canım sana lafımız yok zaten sen ben doa ve sarı şeker arasında topik muhabeti oluyorBen de yoğun oluyorum yine girmeye çalışıyorum ama girdiğimde de pek kimseler olmayınca kalıyor öyle...
Çekilişin gidişatı beni de endişelendiriyor.
bilgisayarım olmadan mobilden giremiyorum ben aklım burdaydı kaç günHoşgeldinnn kimseler yok zaten
sen ipucu vermedinbilgisayarım olmadan mobilden giremiyorum ben aklım burdaydı kaç gün
katilim bile ulaşmadı bana hep whatsapptan yazarlardı eski cekilişlerde. bari yazsa ordan muhabbet kursak
sana lafınız yoj sen yazıyorsub kuzum.mesela benim kurbanım 1 defa geldiBen de yoğun oluyorum yine girmeye çalışıyorum ama girdiğimde de pek kimseler olmayınca kalıyor öyle...
Çekilişin gidişatı beni de endişelendiriyor.
geçmiş sayfalarda yazdım diye hatırlıyorumm aslında amaa yine söyleyeyim canımsen ipucu vermedin
sana lafınız yoj sen yazıyorsub kuzum.mesela benim kurbanım 1 defa geldi
geçmiş sayfalarda yazdım diye hatırlıyorumm aslında amaa yine söyleyeyim canım
ay herkes üstüne alacak...
yaşı benden büyük ve hayatında bir insan var yalnız değil ve çalışıyor çok aktif değil
Azıcık üzgün canım sen nasılsın?kızlaarr nasılsınız?
Azıcık üzgün canım sen nasılsın?
Kimseler gelmiyor diye canım onun dişinda cok şükür problem yokHayırdır canım kötü bir şey yok inşallah.
Çok şükür iyiyim ben ya.
İnşallah sınunda kınse üzülmez
Kimseler gelmiyor diye canım onun dişinda cok şükür problem yok
başla bakalımHaklısınız valla kızlar. O zaman heyecanı arttıralım biraz. Hadi herkes 1 ipucu versin
Niye ben yaaa =))başla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?