bilemedim ama :KK51: çözünce görücem ama hepsi de çok iyi geldi bana .:KK200:
Yarın Tg denemeleri var , denemeleri yaparım eksiklerimi tamamlarım , plan yaparım pazar gününden itibaren kampa gireceğim . Bir hafta canlı dersler yok bu arayı çok güzel değerlendirmem lazım . Uzaktan eğitimden aradılar Şubatta alan dersleri de başlıyormuş :KK43:
IMG-20160122-WA0035.jpg IMG-20160122-WA0033.jpg

Kitaplarımın sevinciyle pek çalışma zamanım gitti:KK48: kitaplarım geldi baktım sevdim , yer ayarladım odamda , masamı da kitaplığımı da düzelteyim derken verimli bir gün olmadı . Sabah üç ders coğrafya vardı son dersti coğrafya bitti bende bugün son bölgeler coğrafyasını kitaptan yapıp bitirecektim nasip olmadı . Yarına inşallah . Bir konu ölçme ve bir konu rehberlikten bitirdim . Hafta sonu bir Coğrafya konumla 2 rehberlik ve ölçme konularım kaldı , inşallah onlara çalışıp bitirebilirim.
sedefonur sedefonur canım Ramazan hoca 42 videosu 17 dk sında kitap tanıtıyor diye not almışım ona baktım ilk enderundan baslayın demiş . Canım video bakmak işin ^benim hocama^ girdim söyleşi yapmışlar ona da dinliyordum soru kısmına gelince ilk bir kız kalktı : sınavın öne alınacağını bildiniz sizce okul öncesine alan gelecek mi diye sordu . Ramazan hoca okulöncesine alan geldi dedi :KK57: söyleşi 1 ocakta yapılmış. Şok oldum dinlerken ve Öabt 50 soru az 80 çıkartılacak dedi bunu bekliyorum şimdi ösym 15 martta kılavuzunda bunu da yazacak bence.

Kitaplarımın sevinciyle pek çalışma zamanım gitti:KK48: kitaplarım geldi baktım sevdim , yer ayarladım odamda , masamı da kitaplığımı da düzelteyim derken verimli bir gün olmadı . Sabah üç ders coğrafya vardı son dersti coğrafya bitti bende bugün son bölgeler coğrafyasını kitaptan yapıp bitirecektim nasip olmadı . Yarına inşallah . Bir konu ölçme ve bir konu rehberlikten bitirdim . Hafta sonu bir Coğrafya konumla 2 rehberlik ve ölçme konularım kaldı , inşallah onlara çalışıp bitirebilirim.
sedefonur sedefonur canım Ramazan hoca 42 videosu 17 dk sında kitap tanıtıyor diye not almışım ona baktım ilk enderundan baslayın demiş . Canım video bakmak işin ^benim hocama^ girdim söyleşi yapmışlar ona da dinliyordum soru kısmına gelince ilk bir kız kalktı : sınavın öne alınacağını bildiniz sizce okul öncesine alan gelecek mi diye sordu . Ramazan hoca okulöncesine alan geldi dedi :KK57: söyleşi 1 ocakta yapılmış. Şok oldum dinlerken ve Öabt 50 soru az 80 çıkartılacak dedi bunu bekliyorum şimdi ösym 15 martta kılavuzunda bunu da yazacak bence.
İnşallah 80 soru olur 50 soruyla saçma sapan sorular soruyorlar. Geçen seneki sınavdan sonra kesin olacak bence malum sosyalciler ve coğrafyacılar neler çekti ekimde anca gördüler sonuçlarını özellikle coğrafyacı arkadaşımdan duyduğuma göre 4 soru iptal olmuş ve en az 4 sorunun daha iptal edilmesi gerekliymiş bu faciadan sonra sistende değişim olacaktır.

Hem daha fazla soru daha fazla şansta demektir. Bakalım artık kısmet şansımıza bu sene ne düşecek

İnşallah 80 soru olur 50 soruyla saçma sapan sorular soruyorlar. Geçen seneki sınavdan sonra kesin olacak bence malum sosyalciler ve coğrafyacılar neler çekti ekimde anca gördüler sonuçlarını özellikle coğrafyacı arkadaşımdan duyduğuma göre 4 soru iptal olmuş ve en az 4 sorunun daha iptal edilmesi gerekliymiş bu faciadan sonra sistende değişim olacaktır.

Hem daha fazla soru daha fazla şansta demektir. Bakalım artık kısmet şansımıza bu sene ne düşecek
Bence de doğru ve mantıklı olan soruları arttırması , kapsam geçerlik düşük sonuçta bazı bölümlerde baya bir ders var eee her dersten 2,3 soru gelmesi o soruları kaçırınca koca bir kitabı boşa çalışılmış durumunda kalmak demek .
Nasipse benim benim bölüm bu yıl ilk kez girecek şimdilik tahmini 16- 18 ders gösteriyorlar martta açıklarlar heral ama bence ösym baya sürpriz yapacak bize

Kızlar nerelerdesiniz :KK25:
Bugün çalışma kampımın ilk günüydü : Tarih evveliyattan ilk üniteyi çalıştım defterde eksikler varmış not aldım 249 soru çözdüm .
Ölçmeden son iki konum kalmıştı onu bitirdim 31 soruyla . Antrenmanlarla matematik 1 . günü bitirdim. Coğrafyadan 120 soru çözerek günümü bitirdim şükür :KK68:

X