Yapamicaz heralde zaten kimsecikler yok
ayy kızlar çok kararsız kaldım bu çekiliş için :)
ne zamandır hastaydım uğrayamadım topiğe biraz düşüneyim ben bu çekilişi durumlara bakayım hesap kitap yapayım bakalım var daha gerçi
Kuzucum 10 kişiyiz aynen cok az cekilis icin bence yanı sizler isterseniz yapariz tabi ama bilemedimAaaa canım neden yapamıyormuşuz10 kişi değil miyiz şu an?
Kuzucum 10 kişiyiz aynen cok az cekilis icin bence yanı sizler isterseniz yapariz tabi ama bilemedim
Kızlar merhabaa, nasılsınız? =)
Merhaba, Biraz geç bir merhaba oldu ama :) Ben iyileşmeye çalışıyorum. Hastaydınız sanırım iyileşebildiniz mi?
Ehh hiç olmamasından iyidir :))) Ayy çok şükür bugün daha iyiyim. Konuştuğum 3 kişiden 3 ü de hasta yaa, bu nedir :)))
Geçmiş olsun kuzum Sana da geçmiş olsunMerhaba, Biraz geç bir merhaba oldu ama :) Ben iyileşmeye çalışıyorum. Hastaydınız sanırım iyileşebildiniz mi?
Aferinay beni de yaz doamm tamam bende katılacağım dayanamadım <3
Gunaydin canim nasılsın iyileştin mi?Günaydııınnn
Gunaydin canim nasılsın iyileştin mi?
Hosgeldiniz :))Bende katiliyorum
Olsun kuzum senin durumunu biliyoruz tanıtım topiginde iyice tanırsın kendini acınca olur biter. Seni de aramızda gormek isteriz. Hemen ekliyorum ona gore:)Katılmak isterim fakat topiğe uğrayamıyorum
İyi bari sevindim canim benim geçmişler olsun tekrardan:)Çok şükür yaa iyileştim. Bugün iyice kendime geldim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?