- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
enemmm gel bi sarılayımaaa ben de ofluyuuuummm =)))))
itiraf et ben daha aktifim bu sitede girmediğim ,çıkmadığım yer kalmadı ayolhayır bende aktifim yaaaa
yapma yaa değilim yaniiasivemai Kakao ve Ben canlarım kk da aktif anlamında dedimmmm:)))
Siz de bu gruba dahilsiniz ancak benim canım kurbancım daaaa
D doakolik azıcık fazla oldu galiba ama acaba kurbancım üzerine alındı mı ne dersin?
yapma yaa değilim yanii
Seninki pek buraya ugramiyo ama sanki ya cok denk gelmedim ben:) gerci ben. Benimkiyle de denk gelemiyorum Bi turluasivemai Kakao ve Ben canlarım kk da aktif anlamında dedimmmm:)))
D doakolik azıcık fazla oldu galiba ama acaba kurbancım üzerine alındı mı ne dersin?
Canım çok güzeldi ama ben pek hatırlamıyorumgünaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun
Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur
geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hattaMorenica nın herkesin başına
Herkes kandirikci demekki :)Anam kımsenın kurbanı aktif değil nasıl olucak bu iş?
He yaa harbidenHerkes kandirikci demekki :)
Ben dogru söylüyorum ama ne kurbanım ne katilim cok aktif deil, cok denk gelemiyoruz maalesefHe yaa harbiden
bende aktifim ama senin gibi her yere girmiyorum doğruı ama ben sadece uzaktan izliyorum olup bitenleriitiraf et ben daha aktifim bu sitede girmediğim ,çıkmadığım yer kalmadı ayolo katil benim katilim..
ben çok pis üstüme alındım ama onu bilir onu söylerimasivemai Kakao ve Ben canlarım kk da aktif anlamında dedimmmm:)))
canım benim ya mayıs ta inş. sana elimle canlı kanlı getircem allahtan bişey çıkmazsa hayırlısıyla merak etmeCanım çok güzeldi ama ben pek hatırlamıyorumo kadar heyecanliydim ki anlatamam. Benimkini hiç görmedim mesela dün farkında değilim :) Atlattık çok şükür taktik yüzükleri sağ salim :)
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)
Katilim olsana kuzum ya :) hediyem de hazır minigi gönder bana
Bu arada ilk ipucumu vereyim benim kurbanim aktif değil :)
anammmmm romantik romantik takılmışız yahu ne güzel ellerine sağlıkAnam kımsenın kurbanı aktif değil nasıl olucak bu iş?
biliyorsun benimde kurbanım aktif değil ama belkı kayilim burakardadırBen dogru söylüyorum ama ne kurbanım ne katilim cok aktif deil, cok denk gelemiyoruz maalesef
işte bir iki bişey yaptım.kek kurabıyeleri kızımla yaptık.kalpleride kızımla oyun olarak yaptık o cizdi ben kestim.eğlence oldu bize o da hevesle hazırladı vallabende aktifim ama senin gibi her yere girmiyorum doğruı ama ben sadece uzaktan izliyorum olup bitenleri
ben çok pis üstüme alındım ama onu bilir onu söylerim
canım benim ya mayıs ta inş. sana elimle canlı kanlı getircem allahtan bişey çıkmazsa hayırlısıyla merak etme
o anı herkes aynı durumda yaşıyo canım inan ben kına gecemin videosu düğünün videosu falana izlerken aaaa buda gelmiş miydi aaa onunla da oynamışım aaa şöyle böyle diye çok söylediğim olmuştur yani gayet normal bunlarrabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
anammmmm romantik romantik takılmışız yahu ne güzel ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?