• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 kpss hakkında

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.432
3.147
373
selam hanımlar..
ben 2016 kpss sonucları bugun acıklanacak diye biliyordum ancak puanımı göremıyorum.sınav kaydınız yada tercihiniz yoktur diyor.
ancak heryerde 2016 yerleştirme acıklandı dıye cıkıyor ve ben tercıh yapmadım..puan gelmeden önce tercihmi yapılması gerekıyordu??

bir aydınlatın beni size zahmet sınava giren hanımlar

O tercih 2014 puanı ile

2016 16.30 da açıklanacak önce puanlar açıklanacak tercih Kasım da

Bu açıklanan öğretmenlik değil galiba canım .Ben de bekliyorum
Bu açıklanan başka bi sınavın tercih sonuçları.O yüzden Seninle ilgisi olmadığı için öyle yazıyor

Yerleştirme sonuçları açıklandı. Yani önceden sınava girmiş, puanına göre tercih yapmış adayların tercih ettikleri yerlere yerleşip yerleşemedikleri açıklandı. Girilen son KPSS sonucu değil:)

hmm tamam ya dedım sonuc gelmeden tercih yapıldı da ben mi kaçırdım:)
belli olmaz bu ösym ye:)

Kimse yazmamış ben yazayım, malesef 68 le yerlerdeyim. Bu sefer de olmadı, 2018 ya nasip :(

Çalışmadım, p3te 68 aldım. Devlette yaş şartı nedir bilmiyorum, 4001 için tercih yapacağım yine de. Millet 40 ile 50 ile atanıyor, nasıl oluyor anlamıyorum. Bu da bir umut oluyor işte:KK43:

Çalışmadım, p3te 68 aldım. Devlette yaş şartı nedir bilmiyorum, 4001 için tercih yapacağım yine de. Millet 40 ile 50 ile atanıyor, nasıl oluyor anlamıyorum. Bu da bir umut oluyor işte:KK43:
Arkası sağlam oluyor 40-50 alanların canım. Eğer torpilin yoksa zor iş

ne zaman ve nasıl tercih yapacağız 2016 sınavına girenler ösym mi yayınlıcak yoksa biz mi takip edicez ?

arkadaşlar kpss 2016 önlisans için önerebileceğiniz dershane var mı? ankara'ya yeni geldim. kpss dershaneleri hakkında bilgim yok :KK43:

Back
X