- Emoji Skoru
- 4.628
- Puanlar
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatlar nasıl kızlar?Teşekkürler bu arada ben de Aleyna galinlikten begendjm haftaya alacagim
Kuaför sormuşsunuz şu an kayseride iyi diyebileceğim 3 kuaför var. Birincisi Vahit (mezuniyetimde buraya gitmiştim çok beğendim kendilerini) ikincisi Sude saç ve turban tasarımı üçüncüsü de Seda saç tasarım. Bu üç kuaför gelin başı olarak çok iyi işler çıkarıyor. Özellikle Seda saç tasarım ve sude makyaj konusunda da iyiler. Şöyle bir şey var bu iki kuaförün instagram ve facebook hesabı var yaptığı saçlara makyajlara bir bakın. Makyajı beğenmezseniz Kayseri forumda Mac kozmetik açıldı orada makyaj yapıyorlar. Sadece makyajıda orda yaptırabilirsiniz. Ben nereyi seçtim derseniz düğün salonu ve gelinlikçimin anlaşmalı olduğu Sude saç ve turban tasarımında karar kıldım.
Gelinliğimi Aleyna gelinlikten aldım çok da memnunum. Salonda Gökkuşağı düğün salonu yemekli olacak düğünümüz
merhaba tesadüfen bu konuyu gördüm ben de 5 ay önce kayseri'ye gelin geldim. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım kuaför olarak kınada ve düğünde seda saç tasarıma gittim kesinlikle ve kesinlikle öneririm. ben hiçbir yeri bilmiyordum zaten direk oraya götürdüler. çok memnun kaldım.
Merkezdeler canım üçüde alpaslan mahallesindeCanım oralar nerde tam olarak merkezdemi
Bana ait olmayan bir soruya cevap vermişim kusura bakmayınHangi mekandı düğün fiyatlar nasıl acaba hayırlı olsun bu arada eviniz kira mı kiraysa nerde ve nekadar öğrenmem gereken çok şey var
Seda saç tasarımla görüşmeye gidicem bende ama fiyat bilgisi vermediler canım kına ve düğün için ne kadara yaptırdın saçınımerhaba tesadüfen bu konuyu gördüm ben de 5 ay önce kayseri'ye gelin geldim. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım kuaför olarak kınada ve düğünde seda saç tasarıma gittim kesinlikle ve kesinlikle öneririm. ben hiçbir yeri bilmiyordum zaten direk oraya götürdüler. çok memnun kaldım.
merhaba:) elmacıoğlu var forum kayseri'nin karşısında. 2 salon tutmuştuk. biraz tuzluydu tabi talastayım ben kentsel dönüşümde yeni yapılan bir sitedeyim çok şükür çook memnunum. her şey dibimde işlek bir yer. kiralar değişiyor benim oturduğum yer 800. 2 arka sokak 600e vardı mesela.Hangi mekandı düğün fiyatlar nasıl acaba hayırlı olsun bu arada eviniz kira mı kiraysa nerde ve nekadar öğrenmem gereken çok şey var
kına+düğün sadece benim değil artı 3 kişi vardı. toplam 1000 oldu. indirim yaptılar ama.Seda saç tasarımla görüşmeye gidicem bende ama fiyat bilgisi vermediler canım kına ve düğün için ne kadara yaptırdın saçını
Teşekkür ederim canımkına+düğün sadece benim değil artı 3 kişi vardı. toplam 1000 oldu. indirim yaptılar ama.
kına+düğün sadece benim değil artı 3 kişi vardı. toplam 1000 oldu. indirim yaptılar ama.
bakım yoktuSadece saç makyajmı başka şeylerde varmı bakım ağda gibi ne bileyim
rica ederimTeşekkür ederim canım
bende gitmek istiyorm seda saç tasarıma ama fiyatları cidden uçuk ama makyaj konusunda profosyonel oldugunu billiyorum.rica ederim
bende gitmek istiyorm seda saç tasarıma ama fiyatları cidden uçuk ama makyaj konusunda profosyonel oldugunu billiyorum.
royalderm var birde oraya soracagım bide koket fiyatları nasıl hiç bilmiyorumBaşka bildiğin yerler varmı canım