Hayirlisi olsun canim, gelecek aya insallah. Düzeltiyorum listede.Ben bugun hasta oldumilk ay denemem husran.bakalim haziranda olacakmi.yeni bat 12 haziran listeye eklerseniz sevinirim.
Keske bilsemde cvp versem uzgunum ama insallah umdugun ve beklendigin sey nasip olurHamile kalan arkadaşlar bişey soracam yada benim gibi başına gelenler. Şimdi sağ kasığım çok ağrıyo ve her tuvalete gittiğimde su gibi şeffaf akıntım oluyo. Bu nedir. Hamilelikle ilgisi olabilir mi yoksa başka bişey mi ???
Aminnnn inşallah hepimizin beklediği olur. Allahım ol derse olur. Vermeynce de elden bişey gelmez. Zamanı var deyip teselli edyoruz kendimiziKeske bilsemde cvp versem uzgunum ama insallah umdugun ve beklendigin sey nasip olur
Canım senin yerinde olsam rapor almıştım. Benim de pazartesi günü netleşecek. Eğer hamileysem direkt on günlük rapor alırım. Öğretmenim çünkü. 7 saat boyunca ayakta duruyorum. İlk günler çok önemli
Gunaydın hanımlar! Umarım guzel haberler aldıgımız bir gün olur!
Arzu_Azra - 12 Mayıs
sweetwitch01 - 13 Mayıs
M melekler-engelchen - 13 Mayıs
caaadiii - 13 Mayıs
Son durumunuz nedir kızlar? Güzel haber ya da kırmızılardan gelen giden var mı?
Tabi kız hem de bitmek üzere neredeyse :)morordek canım sen regl olmuşsun hadi gözün aydın:) kızlar bu ay iki gün arayla denemiycem geçen ay öyle tutmadı yumurtlama zamanı her günü değerlendiricem valla
bende geçen ayda aynisi oldu..Günaydın kızlar.
Bugün 4. günüm hala regl olmadım. Dayanamayıp evde test yaptım dün negatif çıktı. Canım sıkıldı biraz. Canımı sıkan şey ise ne hamile olup olmadığımı anlayabiliyorum ne regl olabiliyorum.
Karar verdim. Daha evde test filan yapmayacağım. Bir hafta filan daha bekleyip olmazsam doktora gidicem direk.
Bir ihtimal belki erken gebelik testi yaparım onlar ne kadar güvenli onu da bilmiyorum.
Bende durumlar böyle.
Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyımGunaydın hanımlar! Umarım guzel haberler aldıgımız bir gün olur!
Arzu_Azra - 12 Mayıs
sweetwitch01 - 13 Mayıs
M melekler-engelchen - 13 Mayıs
caaadiii - 13 Mayıs
Son durumunuz nedir kızlar? Güzel haber ya da kırmızılardan gelen giden var mı?
biraz var tebrikler:) kaç gün var bata?Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
mukemmel bi haberrr cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinSımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
Dün battı canım ılk gün gecıkmem benımbiraz var tebrikler:) kaç gün var bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?