2016 kpss mayısa alındı!

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar ösym 2016 sınav takvımını açıklamış
gk-gy 22 mayıs 2016 da
herkese hayırlı olsun,haber vermek istedim..

Teşekkürler canım o değil de hazirandaki atamada tercih yapabilecek miyiz acaba,mayısta girip kasımı beklemek hatta aralığı saçma değil mi ya

Teşekkürler canım o değil de hazirandaki atamada tercih yapabilecek miyiz acaba,mayısta girip kasımı beklemek hatta aralığı saçma değil mi ya
normalde kpss b sınavı olduğu anda diğer puan yanıyor diye biliyorum..
bakalım ösym ne süpriz yapacak:)

Hadi inşallah haziranda tercih hakkı olur,düşünsene kpss puanı acıklanmış 2016,ama hala 2014 le tercih yapmak gerekiyor.

Arkadaşlar bu 2014 olayı nedir ?
Memurlar kpss ye iki yılda bir girebiliyorlar (öğretmenler her yıl) iki yılda bir girilen sınavın puanını ,4 tercihte kullanabiliyosunn 2014 puanı 2016 kpss sınavına kadar olacak atamalarda geçerli olan puandır.

Mesela 2014 kpss ye girdin

kasım 2014 ataması
haziran 2015 ataması
kasım 2015 ataması
haziran 2016 ataması
bu atamalarda kullanabiliyorsun. olay bu :)

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?
Ayarlar canım,çünkü zaten üniversitelerde de kpss ye girilen yerlerden olduğu için otomatik olarak ayarlanır :)

O değilde önlisansı niye ekim 22 ye aliyolar nerdeyse 1 sene var yok artık

Amin..Bende bu sene gircem ama hala kitap alamadım hangi kitaplardan calisiyorsun
cnm ben pegeme yazıldım dershaneye,pegemin kitaplarını soru bankalarını verdıler..
onceden de kıtaplarım var
ozellıkle tarih,vatandaşlık falan bol soru çözmek lazım ya değişik değişik bitirdikçe kitap al bence..
ya da 2-3 kıtap al,konuyu çalış soru bankalarındanda kopart o konunun testlerini
değişik değişik çöz
benım ıste farklı yayın soru bankalarım da var
konu anlatımını duzgun bişey al
soru bankasıda onune ne gelırse çöz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…