2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Seninki pek buraya ugramiyo ama sanki ya cok denk gelmedim ben:) gerci ben. Benimkiyle de denk gelemiyorum Bi turlu

Canım çok güzeldi ama ben pek hatırlamıyorum o kadar heyecanliydim ki anlatamam. Benimkini hiç görmedim mesela dün farkında değilim :) Atlattık çok şükür taktik yüzükleri sağ salim :)

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)

Katilim olsana kuzum ya :) hediyem de hazır minigi gönder bana

Bu arada ilk ipucumu vereyim benim kurbanim aktif değil :)

itiraf et ben daha aktifim bu sitede girmediğim ,çıkmadığım yer kalmadı ayol o katil benim katilim..
bende aktifim ama senin gibi her yere girmiyorum doğruı ama ben sadece uzaktan izliyorum olup bitenleri

ben çok pis üstüme alındım ama onu bilir onu söylerim
canım benim ya mayıs ta inş. sana elimle canlı kanlı getircem allahtan bişey çıkmazsa hayırlısıyla merak etme
o anı herkes aynı durumda yaşıyo canım inan ben kına gecemin videosu düğünün videosu falana izlerken aaaa buda gelmiş miydi aaa onunla da oynamışım aaa şöyle böyle diye çok söylediğim olmuştur yani gayet normal bunlar rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Anam kımsenın kurbanı aktif değil nasıl olucak bu iş?
anammmmm romantik romantik takılmışız yahu ne güzel ellerine sağlık

Ben dogru söylüyorum ama ne kurbanım ne katilim cok aktif deil, cok denk gelemiyoruz maalesef
biliyorsun benimde kurbanım aktif değil ama belkı kayilim burakardadır
Yollıyum hediyeleride gelir kurbanım
işte bir iki bişey yaptım.kek kurabıyeleri kızımla yaptık.kalpleride kızımla oyun olarak yaptık o cizdi ben kestim.eğlence oldu bize o da hevesle hazırladı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…