Kızlar sizleri yerim Kakao ve Ben ve asivemai . İnanın cok uzuldum ama witch hunt a ulaşamıyorum. Neden boyle oldu anlayamadım. geranio onun kurbanıydı. @GezegeNKralicesi istanbul disinda oldugu icin göndermediğini soyledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi anlamda ayıp girdiğine göre herşey yolunda ciddi anlamda ayıp vallayawitch hunt dün akşam saat 23:00 sularında siteye giriyorsun da neden bir yorum veyahut bir haber vermiyorsun
Sasirdimwitch hunt yasca benden buyuksun saygısızlık etmek istemiyorum. Ameliyatliyim dedim anlayış gösterdik. Ama hediyelerine kavuşup kurbanına hediye yollamamakta nesi? Bir de rahatsız olmamak adına engellemişsin beni???
Yorum yok .........witch hunt yasca benden buyuksun saygısızlık etmek istemiyorum. Ameliyatliyim dedim anlayış gösterdik. Ama hediyelerine kavuşup kurbanına hediye yollamamakta nesi? Bir de rahatsız olmamak adına engellemişsin beni???
Kızlar selamlar
Paketim geldi. Bu akşam uzun uzun yazıcam bununla ilgili fotoğrafları da eklerim bu akşam.
Canim benim adıma sorun degil bosver. Ben senin adına cok uzuldum. Bir açıklama yapmalısın witch hunt yascs hepimizden buyuksun bu kadarını hakediyoruz diye dusunuyorum.Paket sabah gelmiş evde değildim yeni görebildim. Önce gönderdiği için witch hunt a teşekkür ederim.
Rahatsızlığı nedeni ile gönderimi geç yapacağını bildirmişti kendisi. Tabiki hediye hiç önemli değil buradaki herkesin sağlığı huzuru çok daha önemli o yüzden hiç sorun değildi göndermese bile canı sagolsun. Sadece bu kadar gecikecegini bildirmesi ve bu süreçte benimle bi irtibata geçmesini isterdim.
Ancak D doakolik bu süreçte çok fazla üzüldü. Gerek cevapsız kalışı gerek engellenmesi. Ben en başta onun adına sonra diğer takip eden üyelerin adına bir açıklama bekliyorum katilimden.
Canim benim adıma sorun degil bosver. Ben senin adına cok uzuldum. Bir açıklama yapmalısın witch hunt yascs hepimizden buyuksun bu kadarını hakediyoruz diye dusunuyorum.
ben şunu merak ediyorum geranio kuzum sen hiç hayvanlarla ilgili birşey yazmamışsın tanıtımında ama o kedi ve köpek maması neden??
Canim benim adıma sorun degil bosver. Ben senin adına cok uzuldum. Bir açıklama yapmalısın witch hunt yascs hepimizden buyuksun bu kadarını hakediyoruz diye dusunuyorum.
Evet gunaydin herkese...
Bastan beri okuyorum bir beni 30 liralik hediyeyi gondermeyecek kadar kisiliksiz yapmadigi kalmis bazilarinin ..
Ben doaya ameliyat oldugumu soyledigimin ustunden 1 kere daha operasyon gecirmek zorunda kaldim cunku gaitaya bir turlu cikamiyordum ne yasadigimi ancak ben bilirim ..
Gezegen kralicesine tesekkur ederim bana verdigi ilac isimlerinden dolayi ..
Bu arada iki hafta da iki kere operasyon gecirmek benim sinirlerimi cok yipratti ..
Doakoligi engellemedim ..
Whatsapp ve telefonumda ne kadar program varsa hepsini sildim ..
Sanirim kendisi engelledigimi dusundu ..
Son olarak hala evde dinleniyorum ..
Paketide ben degil arkadasim yolladi ..
Ben ona sadece hediyeleri verdim paketledi mi kutuladi mi haberim bile yok ..
Asivemavi sana diyebilecek sozum yok ..
Kedi ve kopek sevdigini belirtmesine gerek yok zira hayvanlari insan olan herkes sevmeli ve deger vermeli..
Ben surekli bu mamalardan aldigim icin geranioya da yolladim ..
Bunun icin sana hesap mi vericem acaba ..
Neyle dalga gecmeye neyin lafini sokmaya calisiyorsun ..
Bilgece ve kakao ya tesekkur ederim ..
Illaki bir sorun oldugu belliydi ve bunu anlamislardi tekrar tesekkurler ..
Benim tek sorumlulugum kurbanima bildirmemekti ama bunu da yapamadim ..
Kendisinden tekrar ozur dilerim ..
Elimden bu kadari geldi cok daha ozenmek isterdim ..