2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Ben okuyorum yazmıyorum herşey olabilir.allah korusun herşey olabilir ama 2 dk ayırıp şurda durum belirtmek cok zor değil.ben biliyordum böyle olucağini o yüzden iptal edelim demiştim işte.doaciğim üzülme.olmadı hediyesini almayan arkadasa biz bi gönderim yaparız.onunda çekilişten mutlu çıkmasını sağlayabiliriz:-)

witch hunt witch hunt yasca benden buyuksun saygısızlık etmek istemiyorum. Ameliyatliyim dedim anlayış gösterdik. Ama hediyelerine kavuşup kurbanına hediye yollamamakta nesi? Bir de rahatsız olmamak adına engellemişsin beni???

Kızlar selamlar

Paketim geldi. Bu akşam uzun uzun yazıcam bununla ilgili fotoğrafları da eklerim bu akşam.

Paket sabah gelmiş evde değildim yeni görebildim. Önce gönderdiği için witch hunt witch hunt a teşekkür ederim.

Rahatsızlığı nedeni ile gönderimi geç yapacağını bildirmişti kendisi. Tabiki hediye hiç önemli değil buradaki herkesin sağlığı huzuru çok daha önemli o yüzden hiç sorun değildi göndermese bile canı sagolsun. Sadece bu kadar gecikecegini bildirmesi ve bu süreçte benimle bi irtibata geçmesini isterdim.

Ancak D doakolik bu süreçte çok fazla üzüldü. Gerek cevapsız kalışı gerek engellenmesi. Ben en başta onun adına sonra diğer takip eden üyelerin adına bir açıklama bekliyorum katilimden.

Son düzenleme:
Paket sabah gelmiş evde değildim yeni görebildim. Önce gönderdiği için witch hunt witch hunt a teşekkür ederim.

Rahatsızlığı nedeni ile gönderimi geç yapacağını bildirmişti kendisi. Tabiki hediye hiç önemli değil buradaki herkesin sağlığı huzuru çok daha önemli o yüzden hiç sorun değildi göndermese bile canı sagolsun. Sadece bu kadar gecikecegini bildirmesi ve bu süreçte benimle bi irtibata geçmesini isterdim.

Ancak D doakolik bu süreçte çok fazla üzüldü. Gerek cevapsız kalışı gerek engellenmesi. Ben en başta onun adına sonra diğer takip eden üyelerin adına bir açıklama bekliyorum katilimden.
Canim benim adıma sorun degil bosver. Ben senin adına cok uzuldum. Bir açıklama yapmalısın witch hunt witch hunt yascs hepimizden buyuksun bu kadarını hakediyoruz diye dusunuyorum.

Canim benim adıma sorun degil bosver. Ben senin adına cok uzuldum. Bir açıklama yapmalısın witch hunt witch hunt yascs hepimizden buyuksun bu kadarını hakediyoruz diye dusunuyorum.

ben şunu merak ediyorum geranio geranio kuzum sen hiç hayvanlarla ilgili birşey yazmamışsın tanıtımında ama o kedi ve köpek maması neden?? o_O

Evet gunaydin herkese...
Bastan beri okuyorum bir beni 30 liralik hediyeyi gondermeyecek kadar kisiliksiz yapmadigi kalmis bazilarinin ..
Ben doaya ameliyat oldugumu soyledigimin ustunden 1 kere daha operasyon gecirmek zorunda kaldim cunku gaitaya bir turlu cikamiyordum ne yasadigimi ancak ben bilirim ..
Gezegen kralicesine tesekkur ederim bana verdigi ilac isimlerinden dolayi ..
Bu arada iki hafta da iki kere operasyon gecirmek benim sinirlerimi cok yipratti ..
Doakoligi engellemedim ..
Whatsapp ve telefonumda ne kadar program varsa hepsini sildim ..
Sanirim kendisi engelledigimi dusundu ..
Son olarak hala evde dinleniyorum ..
Paketide ben degil arkadasim yolladi ..
Ben ona sadece hediyeleri verdim paketledi mi kutuladi mi haberim bile yok ..
Asivemavi sana diyebilecek sozum yok ..
Kedi ve kopek sevdigini belirtmesine gerek yok zira hayvanlari insan olan herkes sevmeli ve deger vermeli..
Ben surekli bu mamalardan aldigim icin geranioya da yolladim ..
Bunun icin sana hesap mi vericem acaba ..
Neyle dalga gecmeye neyin lafini sokmaya calisiyorsun ..
Bilgece ve kakao ya tesekkur ederim ..
Illaki bir sorun oldugu belliydi ve bunu anlamislardi tekrar tesekkurler ..
Benim tek sorumlulugum kurbanima bildirmemekti ama bunu da yapamadim ..
Kendisinden tekrar ozur dilerim ..
Elimden bu kadari geldi cok daha ozenmek isterdim ..

Aciklamayi yaptim
Yasca buyuksun ne alaka cozebilmis degilim hala ..
Bu hesap sormaya calismalar falan hic hosuma gitmedi benim ..
30 liralik hediye icin ortadan mi kaybolacaktim ben bu nasil bir dusunce tarzi kendinize gelin rica ederim ...
Bu konuyu tartisma boyutuna getirmeyin ..
Ben rahatsiz oldugumu belirttim ona gore davranin ..
Hediyemi gec gonderdim cunku sebepleri cok agirdi ..
Bu topigin kapanmamasi icin en cok ben ugrasmistim ne diye kendimi zan altinda birakayim ..
Bu konu hakkinda soyleyeceklerim bu kadar ..
Herkes karsisindakini kendisi gibi dusunur ..
Diyecek baska bir seyim yok ..
Alintilama yapmayin yapsanizda cevap alamayacaksiniz ..

Bu arada geranio asaletin icin tekrar tesekkurler ..
Hediye gondermesende canin sagolsun demissin ..
Senden baska herkes herhalde hediyenin ustune yatacagimi falan dusundu ..
Kisisel olarak bir tek senden ozur dilerim haklisin haber vermem gerekirdi ama inan bunu yapacak gucum yoktu benim ..
Hediyelerini gule gule kullan ..

Evet gunaydin herkese...
Bastan beri okuyorum bir beni 30 liralik hediyeyi gondermeyecek kadar kisiliksiz yapmadigi kalmis bazilarinin ..
Ben doaya ameliyat oldugumu soyledigimin ustunden 1 kere daha operasyon gecirmek zorunda kaldim cunku gaitaya bir turlu cikamiyordum ne yasadigimi ancak ben bilirim ..
Gezegen kralicesine tesekkur ederim bana verdigi ilac isimlerinden dolayi ..
Bu arada iki hafta da iki kere operasyon gecirmek benim sinirlerimi cok yipratti ..
Doakoligi engellemedim ..
Whatsapp ve telefonumda ne kadar program varsa hepsini sildim ..
Sanirim kendisi engelledigimi dusundu ..
Son olarak hala evde dinleniyorum ..
Paketide ben degil arkadasim yolladi ..
Ben ona sadece hediyeleri verdim paketledi mi kutuladi mi haberim bile yok ..
Asivemavi sana diyebilecek sozum yok ..
Kedi ve kopek sevdigini belirtmesine gerek yok zira hayvanlari insan olan herkes sevmeli ve deger vermeli..
Ben surekli bu mamalardan aldigim icin geranioya da yolladim ..
Bunun icin sana hesap mi vericem acaba ..
Neyle dalga gecmeye neyin lafini sokmaya calisiyorsun ..
Bilgece ve kakao ya tesekkur ederim ..
Illaki bir sorun oldugu belliydi ve bunu anlamislardi tekrar tesekkurler ..
Benim tek sorumlulugum kurbanima bildirmemekti ama bunu da yapamadim ..
Kendisinden tekrar ozur dilerim ..
Elimden bu kadari geldi cok daha ozenmek isterdim ..

Öncelikle tekrar çok geçmiş olsun. Baştan beri hep geçerli bi açıklaman olduğunu düşünmek istedim. Aksini buradaki kimseye yakıştıramıyorum çünkü.

D doakolik ile sürekli irtibattaydik ve ne kadar üzüldüğünü bizzat gördüğüm için onun adına bi açıklama istedim. Söz konusu sağlık ise tabiki hediye önemli değil buradaki herkesin böyle düşündüğünü biliyorum.

Mamalara gelince asivemai asivemai kuzum bununla ilgili bişey yazmamıştım. Ancak mamaları gördüğümde yadirgamadim. Sokak hayvanları için duyarlı bi davranış bence bu. Minigime vericem onları okulunun etrafındaki hayvanlara vermek istediğini söyledi.

Son olarak lütfen tadımız kaçmasın kızlar. Gerildik üzüldük ama ben hep mantıklı bi açıklamasınin olduğuna inandım doa şahit. Oldu bitti sonunda açıklama da geldi. Söz konusu sağlık olmasaydı daha farklı davranabilirdim bence ama bilerek yaptığını düşünmemeye çalıştım hep zaten.

Benim için sıkıntı yok inşallah diğer kızlar da böyle düşünüyordur artık.

witch hunt witch hunt ne ameliyatı geçirdin bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun. Sanırım hala tam sağlığına kavuşamadın. Yanlış anlaşılmalardan dolayı canını sıkma. Sağlığını düşün. Emin ol hepimiz sağlığını düşünürüz. Bu çekiliş sürecinde herkesin bir aksilikleri çıktı. Kimse zorla katılmadığı için kolay kolay bilerek isteyerek sorumsuzluk yapmaz.
Ancak tam detay bilmemekle beraber bazı arkadaşlarda sıkıntı oldu. Hatta yanlış bilmiyorsam daha önce çekilişe katılan 1 arkadaşımız foruma sürekli girdiği halde hediye göndermedi, cevaplamadı. Ve katili onun kurbanına gönderdi. Yanlışsam D doakolik düzeltsin.
Üstüne senin de whatsapp, foruma girme vs derken yanlış anlaşılmalar meydana geldi.
Yoksa burada mesele hediyeden çok arkadaşlık. Bu çekilişte maalesef sevimsiz olaylar yaşadık. Kimsenin böyle olmasını istemeyeceğinden eminim..

Kesene bereket ve geranio geranio güzel günlerde kullan :KK15:
:KK200::KK200::KK200:

Ben hediyemi aldıö cok teşekürederim asivemai asivemai
Yolladımda mhnds_ mhnds_ güle güle kullan.
Ama en geç 8 martta elimizde olucaktı.iptal edilsin dediğimde en cok teğki gösteren insanlar gitti ve geç gönderim yapan oldu.burda kimseye sanane fln diyemez kımse.ilk sayfada kurallar belirtildi.alan memnun veren memnun D doakolik sende üzüldüğünle stres yaptıgınla kaldın.

X