- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
anladım canım kacıncı ay ben sana ortalama fiyat söyleyim salonlar için
ağustos sonu gibi sanırım daha belli değil ama büyük ihtimal ağustos baktık yer bulamıyoruz eylüle sarkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım altıntepe düğün salonu var erkilette biraz güzel olsun diyosan orası 5000 civari sonra idealin havuzbası var orasıda 8000 filan bide 2 kapalı salonu var benmki ve bir başka yani bütçene göre çok düğün salonu bulunur hiç sorun etme. seda sac tasarım var oraya güzel diyorlarfakat çok pahalı 1000 tl filan gider kına+düğün başka da bende inan nereye giecegimi bilmiyorum.ama hiltou kuaforune gitmeyeceğimi biliyorum hiç tavsiye etmem.birde kayseride güzel kuaför neresi önerirsin hiç bilmediğim için nereye saç makyaj yaptırcam bilemiorm
canım altıntepe düğün salonu var erkilette biraz güzel olsun diyosan orası 5000 civari sonra idealin havuzbası var orasıda 8000 filan bide 2 kapalı salonu var benmki ve bir başka yani bütçene göre çok düğün salonu bulunur hiç sorun etme. seda sac tasarım var oraya güzel diyorlarfakat çok pahalı 1000 tl filan gider kına+düğün başka da bende inan nereye giecegimi bilmiyorum.ama hiltou kuaforune gitmeyeceğimi biliyorum hiç tavsiye etmem.
merkezdede cok uygun olan salobnlar var önemli olan senin ne beklediğin yani ne olmasını istersın benim düğün salonum merkezi değil hacılara giderken tepede ben biraz görselliğe salon düzenine baktım senin içinde önemliyse tavsiye ederim.kuaförde bulursam yazarım canım sanaya uygun fiyatlı bir salon umarım bulabiliriz merkezde olursa daha iyi olur... Kuaför önerilerini beklicem canım çünkü hiç bir yer bilmiyorum kuaförde yine merkezde olursa iyi olur
merkezdede cok uygun olan salobnlar var önemli olan senin ne beklediğin yani ne olmasını istersın benim düğün salonum merkezi değil hacılara giderken tepede ben biraz görselliğe salon düzenine baktım senin içinde önemliyse tavsiye ederim.kuaförde bulursam yazarım canım sana
2 YERDE OLMASI KÖTÜ CANIMM GERCEKTEN AMA İNŞ GÖNLÜNE GÖRE Bİ YER BULURSUN2 yerde olacak görsellik önemli tabide kır düğünleri geçiyor içimden de çok pahalı tek yerde olsa neyse hadi ama bizi baya bunaltır o neyse ya bi gezmeye başlayınca bakalım
inşallah canım seninde yardımlarını bekliyorum yine sorarım sana2 YERDE OLMASI KÖTÜ CANIMM GERCEKTEN AMA İNŞ GÖNLÜNE GÖRE Bİ YER BULURSUN
tabiki sorabilirsin gelinliğinle kına kıyafetlerini aldın mı veya mobilyalarını ?inşallah canım seninde yardımlarını bekliyorum yine sorarım sana
gelinliği falan ankaradan alırım da mobilyalar ordan olcak sen aldınmı fiyatlar ne alemde ve aldıysan ne kadar maal oldu sadece eşyalartabiki sorabilirsin gelinliğinle kına kıyafetlerini aldın mı veya mobilyalarını ?
BENCE EŞYALARI ANKARADAN AL BİZ ANKARAYA GELİP ALACAKTIK DAHA UYGUNMUS AMA VAKTİMİZ YOKTU BURDAN ALDIK SALON VE YEMEK ODASINI 10000 E ALDIK OTURMA ODASI 4500 YATAK ODASI DA 4000 E ALDIK BUNLAR EN UYGUN ŞEKLİYDİ BİZİM İÇİNgelinliği falan ankaradan alırım da mobilyalar ordan olcak sen aldınmı fiyatlar ne alemde ve aldıysan ne kadar maal oldu sadece eşyalar
burdan oraya nakliye parası bilmem ne çizilirmi bozulurmu aynı hesaba gelir canım zaten ankarayada bakarız ama hem ora hem ora 2 yerdede araştırırz fiyat hangi mağazadan aldınızBENCE EŞYALARI ANKARADAN AL BİZ ANKARAYA GELİP ALACAKTIK DAHA UYGUNMUS AMA VAKTİMİZ YOKTU BURDAN ALDIK SALON VE YEMEK ODASINI 10000 E ALDIK OTURMA ODASI 4500 YATAK ODASI DA 4000 E ALDIK BUNLAR EN UYGUN ŞEKLİYDİ BİZİM İÇİN
canım ben nakliyeyle bile buradaki fiyatı gecmiyor diye duydumda siz yine de araştırın. ben yatak odamla oturma odamı cennet mobilyadadan aldım salonumu mns mobilyadan ama aynıları alonza diye bi magaza var burda birebir aynısını satıyo turma odam 7000 salonum da 12000 teşhir veririrm dedi bizde aynılarını bu mağazalarda bulduk aldıkburdan oraya nakliye parası bilmem ne çizilirmi bozulurmu aynı hesaba gelir canım zaten ankarayada bakarız ama hem ora hem ora 2 yerdede araştırırz fiyat hangi mağazadan aldınız
canım ben nakliyeyle bile buradaki fiyatı gecmiyor diye duydumda siz yine de araştırın. ben yatak odamla oturma odamı cennet mobilyadadan aldım salonumu mns mobilyadan ama aynıları alonza diye bi magaza var burda birebir aynısını satıyo turma odam 7000 salonum da 12000 teşhir veririrm dedi bizde aynılarını bu mağazalarda bulduk aldık
ekledim fotolarını belki fikir olur ben biraz country tarzı seviyorum :) oturma odamın sadece rengi değişecek diğerleri aynı kalacak.burdan oraya nakliye parası bilmem ne çizilirmi bozulurmu aynı hesaba gelir canım zaten ankarayada bakarız ama hem ora hem ora 2 yerdede araştırırz fiyat hangi mağazadan aldınız
Herşeyin çok güzel canımm ağız tadıyla otur inşallah bende artık bi burdan bi kayseriden bakim hangisi daha uygun gelirse ankrada daha fazla çeşit olur ama işte bakalım biekledim fotolarını belki fikir olur ben biraz country tarzı seviyorum :) oturma odamın sadece rengi değişecek diğerleri aynı kalacak.
cok sagol canım daha iyileri senin olur inşallah daha zamanın var bak bakalım nerde oturacagınız belli mi?Herşeyin çok güzel canımm ağız tadıyla otur inşallah bende artık bi burdan bi kayseriden bakim hangisi daha uygun gelirse ankrada daha fazla çeşit olur ama işte bakalım bi
Aminn şuan daha söz olmadı 15-16 şubat gibi isteme söz bir arada olacak büyük ihtimal sonra bir aksilik olmazsa telaşlarım başlıcak... Ben talasta oturalım istiyorum kira olcak ev orda hoş evler var ama işte kiralar yüksek biraz merkeze yakın olsunda istiyoruz işe gidip gelme açısından ama akrabalardan uzak olmak için biraz kaçalım istiyoruz açıkcası siz nerde oturcaksınız ev fiyatları ne alemde kiralarcok sagol canım daha iyileri senin olur inşallah daha zamanın var bak bakalım nerde oturacagınız belli mi?
Evet haklısın biraz uzak olmak güzel arabanız varsa tabi veya iş yeriniz nerde ev bence ona bağlı en önemlisi o. ben fevziçakmakta oturacagım nişanlımın evi var. ama kiralarda yaklasık olarak en uygun 500 600 o da en uygun talasın biraz daha uzak mahallelernde.Aminn şuan daha söz olmadı 15-16 şubat gibi isteme söz bir arada olacak büyük ihtimal sonra bir aksilik olmazsa telaşlarım başlıcak... Ben talasta oturalım istiyorum kira olcak ev orda hoş evler var ama işte kiralar yüksek biraz merkeze yakın olsunda istiyoruz işe gidip gelme açısından ama akrabalardan uzak olmak için biraz kaçalım istiyoruz açıkcası siz nerde oturcaksınız ev fiyatları ne alemde kiralar
Merkezde iş yeri arabamızda var satmassak tabi düğün için valla bilmiyorum canım şuan için kiralık ev bakıcaz işte deiğim gibi herşey şubattan sonra başlıcak yüzük takılsaydı biEvet haklısın biraz uzak olmak güzel arabanız varsa tabi veya iş yeriniz nerde ev bence ona bağlı en önemlisi o. ben fevziçakmakta oturacagım nişanlımın evi var. ama kiralarda yaklasık olarak en uygun 500 600 o da en uygun talasın biraz daha uzak mahallelernde.