- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Sedef benim dilbilgisi 0kuzum en az 30 türkçe çözmelisin. ben yapıyo muyum hayırama çok konum var, biraz yüküm azalsın yapıcam. eğer dilbilgisinde sıkıntı varsa isemin türkçe videolarını kesinlikle izlemelisin. ben bayıldım. ayrıca her gün kronometre eşliğinde sayısal-sözel mantık sorusu çözmelisin
lisanstan atanabilmem için 4 senem var safranım ben işletmeden yapabileceğimi sanmıyorum en azından iki senenin sonunda sağlık kadrosundan girebilme hakkım var lisansı tamamlayıp riske atmak istemiyorumCanim bana lisans daha mantikli grliyor ya, lisanstan girseydin keske
Onlisansla bak 87 ile ortadayim. 88-89 lar bile bekliyor hala
Ben gunluk 1 test turkce, 1 test matematik,
Haftalikta 1 sayisal 1 sozel mantik testi cozecegim.
Bunlar haftalik programlarimda mutlaka olacak.
Heh bak bu güzel oldu bence :) sonra tarihle bogusucan simdi cozebildigin kadar çöz türkçe mattan kuzum :)evet önceki mesajından not aldım izleyeceğim o videoları. mantıkta vardı dimi unutmuştumo zaman 50 türkçe 50 sözel mantık 50 sayısal mantık ve çözebildiğim kadar mat yapayım. zamanla arttırabilirsem arttırırım artık
Evet bence de gerekli. Safranim mutlaka izle. Sözel mantik videosu da var dediklerimin arasında, onu da mutlaka izleCanim bana lisans daha mantikli grliyor ya, lisanstan girseydin keske
Onlisansla bak 87 ile ortadayim. 88-89 lar bile bekliyor hala
Ben gunluk 1 test turkce, 1 test matematik,
Haftalikta 1 sayisal 1 sozel mantik testi cozecegim.
Bunlar haftalik programlarimda mutlaka olacak.
Tatlim internet download manager diye bi program var. İnternetten bu programı indir kur. Sonra YouTube dan videoyu AC. Üstte mavi bi simge cikiyo idm ile indir diyo. Ona tikla bir suru indirme linki cikiyo. Onlardan mp4 720 li olani sec indir de. Sonra internetten videoyu mp3 e çevirme programı indir. Benim indirdigim video to mp3 converter free. Bunu indir kur.sedefonur canım bende tarih videoları indirip telefon à yükle meyi denedim bikaç tane indirdim zaman alıyor birde indirdiğim bazıları teLF. Açılmıyor
Bende çok çalışıyor gibi netten bir sürü kitap sipariş ettim alanımlâ ilgili özellikle tarih soru bankaları denemeleri
Tarih korkum un üzerine gitmeye karar verdim
Topik ı hep okuyorum yazamadım ama
Herkes é kolay gelsin
göndermeye uğraştım ama olmadı canım. sen bi benim dediğim gibi yap istersensedefonur canım bende tarih videoları indirip telefon à yükle meyi denedim bikaç tane indirdim zaman alıyor birde indirdiğim bazıları teLF. Açılmıyor
Bende çok çalışıyor gibi netten bir sürü kitap sipariş ettim alanımlâ ilgili özellikle tarih soru bankaları denemeleri
Tarih korkum un üzerine gitmeye karar verdim
Topik ı hep okuyorum yazamadım ama
Herkes é kolay gelsin
Biransim edebiyat iki cocuk annesiyim tesvike ihtiyacim var fazla zamanim yok guzel farkli metotlarinizi paylasirsaniz mutlu olurum ben sinav konusunda artik ogrenilmislik csresizlik yasiyorum uzun zaman girdi araya benle mezun olanlar dort bes yillik ogretmrnler
hoşgeldiniz kpsscanlarİyi aksamlar kizlar
10 ekimde calismaya bslayan su an 9 aylik bi bebeg olan kimya ogretmenlg icin ugrasan ramazan hocaci,isemci ,evvelytci bi kpss calisaniym
Gordumki burada benim gbi ayni dusuncede
Allah kolaylik versin hepimze.bend sizlerle burada olmaya calisacgm
Cok tesekkur ederimhoşgeldiniz kpsscanlar
Maşallah suçum. Sen de baya video izliyosun, videolarin düzene girmiştir umarim.Ooo ne güzel burası dolmuş yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
macaroncum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara
sedefcim çok sevindim ne güzel çalışmaların bu düzenin devam eder inşallah canım , çok güzel programın,
BEnde dün 8 Rehberlik videomu izleyip bitirdim. sabah testleriini çözdüm . Çoğrafya video izledim . Ölçme dersim vardıbu ölçmeyi ne yapacağım ya sorularına bakacağım şimdi
Tatlim internet download manager diye bi program var. İnternetten bu programı indir kur. Sonra YouTube dan videoyu AC. Üstte mavi bi simge cikiyo idm ile indir diyo. Ona tikla bir suru indirme linki cikiyo. Onlardan mp4 720 li olani sec indir de. Sonra internetten videoyu mp3 e çevirme programı indir. Benim indirdigim video to mp3 converter free. Bunu indir kur.
Bu programı ac. Add ye tikla oradan mp3 e çevirmek istediğin videoları sec. Seçtikten sonra convert e tikla. Mp3 e ceviricek. Bi dene ben de mp3 e cevirdiklerimi sana atmaya calisayim
Biransim edebiyat iki cocuk annesiyim tesvike ihtiyacim var fazla zamanim yok guzel farkli metotlarinizi paylasirsaniz mutlu olurum ben sinav konusunda artik ogrenilmislik csresizlik yasiyorum uzun zaman girdi araya benle mezun olanlar dort bes yillik ogretmrnler
Canim idm ile yine dene istersen ama çikan linklerden mp4 720 yazani indir. Ben ilk başka indirmistim. Onda acmamisti öyle olabilir. Ben de yatarken dinlerim diye indirdim. Tarih çok cabuk unutuluyo dinlemek çok faydali olurBende eşimin is bilgisayar ına ıdm yi indirdim bikaç videoyu denedim bazıları görüntü lu indi bazıları sorunlu
Acaba flaş mi satın alsam uğraşmadan
İlk videosu nda flaş bellek de satılıyor demişti
Ben telefonu ma yükleyip yolda vs dinlerim izlerim diye düşünmüştüm
Android telefonum
Sağolasın canım yüklemek sıkıntı oluyor sa zamanını harcama