Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum kuzum yine de etiketleyim dedim belki kararını değiştirirken diye opuyorumbu seferlik ben de katılmıyorum kızlar, bir dahaki sefere inşallah
Iyiyim canim sen nasilsinne yapıyorsunuz kuzular..
teşekkür ederim davetin için, ben katılmıyorum başka zaman belkiKızlar sizlerle yilbasi çekilişinde beraber olamadık ama kadinlar gunu çekilisin gelmek isterseniz bekleriz :) @2KediAnnesi @jooker FallenAngel CuteMom Sare Lavinya @ kanikey
şükür iş ,güç kaç kişi oldukIyiyim canim sen nasilsin
5 kişiyiz benle beraber katılacak misin canimşükür iş ,güç kaç kişi olduk
elbette ekle benide canımm..hediyeleşmek güzeldir..5 kişiyiz benle beraber katılacak misin canim
Tamamdir canim hemen ekliyorumelbette ekle benide canımm..hediyeleşmek güzeldir..
grup sözcüsü olarak yazıyorum :) bizden kimse katılmıyor, teşekkürlerKızlar sizlerle yilbasi çekilişinde beraber olamadık ama kadinlar gunu çekilisin gelmek isterseniz bekleriz :) @2KediAnnesi @jooker FallenAngel CuteMom Sare Lavinya @ kanikey
Aynen kuzum bizimkilerden cok katılamayan oldu ama bakalım cogalabilcek miyiz Hosgeldin bu arada:)Selamlar :) Doacim hadi hayırlı olsun topigin :) yeni cekilisimiz de hayırlı olsun:) çok katılamayan arkadaşlar var üzüldüm açıkçası sohbete gelin ama hepiniz bol bol sohbet edelim yine :)
olur canım.çok isterim.Sarisekerannesi canım kadınalr günü çekilişimiz var katılmak ister misin
HosgeldiniZ:))olur canım.çok isterim.
günaydın balımmmGunaydin kızlar herkese guzel br gun olsun insallah
Oy oy eski katılıme bak ya yerim seni:) fotoğrafta supergünaydın balımmm