2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hamile kalan arkadaşlar bişey soracam yada benim gibi başına gelenler. Şimdi sağ kasığım çok ağrıyo ve her tuvalete gittiğimde su gibi şeffaf akıntım oluyo. Bu nedir. Hamilelikle ilgisi olabilir mi yoksa başka bişey mi ???

Keske bilsemde cvp versem uzgunum ama insallah umdugun ve beklendigin sey nasip olur

Günaydın kızlaarrr..

Benim işim daha çok masa başı canım.. ama ne bilim hasta olcam gibi sanki.. adet öncesi olduğu gibi kahverengiler geliyo baya..

Kızlar günaydın bata 2 gün var ama dün gece arkadaşlarla dışardaydık ve alkol aldım zaten sigarada kullanıyorum. 3 aydır bebiş istiyorum diye alkolü ağzıma almıyodum ama dün gece dama dedim artık. Pişmanmısın derseniz hayır değilim aslında çünkü hamile gibi fln hissetmiyorum. Ama eğer hamileysem inşallah bebeğim etkilenmez o zaman üzülürüm işte Gerçi çok arkadaşı var alkol alıp sigara içip (haberi olmadığı için tabiki) hamile olduğunu öğrendi ve sağlıkla kucağına aldı. Amaann işte kızlar kafamda deli sorular

Günaydın kızlar.
Bugün 4. günüm hala regl olmadım. Dayanamayıp evde test yaptım dün negatif çıktı. Canım sıkıldı biraz. Canımı sıkan şey ise ne hamile olup olmadığımı anlayabiliyorum ne regl olabiliyorum.

Karar verdim. Daha evde test filan yapmayacağım. Bir hafta filan daha bekleyip olmazsam doktora gidicem direk.

Bir ihtimal belki erken gebelik testi yaparım onlar ne kadar güvenli onu da bilmiyorum.

Bende durumlar böyle.

kızlarrrr tekrar merhabalar benim adet bitti çok şukur 10. günüm doktora gitmiştim tahlillerim fln iyi çıktı şükür. yeni umutlarla yeni bir çalışma dönemine giriyoruz hadi hayırlısı

Gunaydin Kizlaaaaar nasılsınız dün oglen akintiyla beraber pembe kan geldi ama sokulmedi ilk defa böyle oldu bata 3 gün var çok zor beklemek

bende geçen ayda aynisi oldu..
adetim 29 nisandi.. olmam gerekiyordu olamadim...
4 mayısta adet oldum. 5 gün sürdü..
yılda bi kere adet döngü degişiyormuş.. 35 gün olabiliyormuşş. araştirdim netten..
geç döllenme dedim herşey dedim tık yok.
stresten de oluşabiliyor..
ben burayı takip etmemeye karar verdim stres yapıyorum..
Bat: 4 haziran.. ama bu ay pek umudum yok.. Ramazan da geliyor.. temmuzda hamile kalabilirim gibime geliyor içimden öle hissettim. tabi korunmaya birakmadik. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olcak bi rahat nefes alayim dedim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-13-11-23-53.png
    242,8 KB · Görüntüleme: 77
  • _20160513_113536.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…