- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
yaaaaa ben değilim ozamanBenim kurbanım kayıp ya görünmüyor hiç bir yerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaa ben değilim ozamanBenim kurbanım kayıp ya görünmüyor hiç bir yerde
yok canım zaten kurbancığım ortalarda yok yazsamda belki hiç farketmeyecek bile itiraf ettiğimi zaten katilimi de bulamadım hiç irtibata geçmediBilmem kı isim görünce o sandım
sus kız söyleme zaten buldum diye üzülüyordum süpriz kalmadı diye.
bende normalde çok dehşet bir sofra yemek film düşünüyordum ama olmadı kısmet değilmişİki kardeşimde kurabiyeler fln yaptırdı kalplı balonlar fln dedim sizdeki azme hayranim bu ne birinin cocugu var biri sevgili daha.sofralar kuruluyor pastalar fln.delirmiş kız bunlar
Gunaydin canim seni tekrar aramızda gormek ne kadar guzel:) ay dimi yilbasi kolaydı bu biraz zor oldu ama bakicaz tanıtıma gore biseylerGünaydın kızlar...Bende hediye bakmaya başladım fikir oluştu baya baya kafamda..Ama yılbaşı konsepti daha kolaymış ya
bendr yapardım ama kayınvalidem yan dairede her dk da bize geliyor kıza bakmaya.olmuyor söylesem gelmezde gerek yok benim odun kocam düşünmez bende ugraşamam hiçyok canım zaten kurbancığım ortalarda yok yazsamda belki hiç farketmeyecek bile itiraf ettiğimi zaten katilimi de bulamadım hiç irtibata geçmedi
bende normalde çok dehşet bir sofra yemek film düşünüyordum ama olmadı kısmet değilmiş
nie canım ben eşimde pek sevmez ve yapmaz anca evlilik yıldönümünde bi yemeğe götürür o kadar ama ben yine de yaparımbendr yapardım ama kayınvalidem yan dairede her dk da bize geliyor kıza bakmaya.olmuyor söylesem gelmezde gerek yok benim odun kocam düşünmez bende ugraşamam hiç
Valla ne kadarlık evlisin canım bilmiyorum eskiden bende yapardim şimdi yok 9.yılımıza giriyoruz.odun oldugu için içimden gelmiyor.nie canım ben eşimde pek sevmez ve yapmaz anca evlilik yıldönümünde bi yemeğe götürür o kadar ama ben yine de yaparım
hmmmm maşallah biz daha 4 yıllık evliyizValla ne kadarlık evlisin canım bilmiyorum eskiden bende yapardim şimdi yok 9.yılımıza giriyoruz.odun oldugu için içimden gelmiyor.
aynen canım aynen her ne kadar kurbanım çok nadir de girse üzülmesin ben onun katiliyim bu arada hediyelerini ufaktan almaya başladım kurbancık
maşallah,azcık uzun oldu erken evlendim evde kalırım diye korktum sanırımhmmmm maşallah biz daha 4 yıllık evliyiz
allah hakkkında hayırlıs neyse onu versin canım inşallah güzel ve olumlu geçerKizlar selam
Bugun bir is gorusmem var dua edin de olsun
olabilir neden olmasınBenim katilim sen misin
allah seni kaç yaşında evlendinmaşallah,azcık uzun oldu erken evlendim evde kalırım diye korktum sanırım
Kizlar selam
Bugun bir is gorusmem var dua edin de olsun
17 babam ısrarlarıma dayanamadı kaçarım diye 18 girmeden verdi.diğerlerinide vermiyor şimdiallah hakkkında hayırlıs neyse onu versin canım inşallah güzel ve olumlu geçer
olabilir neden olmasın
allah seni kaç yaşında evlendin
oyyyyy ciddi olamazsın baya baya erken evlenmişsin ya valla iyi cesaret gerçekten17 babam ısrarlarıma dayanamadı kaçarım diye 18 girmeden verdi.diğerlerinide vermiyor şimdi
Cesaret değil cahillik pişmanmıyım hayır cok memnunum hayatımdan iyiki evlenmişim.komşumuzdu zaten.şimdi biz de kayınvalidem ve annemin komşusu olduk.aynı binadayızoyyyyy ciddi olamazsın baya baya erken evlenmişsin ya valla iyi cesaret gerçekten
Canim bilgilerini bekliyorum ozel mesajla. Daha sonra da ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-kadinlar-gunu-tanitim-topigi.902433/ bu linkteki topikte kendini tanıtman gerekiyor:)benim katilim kim ben çok yazamıyorum ama
Ben geliyorum canımYaa ben kurbanımla hic denk gelemiyorum
Belki de kandiriyorumdur:))Ben geliyorum canım