Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum kuzum yine de etiketleyim dedim belki kararını değiştirirken diye opuyorumbu seferlik ben de katılmıyorum kızlar, bir dahaki sefere inşallah![]()
Iyiyim canim sen nasilsinne yapıyorsunuz kuzular..![]()
teşekkür ederim davetin için, ben katılmıyorum başka zaman belkiKızlar sizlerle yilbasi çekilişinde beraber olamadık ama kadinlar gunu çekilisin gelmek isterseniz bekleriz :) @2KediAnnesi @jookerFallenAngel
CuteMom
Sare Lavinya @ kanikey
şükür iş ,güç kaç kişi oldukIyiyim canim sen nasilsin
5 kişiyiz benle beraber katılacak misin canimşükür iş ,güç kaç kişi olduk
elbette ekle benide canımm..hediyeleşmek güzeldir..5 kişiyiz benle beraber katılacak misin canim
Tamamdir canim hemen ekliyorumelbette ekle benide canımm..hediyeleşmek güzeldir..![]()
grup sözcüsü olarak yazıyorum :) bizden kimse katılmıyor, teşekkürlerKızlar sizlerle yilbasi çekilişinde beraber olamadık ama kadinlar gunu çekilisin gelmek isterseniz bekleriz :) @2KediAnnesi @jookerFallenAngel
CuteMom
Sare Lavinya @ kanikey
Aynen kuzum bizimkilerden cok katılamayan oldu ama bakalım cogalabilcek miyiz Hosgeldin bu arada:)Selamlar :) Doacim hadi hayırlı olsun topigin :) yeni cekilisimiz de hayırlı olsun:) çok katılamayan arkadaşlar var üzüldüm açıkçasısohbete gelin ama hepiniz bol bol sohbet edelim yine :)
olur canım.çok isterim.Sarisekerannesi canım kadınalr günü çekilişimiz var katılmak ister misin
HosgeldiniZ:))olur canım.çok isterim.
günaydın balımmmGunaydin kızlar herkese guzel br gun olsun insallah![]()
Oy oy eski katılıme bak ya yerim seni:) fotoğrafta supergünaydın balımmm