2016 kpss kitap önerisi

kardelen06e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
13
5
merhabalar :)

bu yıl 2016 kpss sınavına hazılanıyorum . genel kültür ve genel yetekten (b grubu) önereceğiniz kitaplar var mı ?

İhtiyaç, pegem, data, evveliyat.
Ama evveliyat'ın tarihi fena detay. Çok bilgin yoksa moralini bozabilir. Tarihin pusulası'nı çözebilirsin.Konu anlatımı da güzel.

İhtiyaç, pegem, data, evveliyat.
Ama evveliyat'ın tarihi fena detay. Çok bilgin yoksa moralini bozabilir. Tarihin pusulası'nı çözebilirsin.Konu anlatımı da güzel.
evveliyatın tarihi detaysa doktorin yayınlarına hic bakma derim:KK53:

evveliyatın tarihi detaysa doktorin yayınlarına hic bakma derim:KK53:

Bakmadım bilmiyorum. Tarih hocaları Evveliyat'a çok fazla detay diyor. Biz alancılar bile zorlanıyor diyor. Bilemiyorum.

Bakmadım bilmiyorum. Tarih hocaları Evveliyat'a çok fazla detay diyor. Biz alancılar bile zorlanıyor diyor. Bilemiyorum.
bılmıyorum ben ramazan hocayı dınledıgım ıcın zorlanmıyorum cunku evvelıyatın soru bankasında hangı sorular varsa hepsını zaten derste anlatmıs oluyor:KK64:

Arkadaslar bence tarihin pusulasıda cok ayrıntı. En güzeli pegemin kim korkar tarih den diye kitabı var ve cok güzel..

Tamam teşekkür ederim bende dinlemeye baslayım o zaman bende mat. Kötüydüm tonguc var you tube de onu dinliyorum bende snra soru cözmeye calısıyorum baya yol katettim,)

Mat ta hangi kitabi onerirsiniz
Ve tarihte konu anlatimli hangi kitabi onerirsiniz anlatimi detayli bi kitap istiyorum ki test çözerken zorlanmayim
Mat ta da konu anlatimli en güzel tayin nedir
Ayrıca 5 ay kalmis ben de hazirlanmaya yeni karar verdim daha b grubu için sadece çok mu geç kaldim

Mat ta hangi kitabi onerirsiniz
Ve tarihte konu anlatimli hangi kitabi onerirsiniz anlatimi detayli bi kitap istiyorum ki test çözerken zorlanmayim
Mat ta da konu anlatimli en güzel tayin nedir
Ayrıca 5 ay kalmis ben de hazirlanmaya yeni karar verdim daha b grubu için sadece çok mu geç kaldim
canım kitaplar konusunda şu an aklıma gelen bir şey yok ama geç mi kaldım demişsin bence geç kalmadın o yüzden geç kaldım diyerek panik yapma, hemen hemen aynı durumdayım deneme çözmeye başlayacağım ben. biraz temelin varsa deneme çözebilirsin çok öğretici oluyor. ilk seferde üzerine çözmezsen sınava yakın yeniden çözersin, bazı bilgiler tekrar edilmiş de oluyor bu şekilde.

canım kitaplar konusunda şu an aklıma gelen bir şey yok ama geç mi kaldım demişsin bence geç kalmadın o yüzden geç kaldım diyerek panik yapma, hemen hemen aynı durumdayım deneme çözmeye başlayacağım ben. biraz temelin varsa deneme çözebilirsin çok öğretici oluyor. ilk seferde üzerine çözmezsen sınava yakın yeniden çözersin, bazı bilgiler tekrar edilmiş de oluyor bu şekilde.
Teşekkürler tarihte ozellikle cok zayifim hic bilgim yok ben kitapcinin tavsiyesiyle lider yayinlarinin setini aldim indirimdeymis bir de tek kalmis alayim dedim bu yayini ilk kez duyduğumu soyledim . yargi yayinlarinin biraz daha hafifletilmiş hali dedi yarginin diğer yayini gibi birşey söyledi alayim dedim ben de ama hala doğru dürüst baslayamadim uyku sorunum var asinca baslicam çok geç kalkiuorum 12 falan e zaten o saatte kalkinca kahvalti yemek vs aksam zaten eşim gelince calisamiyorum zaten olduğu kadar calisicam ve bu kisa surede tarih türkçe ve matematiğe yönelmeyi düşünüyorum coğrafya vatandaşlık geo. falan calismicam hepimiz için hayirlisini dilerim Rabbimden

X