günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız bakalım:)
oyyy bebeğim kıyamam sana ıhlamur yapcam bugün kocişime sana da yollayayım mıGünaydıın. Ayy ben çok hastayım yaaSizler nasılsınız?
Günaydıın. Ayy ben çok hastayım yaaSizler nasılsınız?
:) :) :) :) :) :)Cok gecmis olsun canim havalardandir. İste benim eski katilcik boyle de tatlı ya ıhlamur yolliyim demis@asivemai
günaydın canımiyidir seni sormalı
oyyy bebeğim kıyamam sana ıhlamur yapcam bugün kocişime sana da yollayayım mı
Cok gecmis olsun canim havalardandir. İste benim eski katilcik boyle de tatlı ya ıhlamur yolliyim demis@asivemai
Aynen cumaya kadar guzelmis sonra cumartesi kar diyo Ankara'da ben anlamadim:)Yolla yavrucum yaaa, ne güzel olur valla =)
Ayy aynen yaa herkesler hasta =)
tmm bebiş yusuf a yapınca seni de unutmiycamYolla yavrucum yaaa, ne güzel olur valla =)
Ayy aynen yaa herkesler hasta =)
Kuzucum gecmis olsun ya grip mi oldunGünaydıııınnn
Ben de hastayım2 gündür eve gidip uyku moduna geçiyorum ama hala hiç halim yok
Evet kuzucum ama ikimiz variz biz birbirimize alalım:)evet bencede haklısın doacım
:):):) olur kuuzum hiç problem değil :)Evet kuzucum ama ikimiz variz biz birbirimize alalım:)
Kuzucum gecmis olsun ya grip mi oldunzaten hic ugramiyosun küsecektim sana
Evet kuzucum ama ikimiz variz biz birbirimize alalım:)
Canımya küsme(
Birimim değişti. Ekranımın görünme açısı çok fazla. O yüzden fazla giremiyorum. Bir de üstüne hasta olunca hiç giremedim
Yoksa gelmez miyim hiç. Bugünden sonra daha fazla girerim ama.
Seni yerim kuzum kolay gelsin :)Haaaaaaaaaayır bunu kabul edemeeeemm :)))
Yapamicaz heralde zaten kimsecikler yokayy kızlar çok kararsız kaldım bu çekiliş için :)
ne zamandır hastaydım uğrayamadım topiğe biraz düşüneyim ben bu çekilişi durumlara bakayım hesap kitap yapayım bakalım var daha gerçi
Kolay gelsin canimSelamlar herkese, iş nedeniyle hiç giremiyorum ya8'i gece eve geliyorum yemekti dinlenmeydi sevgilimle konusmaydi derken 10 11 oluyor sonra hooop yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?