whatsap mıŞu gördüğüm foto ve whatsapp dan yazan kişinin fotosu aynı sankımm
yazmadı kuzum çok kırıldım kendisine hıh
hafi canım o profilindeki foto aynı amawhatsap mıben daha kurbancığıma yazmadım ki benim kurbancık ortalar da yok zaten
hayırdır canımKızlaarr benim canım çok sıkıldı yaaa
hafi canım o profilindeki foto aynı amakızının fotosu sanırım
hayırdır canım
Kızlaarr benim canım çok sıkıldı yaaa
Yok yok önemli bir şey yok. Bu hafta başından beri çok yoğundu işler, bugün sakin olunca sıkıldım. İnsanoğluna yaranılmaz ki. Dün de iş çok diye söyleniyordum. =)))Hayırdır inşallah? Öylesine can sıkıntısı mı başka bir şey mi?
Yok yok önemli bir şey yok. Bu hafta başından beri çok yoğundu işler, bugün sakin olunca sıkıldım. İnsanoğluna yaranılmaz ki. Dün de iş çok diye söyleniyordum. =)))
bende bilgeceden çok pis şüpheliyim ama sende bana hiç hayır demedin ben miyim yoksa kurbanınHem katilin hem kurbanın aktif değil desene :) Yoksa katilin gerçekten Bilgece mi? Gerçi benim olduğunu düşünüyorum...
Yoksa sen misin? Hiç hayır falan da demiyorsun? ? ? ?
olabilir kuzum yani sonuçta numaran var ve bu yüzden yazamamış veya yazmamış olabilirimEvetSarisekerannesi asivemai çok çok çok nadir girer. Profil resmine merakla baktım tabii hemen Başka kızı olan biri olabilir.
Sen olsaydın seni eleyecektimasivemai senden de şüphelenmeye başladım
hahahahaah ben katilimden umudumu kestim sende kes kuzumYaa benim katilim niye bana yazmıyor ki aceba? Duy sesimi katilciiikk =))))
hahahahaah ben katilimden umudumu kestim sende kes kuzum
neeeeeeee kız kafan iyi mi katiline mi yazdın kurbanına mıOff offf... Oysa ki ben kurbanıma yazmıştım, yazmasamıydım aceba :)))
günaydınxyzt-5544 kuzum nerelerdesin sen ya
ümranımmmmmtakibe aldım aslında bu konuyu ama bildirim gelmiyor bana anlamadım, göremiyorum her daim ne yazdığınızı
nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?