Finallerini bitirdiğini gb aramiza gel bademim. 10 ay falan deme. Konularini ne kadar erken bitirirsen o kadar çok soru ve deneme cozersin. Kafan rahat olur kuzum.bende başlamak istiyorum ya finaller geldi şimdide okul derslerinin bir yığın notu var. sınava 10 ay var ama beni bir telaş aldı nedense :/
Ben de hic planlara uyamam canim. Ama daha esnek bi plan yapinca uyulmasi daha kolay oluyoİnşallah canım.
hayatım boyunca hiç plan yapmadım ki yapmaya çalışıyorum bakalım
evet kuzum ya benimde hedefim o. son 3 hafta sonra Allahın izniyle başlayacağımFinallerini bitirdiğini gb aramiza gel bademim. 10 ay falan deme. Konularini ne kadar erken bitirirsen o kadar çok soru ve deneme cozersin. Kafan rahat olur kuzum.
Merhaba hoşgeldin aramiza, ne güzel pek bi enerjik olduk topikcek. Yarin için Allah zihin acikligi versin :)Selam canlar daha önce yazmıştım araniza katilacagim diye ama aksilikler ,tembellikler yüzünden ertelendi hep calismam. Bi türlü motive olamadim. Ama hergun sizi bu sayfayı takip etmeyi de bıraktım ve azminiz yazdiklariniz damla damla birikip koca bir motive olarak döndü bana. Ve hepinize tekrardan merhaba diyerek yarın büyük bir coşkuyla aranızda olacağım. Pozitif ve enerjik bi dönem olması dileğiyle :))
Kesinlikle kuzum. Benim şimdiki aklim olsa daha erken baslardim. İstersen turkcelerden başla isemin 10 türkçe videosunun 8 ini bi günde bitirdim. Hoca o kadar güzel anlatiyo ki, hem yorulmazsin hem de bi yerden baslamis olursun. Türkçe temelin olmasına rağmen bir suru puf nokta ogrendimevet kuzum ya benimde hedefim o. son 3 hafta sonra Allahın izniyle başlayacağım
Canim hic bilmiyorum. Ben kolejde öğretmenlik yaptim, bi stajyerlik muhabbeti hep vardi ama bilmiyorum.Kızlar kolejde öğretmenlik yapanlar devlete atanınca stajyer öğretmen olmadan direk mi atanıyorlar?
gunaydin kizlaaar
dun dogumgunumdu tembellik yaptm calisamadm
bugun kaldigim yerden devam insallah
sedefim programinin fotosunu atar misin..nasil bi taslak oldugunu goreyim kendime uyarlayim onu..dersane rehberlikcilerinin programini sevmiyorm
herkese iyi calismalaaar
Mutlu yillaragunaydin kizlaaar
sedefim programinin fotosunu atar misin..nasil bi taslak oldugunu goreyim kendime uyarlayim onu..dersane rehberlikcilerinin programini sevmiyorm
herkese iyi calismalaaar
Doğum günün kutlu olsun macaronumm :)gunaydin kizlaaar
herkese iyi calismalaaar
Sedefim bizim akademik takvim değişmiş finaller tam bir ay sonra.Merhaba hoşgeldin aramiza, ne güzel pek bi enerjik olduk topikcek. Yarin için Allah zihin acikligi versin :)
Kesinlikle kuzum. Benim şimdiki aklim olsa daha erken baslardim. İstersen turkcelerden başla isemin 10 türkçe videosunun 8 ini bi günde bitirdim. Hoca o kadar güzel anlatiyo ki, hem yorulmazsin hem de bi yerden baslamis olursun. Türkçe temelin olmasına rağmen bir suru puf nokta ogrendim
Canim hic bilmiyorum. Ben kolejde öğretmenlik yaptim, bi stajyerlik muhabbeti hep vardi ama bilmiyorum.
Canim sen lisansa tamamlamadin mi ?Sedefim bizim akademik takvim değişmiş finaller tam bir ay sonra.bugün dinlenicem ve program hazırlayacağım bir ay uzun bir süre bekleyemem en azından matematik ve türkçe biter diye düşünüyorum okul derslerim bitti çünkü evdeyim biraz karısık bi sistemi var okulun yarın Allahın izniyle başlıyorum
aa çok sevindimSedefim bizim akademik takvim değişmiş finaller tam bir ay sonra.bugün dinlenicem ve program hazırlayacağım bir ay uzun bir süre bekleyemem en azından matematik ve türkçe biter diye düşünüyorum okul derslerim bitti çünkü evdeyim biraz karısık bi sistemi var okulun yarın Allahın izniyle başlıyorum
neyi canım işletmeyi mi yok bitirmedim ben onu tek dersi bıraktımCanim sen lisansa tamamlamadin mi ?
ben ağırlığı matematiğe vermek istiyorum ama türkçeyi hergün çözücem inşallah sence günde kaç soru idealdir türkçe içinaa çok sevindimbence de kuzumm 1 ay çok bi zaman. ohh mis gibi dinlen bugün programını yap, yarın bomba gibi başla matematik ve türkçeyi rahat halledersin sen 1 ayda
kuzum en az 30 türkçe çözmelisin. ben yapıyo muyum hayırben ağırlığı matematiğe vermek istiyorum ama türkçeyi hergün çözücem inşallah sence günde kaç soru idealdir türkçe için
evet önceki mesajından not aldım izleyeceğim o videoları. mantıkta vardı dimi unutmuştumkuzum en az 30 türkçe çözmelisin. ben yapıyo muyum hayırama çok konum var, biraz yüküm azalsın yapıcam. eğer dilbilgisinde sıkıntı varsa isemin türkçe videolarını kesinlikle izlemelisin. ben bayıldım. ayrıca her gün kronometre eşliğinde sayısal-sözel mantık sorusu çözmelisin
Canim bana lisans daha mantikli grliyor ya, lisanstan girseydin keskeben ağırlığı matematiğe vermek istiyorum ama türkçeyi hergün çözücem inşallah sence günde kaç soru idealdir türkçe için
Ben gunluk 1 test turkce, 1 test matematik,kuzum en az 30 türkçe çözmelisin. ben yapıyo muyum hayırama çok konum var, biraz yüküm azalsın yapıcam. eğer dilbilgisinde sıkıntı varsa isemin türkçe videolarını kesinlikle izlemelisin. ben bayıldım. ayrıca her gün kronometre eşliğinde sayısal-sözel mantık sorusu çözmelisin