• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

günaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun ;)
Kakao ve Ben Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur ;)
geranio geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin ;)
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hatta Morenica Morenica nın herkesin başına :KK48:

bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar sanırım sizde birbirinizi tanıyorsunuz bu defalık böyle olsun bir dahakine daha güzel olur inş. en azından sizlerde katil kurban olayını heyecanla yaşarsınız ;)

günaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun :KK66:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur :KK66:
geranio geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin :KK66:
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hatta Morenica Morenica nın herkesin başına :KK48:
Amin canim bütün bekarlarin basina:)
bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar sanırım sizde birbirinizi tanıyorsunuz bu defalık böyle olsun bir dahakine daha güzel olur inş. en azından sizlerde katil kurban olayını heyecanla yaşarsınız :KK66:
Evet Kuzum sonradan katıldıkları için bu seferlik böyle oldu maalesef:)

bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar sanırım sizde birbirinizi tanıyorsunuz bu defalık böyle olsun bir dahakine daha güzel olur inş. en azından sizlerde katil kurban olayını heyecanla yaşarsınız :KK66:
Hoşbulduk canmm.
Geç kaldık biz ama böyleside güzell.
Tabi sizinkisi daha heycanlıdr o ayrı

senle iletisime gecicem demek oluyor :KK53: gecmiyeyim mi

Merhabalar canim neler yaptın bakalım dun:KK200:

Sevdiceğimle güzel vakit geçirdik canım oldukça romantik bir gündü :KK200:

Senin nasıl geçtii?

Pazartesi oldu kimsecikler yok ortada hani benim kurbanin hani benim katilim

Ben buradayım amaaa :)))

Benim kurbancığım neredee?

İpucu veren kimseler yok sanırım :(

Sevdiceğimle güzel vakit geçirdik canım oldukça romantik bir gündü :KK200:

Senin nasıl geçtii?

Ben buradayım amaaa :)))

Benim kurbancığım neredee?

İpucu veren kimseler yok sanırım :KK43:
Bizimde guzeldi kuzum ya cok sukur:))
Ay evet ipucu yok kurbanciklar katilcikler kimseler yok bugun herkes yogun sanıyorum ki

senle iletisime gecicem demek oluyor :KK53: gecmiyeyim mi

Merhabalar canim neler yaptın bakalım dun:KK200:
GEÇ KUZUM GEÇ MAHRUM BIRAKMA BENİ

Pazartesi oldu kimsecikler yok ortada hani benim kurbanin hani benim katilim
burdayım :KK24::KK24: haftanın ilk günü ve iş yoğunluğu var
sanırım benim katilim tanıdık biri çünkü benimle iletişime geçmedi numarası bende vardır diye ama lütfen irtibata geç başk başka numaralardan :(

GEÇ KUZUM GEÇ MAHRUM BIRAKMA BENİ

burdayım :KK24::KK24: haftanın ilk günü ve iş yoğunluğu var
sanırım benim katilim tanıdık biri çünkü benimle iletişime geçmedi numarası bende vardır diye ama lütfen irtibata geç başk başka numaralardan :KK43:
Katilini tembihledim ben nihahahha

Back