2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

gunaydin kizlaar

dun dersanem vardi.olcme ve vat derslerine grdm.olcmeyi tekrar etmis oldum..etutte cografya iklim testleri cozdum..alandan okuma yaptim.vat.tan isledigimiz yerleri tekrar ettim:nazar:

eve gelince iki cografya videosu izledim..birer program ve olcme testi cozdum:nazar:

snra sizmisim zaten..vitamin icmeye basladim:KK76:

Biransim edebiyat iki cocuk annesiyim tesvike ihtiyacim var fazla zamanim yok guzel farkli metotlarinizi paylasirsaniz mutlu olurum ben sinav konusunda artik ogrenilmislik csresizlik yasiyorum uzun zaman girdi araya benle mezun olanlar dort bes yillik ogretmrnler

İyi aksamlar kizlar
10 ekimde calismaya bslayan su an 9 aylik bi bebeg olan kimya ogretmenlg icin ugrasan ramazan hocaci,isemci ,evvelytci bi kpss calisaniym :KK52:
Gordumki burada benim gbi ayni dusuncede :KK54:
Allah kolaylik versin hepimze.bend sizlerle burada olmaya calisacgm

Canım bende 2011 mezunuyum tarih bol. Ve 4 aylık bebeğim var
Hevesim var çok çalışmak istiyorum fırsat pek yok ama pes etmedim
2012 de 76 almıştım pes ettiğim için bu haldeyim bir yıl daha uğraş sa idim şimdi aranmış bir öğretmen olabilir dim
Zamanım az kızım kucaktan bir dk bile inmiyor ama umudum var karınca misali olsa da yol alacağım
Sende pes etme
Benimde kizim 10 aylik
2012 de 79
2014 te 87 aldim. Hedefim
2016 da 90 insallah. Bebekle cok zor tabi ama imkansiz degil. Dunyada birileri yapabiliyorsa, bizde yapabiliriz.

2012 de 76 almıştım pes ettiğim için bu haldeyim bir yıl daha uğraş sa idim şimdi aranmış bir öğretmen olabilir dim
Zamanım az kızım kucaktan bir dk bile inmiyor ama umudum var karınca misali olsa da yol alacağım
Sende pes etme

Ooo ne güzel burası dolmuş yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK54:
macaroncum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara:KK36:
sedefcim çok sevindim ne güzel çalışmaların bu düzenin devam eder inşallah canım , çok güzel programın, :KK5:

BEnde dün 8 Rehberlik videomu izleyip bitirdim. sabah testleriini çözdüm . Çoğrafya video izledim . Ölçme dersim vardı :mad: bu ölçmeyi ne yapacağım ya sorularına bakacağım şimdi
Egtmd gazi hocyi mi dnlysnz btn drsler var mi guncel mi

Sende pes etme
Pes etmek yok :KK5:

Benimde kizim 10 aylik
2012 de 79
2014 te 87 aldim. Hedefim
2016 da 90 insallah. Bebekle cok zor tabi ama imkansiz degil. Dunyada birileri yapabiliyorsa, bizde yapabiliriz.
Kesinlikle arkadasm :KK66:

Maşallah suçum. Sen de baya video izliyosun, videolarin düzene girmiştir umarim.
Olcmeden bol soru ve dip notlari ayirt edici yerleri küçük kagitlara yazip gözünün önünde bulunur kuzum
Canım bir tek coğrafya 3 videom kalmıştı bugün matematik dersi var 6 derslik ,3 ders izleyebildim rahatsızım iki üç gündür ilaç alıyorum ilaç kullanan biri olmadığımdan içince uyku yapıyor bende uyudum 3 ders matematik kaldı . Uyandım rehberlik dersine girdim .
Yarın sabah coğrafya dersi var bitince matematikle, coğrafyayı izler bitiririm inşallah . Artık videolar bitsin istiyorum bir türlü testte zaman ayıramıyorum . :KK43::KK43:
Dün mesela sabah türkçe dersine katıldım uyudum uyandım akşam 5 tane matematik videosu izledim ( videolar 40- 45dk lık en fazla ) Boğazım ağrıyor , ateş üşüme var doktora da gitmedim ama sırf daha kötü olmamak, ders çalışmak için içiyorum ilaçı . uyuyom uyanıyom video izliyorum . Çok şükür çalıştım zaten gerideyim videolarımı izledim .

X