normalde kpss b sınavı olduğu anda diğer puan yanıyor diye biliyorum..Teşekkürler canım o değil de hazirandaki atamada tercih yapabilecek miyiz acaba,mayısta girip kasımı beklemek hatta aralığı saçma değil mi ya
Hadi inşallah haziranda tercih hakkı olur,düşünsene kpss puanı acıklanmış 2016,ama hala 2014 le tercih yapmak gerekiyor.
Memurlar kpss ye iki yılda bir girebiliyorlar (öğretmenler her yıl) iki yılda bir girilen sınavın puanını ,4 tercihte kullanabiliyosunn 2014 puanı 2016 kpss sınavına kadar olacak atamalarda geçerli olan puandır.Arkadaşlar bu 2014 olayı nedir ?
lisans buaa nasıl yani eylül değil miydi?
lisans da eylül sanıyordum :) tşkler baktım şimdilisans bu
rica ederim :)lisans da eylül sanıyordum :) tşkler baktım şimdi
evet ? :)Birşey srcam ama
Ayarlar canım,çünkü zaten üniversitelerde de kpss ye girilen yerlerden olduğu için otomatik olarak ayarlanır :)arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?
Amin..Bende bu sene gircem ama hala kitap alamadım hangi kitaplardan calisiyorsunarkadaşlar ösym 2016 sınav takvımını açıklamış
gk-gy 22 mayıs 2016 da
herkese hayırlı olsun,haber vermek istedim..
Ne sorcan merak ettim sorsana.:)Birşey srcam ama
cnm ben pegeme yazıldım dershaneye,pegemin kitaplarını soru bankalarını verdıler..Amin..Bende bu sene gircem ama hala kitap alamadım hangi kitaplardan calisiyorsun