- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
hosbuldukHosgeldiniZ:))
Canim sende Hosgeldin yasasin çoğalıyoruz yavas yavas:)GUNAYDIN KIZLAR HEPINIZ HOSGELDINIZ HAYIRLI OLSUN TOPIGIMIZ BENDE VARIM
:) :) :) teş.ederim kuzum :) bak yavaş yavaş artıyor sayımız gördün müOy oy eski katılıme bak ya yerim seni:) fotoğrafta super
Canim sende Hosgeldin yasasin çoğalıyoruz yavas yavas:)
Aynen kuzum benim 9 kisi olduk suan:):) :) :) teş.ederim kuzum :) bak yavaş yavaş artıyor sayımız gördün mü
Evet bütün temennim herkesin Mutlu oldugu sorunsuz bir cekilis olması canim:) evet burda guzellik buraya gelio sohbet etmek çekilişlerden cok guzel arkadaşlıklar kalıyor geriyeinşallah mutlu mesut eğlenceli cıkarıs bu işin içinden.beklentisi yüksek biri değilim.ufak birley beni mutlu eder.zaten amac güzel sohbet etmek hediyelesmek arkadaslık kurmak diye düşünüyorum
aynen öyle.ikinciEvet bütün temennim herkesin Mutlu oldugu sorunsuz bir cekilis olması canim:) evet burda guzellik buraya gelio sohbet etmek çekilişlerden cok guzel arkadaşlıklar kalıyor geriye
İlkinde de kadınlar gunu çekilişine mi katılmıştınız? Yoksa baska bir cekilise mi?aynen öyle.ikinci
Çekilisim benim inşallah bu defa daha güzel olur.
Yok yılbaşi cekılısı idi.İlkinde de kadınlar gunu çekilişine mi katılmıştınız? Yoksa baska bir cekilise mi?
yaşasınnnnnnnnn hoşgeldin bebeğimYılbaşı çekilişine katılamadım diye üzülmüştüm. Varım diyoooorr =))
hoş bulduuumm =))) hadi hediye alalım biraz=)yaşasınnnnnnnnn hoşgeldin bebeğim
alacağız bebeğim sen merak etme şurda 8 şubata ne kaldıhoş bulduuumm =))) hadi hediye alalım biraz=)
Bu insallah herkes acısından cok guzel bir cekilis olur diyelim o zaman:)Yok yılbaşi cekılısı idi.
Hosgeldiniz:)Yılbaşı çekilişine katılamadım diye üzülmüştüm. Varım diyoooorr =))
Bu insallah herkes acısından cok guzel bir cekilis olur diyelim o zaman:)
Hosgeldiniz:)
İnşallahBu insallah herkes acısından cok guzel bir cekilis olur diyelim o zaman:)
Hosgeldiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?