- 22 Temmuz 2015
- 211
- 28
- 28
- 34
az kalmiş canım kazasz belasz atlatrsınız inşalla :) cıkarken ağladım evet kuşagım bağlanırken filan cok kötü oluyo insan düğün çıkışı da ağladm ama kına da ağlamadmdüğün olacak işte kayseri de de 27sinde az kaldınaptın nasıldı ağladınmı çıkarken
FİYAT COK İYİ CANIM ANKARA İSTANBUL GİBİ YERLERDE HEP ÖYLE AMA BEN KAYSERİDE BULAMADM MALESEF OYLEYSE HİÇ UĞRAŞMA
hizmetleri olmasa bile geliyorlar ama tabi konaklama yeme içme sana ait :) ağlanıyor ya ben ertesi gün hemen eve gittim tatil için malz annemlerde kalmiş hemen gelecegini bilsek aglamazdık diyollar gülüyosun geciyosun işteinşaalah orada da hizmetleri vardır :) yoksa zor olacak benim için. ayy ağlanmaz mı ya ben şimdiden fenayım
hizmetleri olmasa bile geliyorlar ama tabi konaklama yeme içme sana ait :) ağlanıyor ya ben ertesi gün hemen eve gittim tatil için malz annemlerde kalmiş hemen gelecegini bilsek aglamazdık diyollar gülüyosun geciyosun işte
aynen canım tarih belli olsunda bakalım:) evet o da kayserili ailelermz burda en cok bunu istemiştm oldu cok şükürçok bir fiyat çıkacağını sanmıyorum ama tarih belli olduktab sonra yine de konuşmak lazım tabi :) ayy sen kurtuldun valla ne güzel :) damat bey de mi kayserili :)
aa ne güzel sans var en azından :)ayy en güzeli bende en çok onu istedim ama şimdilik kısmet olmadı ama ben evlendikten sonra belki annemlerde kayseriye taşınacaklar orda teyzemler falan da var yabancı olduğumuz bi şehir değil bkalım artık kısmet :)
aa ne güzel sans var en azından :)
şimdi nasılsın balayına gittiniz miaz kalmiş canım kazasz belasz atlatrsınız inşalla :) cıkarken ağladım evet kuşagım bağlanırken filan cok kötü oluyo insan düğün çıkışı da ağladm ama kına da ağlamadm
Şimdi izin bitti işe devamşimdi nasılsın balayına gittiniz mi
Şimdi izin bitti işe devamtatil de cok güzel eğlenceliydi biz memnun kaldık tadını cıkarmaya baktık ama bitti
Şimdi izin bitti işe devamtatil de cok güzel eğlenceliydi biz memnun kaldık tadını cıkarmaya baktık ama bitti
yaa ben tatil hemen bitmesin istiyoruuumm az kaldı bir kaç haftaya gelirim kayseriye eşyalarım yerleşicek baya geç kaldıkda anca geliyor mobilyalar
onlar kolay canım toplıcaksın abla yenge görümce elti bi günde temizleyip cıkacaksnzyaa ben tatil hemen bitmesin istiyoruuumm az kaldı bir kaç haftaya gelirim kayseriye eşyalarım yerleşicek baya geç kaldıkda anca geliyor mobilyalar
sende mi gittin tatile :)
onlar kolay canım toplıcaksın abla yenge görümce elti bi günde temizleyip cıkacaksnzhoş ben öyle yapamadm pek ama olsundu
o zaman kolay gelsinbende öyle fazla kalabalık olmıcaz :)
ohh sen rahatsın bitti işino zaman kolay gelsin
yok benüm ağustos sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?