Merhaba canımTünaydın kızlaaar
Hediyelerimi ilk alanlardanım sanırım. Ama bir türlü gönderemedim8 marta yetiştireceğim inşallah kurbancığımm
Evet katılıyorumHediyelerini alan hediye topiğine gidiyor kızlar az şenlenelim yarında ben ğaylaşicam
tmm canım akşama konuşuruzYanı oyle bisey deil kUzum gruptan yazarım sonra
sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktanTünaydın kızlaaar
Hediyelerimi ilk alanlardanım sanırım. Ama bir türlü gönderemedim8 marta yetiştireceğim inşallah kurbancığımm
hakkında hayırlısı olsun canım inşallahKızlar bu kötü gunumde bir d iş görüşmesine gidicem birazdan umarim hayırlısı olur ne diyim.yine gün içinde uğrarım ben öpüyorum hepinizi
İnşallah hayırlısı olur canımKızlar bu kötü gunumde bir d iş görüşmesine gidicem birazdan umarim hayırlısı olur ne diyim.yine gün içinde uğrarım ben öpüyorum hepinizi
kızlarımız tembel çıktıhadı kızlar paylasalım hediyelerimizi
Hiç sorma aman yollamasınlarda sabah ilk ben paylaşiyim:) benım kurbanında almiştir hediyesinikızlarımız tembel çıktı
hadi bakalım inş.Hiç sorma aman yollamasınlarda sabah ilk ben paylaşiyim:) benım kurbanında almiştir hediyesini
Ne zaman yükliycwn kız?Ahh Ahh işten güçten fırsat bulabiliyor muyuz acaba??
tmm canım akşama konuşuruz
sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktan
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
Canım Noldu gelişme var mi? Yani eğer ciddi bişey yoksa yaptığı ayıp...Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
Yaaa bende gidip kendim teslim etmek istiyorummmm ama vaktim yokCanım yok ben hediyelerimi ilk hazırlayanlardanım demek istemiştim.
Benim hediyem bana gelmeyecekÇünküüü katilimle buluşacağııız
kimmiş kızlar o arkadaşKızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?