• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Bilmem kı isim görünce o sandım:-)
sus kız söyleme zaten buldum diye üzülüyordum süpriz kalmadı diye.
yok canım zaten kurbancığım ortalarda yok yazsamda belki hiç farketmeyecek bile itiraf ettiğimi :mad::mad::mad: zaten katilimi de bulamadım hiç irtibata geçmedi :KK42::KK42::KK42:
İki kardeşimde kurabiyeler fln yaptırdı kalplı balonlar fln dedim sizdeki azme hayranim bu ne birinin cocugu var biri sevgili daha.sofralar kuruluyor pastalar fln.delirmiş kız bunlar
bende normalde çok dehşet bir sofra yemek film düşünüyordum ama olmadı kısmet değilmiş

yok canım zaten kurbancığım ortalarda yok yazsamda belki hiç farketmeyecek bile itiraf ettiğimi :mad::mad::mad: zaten katilimi de bulamadım hiç irtibata geçmedi :KK42::KK42::KK42:
bende normalde çok dehşet bir sofra yemek film düşünüyordum ama olmadı kısmet değilmiş
bendr yapardım ama kayınvalidem yan dairede her dk da bize geliyor kıza bakmaya.olmuyor söylesem gelmezde gerek yok benim odun kocam düşünmez bende ugraşamam hiç

bendr yapardım ama kayınvalidem yan dairede her dk da bize geliyor kıza bakmaya.olmuyor söylesem gelmezde gerek yok benim odun kocam düşünmez bende ugraşamam hiç
nie canım ben eşimde pek sevmez ve yapmaz anca evlilik yıldönümünde bi yemeğe götürür o kadar ama ben yine de yaparım ;)

Back