Kuzum noldu ciddi bişey değil inşallah? Kötü olanları görmesin gözün değmez bile kendini üzmeyeBoşver kuzum ya insanlar çok kötü yani cidden ama.
Kızlar @SERAPSEV bana ozel mesaj yoluyla c ekilisten çekildiğini bildirmiş. Durumu katiline bildirdim. Onun katili serapin kurbanina hediye alacak. Ve sorun bu şekilde çözülecek. Haberiniz olsun. Sadece katilimiz sehirdisinda olacağı için kurbanina hediye haftaya gidicek. Kusura bakmasın nolur elimizden başka birşey gelmiyor
Katilim mi desemmm yoksa kurbanım mı desem bilemedimmSevgili kurbanim ayni zamanda katilim bu koli senin dilerim begenirsin ...bugun doladim sardim streclere mumya gibi kursa gittim ordan pttye gitxektim ama arkadaslar krilir dedi bemde gondermesim o haliyle pitpit poset alsim sardimda.sardim hesiye lakwti yapmadimyarin kargodakiler gorsun ona gore itina ile getirsinler diye ...Allah cc izniyle sabah erkenden kolimle pttye cumartesi en gec oazartesi elinde olur insallah...@esma
ee bir kişinin hediye ulşamış sadece merakla bekliyorum bende
bilgisayara geçtim sonundaeccik siyasete gideyim napıyolar bakem :)
inanılmaz derecede iyi morali -onun öyle olması güç veriyor bize--sanki biz onu değilde o bizi idare ediyor
Maalesef canim hos olmadı ölüsü olan arkadaşımız bile kac kere uğradı buraya. Neyse atlattık bu durumu da cok sukur.Kuzum noldu ciddi bişey değil inşallah? Kötü olanları görmesin gözün değmez bile kendini üzmeye
Çok şükür haber vermiş bari mağdur olmasın kimse. Keşke daha önceden soyleseymis son dk olacak iş değil.
aaa nedengünaydın kızlar dün mesaj geldi kargonuz geldi diye gittim ki yok pazartesi dediler moralim bozuldu.hediyesini alanlar topiğe buyrun
yaaaa inş. bugün eline ulaşır canımBenimki de gelmemiş ya bugün öğleden sonra gelir ya da pazartesi dediler
merkezdeymiş şimdi gelmiş buraya gidip alıcamaaa nedenböyle saçmalık olur mu??? söyleseydin ya kuzum mesaj gelmiş hatta netten de görünüyo nasıl gelmez diye
geçmiş olsun ortalık salgın kaynıyor canım..Günaydııın
Kızlar çok hastayımŞifayı nereden kaptım anlamadım.
ayyyy heyecan yaptımmerkezdeymiş şimdi gelmiş buraya gidip alıcam
günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydııın
Kızlar çok hastayımŞifayı nereden kaptım anlamadım.
oyy kuzum ya olur mu öyle şeyGünaydınlar benim katilimi cidden merak ettim hiçççç irtibata geçmedi benimle .. ben katilsizmiyim acep
yaaaaaaa neden ağladın kuzum yaben geldııımmmmmmm aldım hedıyelerımıağladım ama azıcık duygulandımm:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?