2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

bende başlamak istiyorum ya finaller geldi şimdide okul derslerinin bir yığın notu var. sınava 10 ay var ama beni bir telaş aldı nedense :/
Finallerini bitirdiğini gb aramiza gel bademim. 10 ay falan deme. Konularini ne kadar erken bitirirsen o kadar çok soru ve deneme cozersin. Kafan rahat olur kuzum.

Selam canlar daha önce yazmıştım araniza katilacagim diye ama aksilikler ,tembellikler yüzünden ertelendi hep calismam. Bi türlü motive olamadim. Ama hergun sizi bu sayfayı takip etmeyi de bıraktım ve azminiz yazdiklariniz damla damla birikip koca bir motive olarak döndü bana. Ve hepinize tekrardan merhaba diyerek yarın büyük bir coşkuyla aranızda olacağım. Pozitif ve enerjik bi dönem olması dileğiyle :))

Merhaba hoşgeldin aramiza, ne güzel pek bi enerjik olduk topikcek. Yarin için Allah zihin acikligi versin :)
evet kuzum ya benimde hedefim o. son 3 hafta sonra Allahın izniyle başlayacağım
Kesinlikle kuzum. Benim şimdiki aklim olsa daha erken baslardim. İstersen turkcelerden başla isemin 10 türkçe videosunun 8 ini bi günde bitirdim. Hoca o kadar güzel anlatiyo ki, hem yorulmazsin hem de bi yerden baslamis olursun. Türkçe temelin olmasına rağmen bir suru puf nokta ogrendim
Kızlar kolejde öğretmenlik yapanlar devlete atanınca stajyer öğretmen olmadan direk mi atanıyorlar?
Canim hic bilmiyorum. Ben kolejde öğretmenlik yaptim, bi stajyerlik muhabbeti hep vardi ama bilmiyorum.

sayısal mantıktan 20 soru çözdüm. coğrafyanın yarısını tekrar ettim. matematikten 1 video daha izledim. günü kapatıyorum kızlar
bir sonraki günümüzün bir önceki günümüzden daha verimli geçmesi dileğiyle

gunaydin kizlaaar

dun dogumgunumdu tembellik yaptm calisamadm

bugun kaldigim yerden devam insallah

sedefim programinin fotosunu atar misin..nasil bi taslak oldugunu goreyim kendime uyarlayim onu..dersane rehberlikcilerinin programini sevmiyorm

herkese iyi calismalaaar

Mutlu yillara

Doğum günün kutlu olsun macaronumm :)
Tabii ki atiyorum hemen :)

Sedefim bizim akademik takvim değişmiş finaller tam bir ay sonra. bugün dinlenicem ve program hazırlayacağım bir ay uzun bir süre bekleyemem en azından matematik ve türkçe biter diye düşünüyorum okul derslerim bitti çünkü evdeyim biraz karısık bi sistemi var okulun yarın Allahın izniyle başlıyorum

M macaron7

benim yazılarım biraz küçük, okuyamadığın yer olursa sor canım =) bu 1 haftalık programım. saat yok. sadece o gün içerisinde yapacaklarım var. yaptıkça üzerini karalıyorum. böyle 1 er haftadan 4 tane yani 1 aylık program yaptım. bittikçe kutuların içerisini başka dersler alacak. mesela tarih bitince tarih kutusunun içini vatandaşlık alacak, ama alttaki tarih soru kısmının içini tarih deneme alacak. bir de mesela pazartesi günü diyelim bütün kutuları bitirdin, eğer vaktin varsa kendini yorgun hissetmiyorsan salı gününden de bi kutuyu bitirebilirsin. ben bu şekilde ilerliyorum, daha yeni başladım bakalım nolucak =)

Canim sen lisansa tamamlamadin mi ?

aa çok sevindim bence de kuzumm 1 ay çok bi zaman. ohh mis gibi dinlen bugün programını yap, yarın bomba gibi başla matematik ve türkçeyi rahat halledersin sen 1 ayda

aa çok sevindim bence de kuzumm 1 ay çok bi zaman. ohh mis gibi dinlen bugün programını yap, yarın bomba gibi başla matematik ve türkçeyi rahat halledersin sen 1 ayda
ben ağırlığı matematiğe vermek istiyorum ama türkçeyi hergün çözücem inşallah sence günde kaç soru idealdir türkçe için

ben ağırlığı matematiğe vermek istiyorum ama türkçeyi hergün çözücem inşallah sence günde kaç soru idealdir türkçe için
kuzum en az 30 türkçe çözmelisin. ben yapıyo muyum hayır ama çok konum var, biraz yüküm azalsın yapıcam. eğer dilbilgisinde sıkıntı varsa isemin türkçe videolarını kesinlikle izlemelisin. ben bayıldım. ayrıca her gün kronometre eşliğinde sayısal-sözel mantık sorusu çözmelisin

evet önceki mesajından not aldım izleyeceğim o videoları. mantıkta vardı dimi unutmuştum o zaman 50 türkçe 50 sözel mantık 50 sayısal mantık ve çözebildiğim kadar mat yapayım. zamanla arttırabilirsem arttırırım artık

Canim bana lisans daha mantikli grliyor ya, lisanstan girseydin keske
Onlisansla bak 87 ile ortadayim. 88-89 lar bile bekliyor hala
Ben gunluk 1 test turkce, 1 test matematik,
Haftalikta 1 sayisal 1 sozel mantik testi cozecegim.
Bunlar haftalik programlarimda mutlaka olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…