• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Selam kizlar :) Basta katilim ve kurbanim olmak uzere herkesten ozur diliyorum inanin yogunluktan giremiyorum hic. Normalde topikten cikmazdim ama felaket telasliyim bu aralar.

Az kaldi yarini atlattik mi daha sık giricem insallah :) Cok heyecanliyim bakalim nasil olacak :)

Konuyu okuyupta yazayim dedim D doakolik kuzum katiller mi karisti benim ki dogru dimi :D

hadi size bir ipucu daha diyeyim kurbanım sevgililer gününde yalnız olmayacak yani hayatında biri var. artık evli mi sevgilisi mi var sözlü mü söylemem ama başı bağlı :KK70:

Kralice❤ ben miyim acaba cok ustume alindim :D

Selam kizlar :) Basta katilim ve kurbanim olmak uzere herkesten ozur diliyorum inanin yogunluktan giremiyorum hic. Normalde topikten cikmazdim ama felaket telasliyim bu aralar.

Az kaldi yarini atlattik mi daha sık giricem insallah :) Cok heyecanliyim bakalim nasil olacak :)

Konuyu okuyupta yazayim dedim D doakolik kuzum katiller mi karisti benim ki dogru dimi :KK70:

Kralice❤ ben miyim acaba cok ustume alindim :KK70:
Herkesin ki dogru tatlim ya isim benZerliginden dolayı biraz ortalık karıştı:) hersey gönlünüzce olur umarim

bende daha asıl hedıyeyi almadım inşallah bu hafta.halledersem yollıycam.tedaviye başlıycgim için belkı erken yollarım transferden aonra evden cıkamam çünkü
Anladim canim bende bugun hem sevgililer gunu hediyesi hemde kurbanım icin hediye bakmaya gidicem

kızlar dualarınız için teşekkürler
işim oldu gibi
yüksek ihtimalle oldu :)
çok giremiyorum biliyorsunuz
ama müsemma gösterdiğiniz için teşekkür ederim
herkese iyi hafta sonları
canim benim hayırlı olsun darısı benim ve bütün is arayanların başına insallah:)
Eşim bugun bizi eyüp sultana getirdi.kıZımla dolastık duamızı ettik.eve dönüyoruz
Allah dualarinizi kabul etsin canim

Kızlar sanırım ben ilk mesajda belirtmeyi unutmuşum. Tecrübeli çekiliş hatunlarimiz biliyor tabi ama,ilk defa çekilise katılan arkadaşlarımız için hatırlatmak istedim.
- 1 ya da daha fazla hediye
- zorunlu hediyemiz olan bozuk para cüzdanı veya ayna.
- sohbetimizde elimize kalan güzel dostlugumuza bir hatıra olması adına ; mektup ya da minik notlar.
- çikolata ya da şekerlemeler.
Hediyelerimizi bu şekilde gönderirsek kurbanlarimiz çok sevinecektir:)) :KK200: :KK200:

Back