2016 Kayseri Gelinleri...

bende oraya gelin gelicem inşallah :) kuaför ve düğün mekanından memnun oldun mu peki :)

Evet ben cok memnun kaldım sadece kır düğünüydü ama sadece benm düğünmde yağmur yağdı :D tabi bu ihtimali de düşünmüşler içeri aldılar hemen

evet canım ideal kır bahçesiydi ama olmadı :KK70: senin ne zamandı

Ben kış düğünlerini hiç sevmesem de benim ki illa Kasım da diyor yani tam olarak belli değil hala o ay da nasıl oluyor acaba kayseri çok soğuk mu

Ben kış düğünlerini hiç sevmesem de benim ki illa Kasım da diyor yani tam olarak belli değil hala o ay da nasıl oluyor acaba kayseri çok soğuk mu
kasımda soğuk olur canım aman hiç öenmi yok ya sanki benimki yazın oldu da noldu yine kır olmadı :D cok özenme özendiğin şeyler hiç olmuyor

teşekkür ederim kuzum hepimiz cok mutlu oluruz inşallah kına düğün bi ihtiyacınız olursa danişablrsiniz yardımcı olurum ben

yok özendiğimden değil de benim bütün akrabalar dışardan gelecek onları düşünüyorum bu arada ben danışıcam sanırım kına da kayseri de oldu demi :)

yok özendiğimden değil de benim bütün akrabalar dışardan gelecek onları düşünüyorum bu arada ben danışıcam sanırım kına da kayseri de oldu demi :)
evet canım o da ideal de oldu osmanlı salonunda kına ekibinden tur yeme içme dağıtılacak şeyler kıyafet hepsini sorabilrsin

hatta kızlar kıyafetlerimi de satacagım ilgilenen olursa eğer 2 kıyafetim var biri giriş biri son çıkış :)

evet canım o da ideal de oldu osmanlı salonunda kına ekibinden tur yeme içme dağıtılacak şeyler kıyafet hepsini sorabilrsin
özenme derken canım yanliş anlaşılmasın hani bişeye cok özen gösteriirsin istersin uğraşırsın ama bi aksilik cıkar o anlamda :)

ya aslında bi organizasyon ayarlamayı düşünüyordum kıyafetinden dağıtılacaklara kadar herşeyi onları yapıyor yani hep aklımda böyle birşey vardı normalde ben kınayı istanbulda düğünü kayseride düşünüyordum taa ki benimki düğün yerine yemekli bi davet düşünüyorum diyene kadar çalgılı çengili istemiyormuş beyefendi. annemde o zaman dedi ki hiç istanbulda yapma kına da kayseri de olsun o zaman iki iş olmasın memleketten gelenlere de dedi. eğer düşündüğüm organizasyon kayseriye gelirse hiç öyle şeyleri yine düşünmem onlar hazırlasınlar bence :)

ya aslında bi organizasyon ayarlamayı düşünüyordum kıyafetinden dağıtılacaklara kadar herşeyi onları yapıyor yani hep aklımda böyle birşey vardı normalde ben kınayı istanbulda düğünü kayseride düşünüyordum taa ki benimki düğün yerine yemekli bi davet düşünüyorum diyene kadar çalgılı çengili istemiyormuş beyefendi. annemde o zaman dedi ki hiç istanbulda yapma kına da kayseri de olsun o zaman iki iş olmasın memleketten gelenlere de dedi. eğer düşündüğüm organizasyon kayseriye gelirse hiç öyle şeyleri yine düşünmem onlar hazırlasınlar bence :)
aslında ben organizasyon ekibinden sadece dans kızlarını ayarladım diğer herşeyi tek tek gidip kendim aldım arastrdm yaptırdım kıyafetlrimi diktrdm cok fazla zaman aldı yani bence başla sende biran önce :D

aslında ben organizasyon ekibinden sadece dans kızlarını ayarladım diğer herşeyi tek tek gidip kendim aldım arastrdm yaptırdım kıyafetlrimi diktrdm cok fazla zaman aldı yani bence başla sende biran önce :KK70:

dediğin gibi çok zaman alır bakalım bu cumartesi geliyorlar kınanın da düğünün de tarihi belli olacak bende artık ona göre birşeyler bakıcam peki dans kızlarından memnun kaldın mı :)

dediğin gibi çok zaman alır bakalım bu cumartesi geliyorlar kınanın da düğünün de tarihi belli olacak bende artık ona göre birşeyler bakıcam peki dans kızlarından memnun kaldın mı :)
Evet memnun kaldm sadece bi dansı şaşirdilar :D ama takılmadm ona ufak tefek şeyler

Evet memnun kaldm sadece bi dansı şaşirdilar :KK70: ama takılmadm ona ufak tefek şeyler

aynen o da sorun değil :) mesela bi yerden teklif aldım kıyafet mekan süslemesi dağıtılacak hediyeler dans kızlar dj tefler falan hepsi 1750 sen bi tek mekanı ayarlayıp ayakkabını hazır edeceksin bence çok iyi değil mi tek tek yapsan daha masraflı olacak :)

aynen o da sorun değil :) mesela bi yerden teklif aldım kıyafet mekan süslemesi dağıtılacak hediyeler dans kızlar dj tefler falan hepsi 1750 sen bi tek mekanı ayarlayıp ayakkabını hazır edeceksin bence çok iyi değil mi tek tek yapsan daha masraflı olacak :)
FİYAT COK İYİ CANIM ANKARA İSTANBUL GİBİ YERLERDE HEP ÖYLE AMA BEN KAYSERİDE BULAMADM MALESEF OYLEYSE HİÇ UĞRAŞMA

teşekkür ederim kuzum hepimiz cok mutlu oluruz inşallah kına düğün bi ihtiyacınız olursa danişablrsiniz yardımcı olurum ben

düğün olacak işte kayseri de de 27sinde az kaldı :D naptın nasıldı ağladınmı çıkarken

Back