• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

asivemai asivemai Kakao ve Ben Kakao ve Ben canlarım kk da aktif anlamında dedimmmm:)))

Siz de bu gruba dahilsiniz ancak benim canım kurbancım daaaa :KK36::KK36::KK36:

D doakolik azıcık fazla oldu galiba ama acaba kurbancım üzerine alındı mı ne dersin? :KK48:
:KK48::KK48:
Seninki pek buraya ugramiyo ama sanki ya cok denk gelmedim ben:) gerci ben. Benimkiyle de denk gelemiyorum Bi turlu

günaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun :KK66:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur :KK66:
geranio geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin :KK66:
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hatta Morenica Morenica nın herkesin başına :KK48:
Canım çok güzeldi ama ben pek hatırlamıyorum :D o kadar heyecanliydim ki anlatamam. Benimkini hiç görmedim mesela dün farkında değilim :) Atlattık çok şükür taktik yüzükleri sağ salim :)

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)

yok geçmedim canım önce katilim irtibata geçsin bende sonra kurbancığımla irtibata geçicem :KK45::KK45::KK45:

yaaa kim yoksa geranio geranio mu @mhnds_ mi Morenica Morenica mı diğer kızlar mı :KK70: :KK70:

nerde ipucu kuzum ya tatliş bir kız eee herkes tatliş ama ya

Katilim olsana kuzum ya :) hediyem de hazır minigi gönder bana :D

Bu arada ilk ipucumu vereyim benim kurbanim aktif değil :)

image.jpeg image.jpeg Bende bunları yaptım kocaciğima:-)
yaaaa foto istiyoruz

Tanıdığın biri mi ki acaba bende bilemedim simdi:))

Ellerine saglik ne guzel bende kendi çapımda yapıyorum bos vakitlerde sıkılınca evde

itiraf et ben daha aktifim bu sitede girmediğim ,çıkmadığım yer kalmadı ayol :KK49::KK49:o katil benim katilim..:KK76::KK76:
bende aktifim ama senin gibi her yere girmiyorum doğruı ama ben sadece uzaktan izliyorum olup bitenleri :KK43:

asivemai asivemai Kakao ve Ben Kakao ve Ben canlarım kk da aktif anlamında dedimmmm:)))

Siz de bu gruba dahilsiniz ancak benim canım kurbancım daaaa :KK36::KK36::KK36:

D doakolik azıcık fazla oldu galiba ama acaba kurbancım üzerine alındı mı ne dersin? :KK48:
:KK48::KK48:
ben çok pis üstüme alındım ama onu bilir onu söylerim :KK66:
Canım çok güzeldi ama ben pek hatırlamıyorum :KK70: o kadar heyecanliydim ki anlatamam. Benimkini hiç görmedim mesela dün farkında değilim :) Atlattık çok şükür taktik yüzükleri sağ salim :)

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)

Katilim olsana kuzum ya :) hediyem de hazır minigi gönder bana :KK70:

Bu arada ilk ipucumu vereyim benim kurbanim aktif değil :)
canım benim ya mayıs ta inş. sana elimle canlı kanlı getircem allahtan bişey çıkmazsa hayırlısıyla merak etme :KK66:
o anı herkes aynı durumda yaşıyo canım inan ben kına gecemin videosu düğünün videosu falana izlerken aaaa buda gelmiş miydi aaa onunla da oynamışım aaa şöyle böyle diye çok söylediğim olmuştur yani gayet normal bunlar :KK66: rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Anam kımsenın kurbanı aktif değil nasıl olucak bu iş?
anammmmm romantik romantik takılmışız yahu ne güzel ellerine sağlık

Ben dogru söylüyorum ama ne kurbanım ne katilim cok aktif deil, cok denk gelemiyoruz maalesef
biliyorsun benimde kurbanım aktif değil ama belkı kayilim burakardadır:-)
Yollıyum hediyeleride gelir kurbanım:-)
bende aktifim ama senin gibi her yere girmiyorum doğruı ama ben sadece uzaktan izliyorum olup bitenleri :KK43:

ben çok pis üstüme alındım ama onu bilir onu söylerim :KK66:
canım benim ya mayıs ta inş. sana elimle canlı kanlı getircem allahtan bişey çıkmazsa hayırlısıyla merak etme :KK66:
o anı herkes aynı durumda yaşıyo canım inan ben kına gecemin videosu düğünün videosu falana izlerken aaaa buda gelmiş miydi aaa onunla da oynamışım aaa şöyle böyle diye çok söylediğim olmuştur yani gayet normal bunlar :KK66: rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

anammmmm romantik romantik takılmışız yahu ne güzel ellerine sağlık
işte bir iki bişey yaptım.kek kurabıyeleri kızımla yaptık.kalpleride kızımla oyun olarak yaptık o cizdi ben kestim.eğlence oldu bize o da hevesle hazırladı valla

Back