- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
hayırdır kuzumben bugun cupcake ve kurabıye yapmaktan telef oldum kızlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır kuzumben bugun cupcake ve kurabıye yapmaktan telef oldum kızlar ya
yok beya siyasete girdiğim an ban geliyor demektirgünaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun
Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur
geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hatta Morenica nın herkesin başına
hmmm anladım canım geçmiş olsunyok beya siyasete girdiğim an ban geliyor demektir
Amin canim bütün bekarlarin basina:)günaydın kızlar sevgililer gününz kutlu olsun
Kakao ve Ben canım hayırdır ya yie ban yemiştin uarım bir problem yoktur
geranio canım nasıl geçti dün fotoları gördüm maşallah çok güzel olmuşsun rabbim yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmesin
darısı @cesmi_naz ve D doakolik başına hatta Morenica nın herkesin başına
Evet Kuzum sonradan katıldıkları için bu seferlik böyle oldu maalesef:)bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar sanırım sizde birbirinizi tanıyorsunuz bu defalık böyle olsun bir dahakine daha güzel olur inş. en azından sizlerde katil kurban olayını heyecanla yaşarsınız
Hoşbulduk canmm.bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar sanırım sizde birbirinizi tanıyorsunuz bu defalık böyle olsun bir dahakine daha güzel olur inş. en azından sizlerde katil kurban olayını heyecanla yaşarsınız
Birbirinizi biliyorsunuz ama sohbet etmek iletişime geçmek sizin elinizde öyle düşünün kizlar. Bir daha size de daha sürprizli olur umarim:))Hoşbulduk canmm.
Geç kaldık biz ama böyleside güzell.
Tabi sizinkisi daha heycanlıdr o ayrı
bu nedemk oluyo şimdiKurbanimla iletişime geçmesine vaaar
Kurbanimla iletişime geçmesine vaaar
senle iletisime gecicem demek oluyor gecmiyeyim mibu nedemk oluyo şimdi
Merhabalar canim neler yaptın bakalım dunHerkese merhabaaa
Güzel bir sevgililer gününün sonrası yoğun bir pazartesi hiiiç olmadıı :))
senle iletisime gecicem demek oluyor gecmiyeyim mi
Merhabalar canim neler yaptın bakalım dun
Pazartesi oldu kimsecikler yok ortada hani benim kurbanin hani benim katilim
Bizimde guzeldi kuzum ya cok sukur:))Sevdiceğimle güzel vakit geçirdik canım oldukça romantik bir gündü
Senin nasıl geçtii?
Ben buradayım amaaa :)))
Benim kurbancığım neredee?
İpucu veren kimseler yok sanırım
GEÇ KUZUM GEÇ MAHRUM BIRAKMA BENİsenle iletisime gecicem demek oluyor gecmiyeyim mi
Merhabalar canim neler yaptın bakalım dun
burdayım haftanın ilk günü ve iş yoğunluğu varPazartesi oldu kimsecikler yok ortada hani benim kurbanin hani benim katilim
Katilini tembihledim ben nihahahhaGEÇ KUZUM GEÇ MAHRUM BIRAKMA BENİ
burdayım haftanın ilk günü ve iş yoğunluğu var
sanırım benim katilim tanıdık biri çünkü benimle iletişime geçmedi numarası bende vardır diye ama lütfen irtibata geç başk başka numaralardan