Napiyosun canim? Ay profil resmin beni benden alıyor suan zaten hastayım:)günaydın tatlımm.
hastalık derken rutin kadınsalmı yoksa gribal filanmı geçmiş olsun kuzum . ne yapalım iş ,,ev ,,ev iş arası mekik dokuyorum..Napiyosun canim? Ay profil resmin beni benden alıyor suan zaten hastayım:)
Kadınsal kuzum ya:) kolaylar gelsin vala. Hava 20 derece bugun ama hastayım evden çıkamıyorum cok canim sıkıldıhastalık derken rutin kadınsalmı yoksa gribal filanmı geçmiş olsun kuzum . ne yapalım iş ,,ev ,,ev iş arası mekik dokuyorum..
ayy evet havalar çokk güzel bu aralar ohh beee kanım canım damarlarım canlandı bu havayı görüncee.Kadınsal kuzum ya:) kolaylar gelsin vala. Hava 20 derece bugun ama hastayım evden çıkamıyorum cok canim sıkıldı
Aynen canim bu hafta öyleymiş sanirim cok guzel Güneş'ler icinde heryer insan enerji doluyor Cidden:)ayy evet havalar çokk güzel bu aralar ohh beee kanım canım damarlarım canlandı bu havayı görüncee.
Ay canim benim hayirlisi olsun insallah istediginiz olur ya:) Bencede kendini iyi hissetmek adına cok guzel olur.Dün tüp bebeğe başladım kendimi motive edip pozitif düşünmek için bebek eşyası alıcam(dişarı cıkarsak)
S SERAPSEVmhnds_ Peynirsiz Cheeseburger esmaa_m witch hunt wertx35
L lamelifAmine arkadaslar biraz topige uğrarsak cok iyi olur
Evet gercekten beni de cok üzüyo bu durum. Amacin sadece hediyeleşmek olmamasi lazimEvet kurbancım uğrasın lütfen çok uğrasın çok çok uğrasın...
Başka konularda aktif olup bu konuda olmamak çok kırıcı...
aynen geçen denememde bir kitap almiştim onu okumaya devam etmek istiyorımAy canim benim hayirlisi olsun insallah istediginiz olur ya:) Bencede kendini iyi hissetmek adına cok guzel olur.
canım inşallah rabbim gönlünüze göre veriri hayırlısı ile zamanı vaktinde gelir kuzucukaynen geçen denememde bir kitap almiştim onu okumaya devam etmek istiyorım
çok can sıkıcı bi hal aldı artık kuzum üzülerek söylüyorum ki gerçekten benim katilimin göndereceği hediyenin hiç bir manevi değeri olmayacak bun bilsin yaniBakıyorum kı gelen giden olmamış..
Aynen 3-4 kısı üzerinden dönüyor arkadas olalım dedik iş hediyeye döndü. Brnce aktif olanlar arasında çekilis yapalımçok can sıkıcı bi hal aldı artık kuzum üzülerek söylüyorum ki gerçekten benim katilimin göndereceği hediyenin hiç bir manevi değeri olmayacak bun bilsin yani
artık çok geç kuzumAynen 3-4 kısı üzerinden dönüyor arkadas olalım dedik iş hediyeye döndü. Brnce aktif olanlar arasında çekilis yapalım
çok can sıkıcı bi hal aldı artık kuzum üzülerek söylüyorum ki gerçekten benim katilimin göndereceği hediyenin hiç bir manevi değeri olmayacak bun bilsin yani
Aynen 3-4 kısı üzerinden dönüyor arkadas olalım dedik iş hediyeye döndü. Brnce aktif olanlar arasında çekilis yapalım
artık çok geç kuzum
kızlaaar bır kac gündür antalyadaydım giremedim siteye nasılsınız çok özledim siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?